jasamnepismen Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Pročitao ne . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Razboleo sam se... Sedim kuci i pijuckam chaj. Izgleda da je problem u tome shto je i kod mene malo toplije sada pa su se bakterije razledile ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Lego kasno jer poslepodne imam predavanja. Probudi me cale u 7 ujutru da ga vozim na posao i vratim kola gajbi jer treba da dodje majstor. Sad idem da uvatim krevet i nadoknadim malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 http://sc.gosugamers.net/images/aaron.jpg haha? Ovo je KJ007-534LK za razliku od KJ007-U83R koji ima animalne tendencije, ovaj je specijalizovan za pedofiliju. pogledajte to nevino lice i taj osmeh koji uliva poverenje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ROFL @ slika, isti Kjoot. @topic: zanimljiva nedelja, na onu negativnu stranu. Nisam se pomirio sa devojchicom, moguce i da necu, mada ce vecheras da svrati do mene malo. U shkoli i dalje loshe, moram da se nateram da pochnem da uchim (ali ne mogu, jer je moja cela generacija u fazonu, poslednja godina, samo opushteno, zezanje i tako to, pa ne mogu da iskachem iz mase ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Sanjao sam kako sam prichao sa nekom osobom 5 sati sinoc ,LOL na kraju sam ustao obukao se i eve me kod hrama St. Save u chitaonici =))) Dragane kako je lepa ova 17 TFT i to nova novcijata (FUJITSUUUU). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ROFL @ slika, isti Kjoot. @topic: zanimljiva nedelja, na onu negativnu stranu. Nisam se pomirio sa devojchicom, moguce i da necu, mada ce vecheras da svrati do mene malo. U shkoli i dalje loshe, moram da se nateram da pochnem da uchim (ali ne mogu, jer je moja cela generacija u fazonu, poslednja godina, samo opushteno, zezanje i tako to, pa ne mogu da iskachem iz mase ). ← A joj shta bi da ste se pokachili ,znam da je sve bilo perfekt po prichi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 jeij.. ukljucen mi fon.. I R back... and I R mean... o5 ima da vas sve smaram... ko zna, mozda i vratim avatar na opasno... cisto da se podsetite sta ste sve propustali Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ustao. istusirao se. malo kasnie idem do ortakinje da joj pomognem nesto. pa posle neam pojma. hoce bulumenta da me vodi na klizanje. jer nikad nisam klizao. tako da mozda i tamo zavrsim. pfpfpf. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Naterali me da ustanem u 9 a htela sam da spavam ...Ceo dan izgubila u gradu sredjujutji papirologiju.....A ni sad me bolje ne cheka-20 pages more to study... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 jeij.. ukljucen mi fon.. I R back... and I R mean... o5 ima da vas sve smaram... ko zna, mozda i vratim avatar na opasno... cisto da se podsetite sta ste sve propustali aloha! malo si nam kao nedostajao razmishljam se shta da radim vecheras.. neki film gajbi da gledam? da idem na pivo? igraonica? ili da idem u bugarsku na zimovanje? odluke, odluke.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 brate ja bi ladno iskuliro veceras da sam na tvom mestu. ;>. gistro ;>. lepo se provedite brate ;>. spusti jednu i za mene ;*. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 spusti jednu i za mene ;*. plavushu, crnku ili smedju? probaj klizanje, super je trip - pogotovu ako navatash neku dobru cicu da te uchi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ahaha e obavezno probaj byp , ja probala da namamim ovog mog prosle nedelje al nesto se iskomplikovalo i ne odosmo :) .. ali eto , mozda za vikend :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Covece, al' duvaaaa ... kren'o do zemuna, jedva stigoh. Onda svrnuo do redakcije da uzmem neke stvari, pa kutji na rucak, pa nesto malo posla, pa rhh. Citam one krukove spike oko zavrsetka faksa, posla, zaposlenja i nezavisnosti, i ne znam sta da mu napisem, a imao sam zelju ... nisam pametan, sto bi rekli. Imam neke slike da okacim, al' su mi kod kutje, valjda cu se setiti kad stignem gajbi da ih grunem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ja idem u nedelju na kalish da se klizam, ili u pionir ako vreme bude loshe It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 plavushu, crnku ili smedju? ← hm ;>. hmhm ;>. ovaj. kapiramo se ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ^^^to je taj decko koji ce da kreira sajt pete bg gimn koja ce chak imati i forum!!! ili si ti radio prezentaciju u power pointu za ocenu :))) ← Pogrešio si dobio sam ponudu da radim to ali brate nema leba od toga Vratio se iz škole,večeras će da bude pakleno.Idem da častim ove moje klošare povodom sutrašnjeg rođusa i posle kod ortakinje na rođus isto da se dokrajčimo :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 sve što treba sam pozavršavao ovih dana, tako da danas nemam šta da radim.. gledao sam dva filma od jutros (treš horori), a pogledaću bar još jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ааааааааа смрзао сам се као пица малена. кошава ме је продувала скроз. у граду је колапс. још пар сати па викенд. јухууууу!!! синоћ сам био у Златару и могу вам рећи да је клопа из-ван-ред-на. свака препорука. додуше, цене су малко јаче. ево гледамо кроз прозор реке радикала како иду преко моста. колико мораш да будеш тврд да би по оваквом времену свесно био више од пар минута напољу... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Sanjao sam kako sam prichao sa nekom osobom 5 sati sinoc ,LOL na kraju sam ustao obukao se i eve me kod hrama St. Save u chitaonici =))) Dragane kako je lepa ova 17 TFT i to nova novcijata (FUJITSUUUU). ← sanjao si to? debilu. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 A joj shta bi da ste se pokachili ,znam da je sve bilo perfekt po prichi . ← sve je bilo perfekt dok nije navratila kod grina, i videla gladne sestrice gremline 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Malo odspavao,sad idem da ručam pa do ortaka palim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 Sad se vratih peshke iz grada, noge mi otpale. Prokleti radikali Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 ajoj josh par sati... i moram da palim... elem... dao sam dasku na voskanje... sacu da jedem sarme... spremim cuturicu sa rumom... hmm skinem neku muzikicu... i ono chilll :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts