Highl1 Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 da Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Kako vam se sviđa moj novi avatar? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiper Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Kako vam se sviđa moj novi avatar? :) ← Svi ste znaku losta :) Komentari, avatari... : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Kako vam se sviđa moj novi avatar? :) ← Ma ti si LOST ali stvarno. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Kako vam se sviđa moj novi avatar? :) ← ne svidja mi se, jer si ga deknuo byMax-u sa bencha Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 e, kori, daj kod za taj klan tag, možda stavim... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 ne svidja mi se, jer si ga deknuo byMax-u sa bencha ← hehe,bole me tuki :) code pass qlflpwrdbf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taur Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 nice avatar................bez prozivanja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 jel me primas u klan corey?? :) odgledao sam celu prvu i fali mi samo 14. i 15. iz druge.. posle ne znam sta cu, posto nemam vise!! odakle vi to skidate? prva sezona je definitivno odlicna, mozda su u drugoj malo zasrali nekim sitnicama, ali evo koliko vidim popravljaju se. negde sam video da ce biti 4. sezone sto znaci da ce se oduziti serija sto mi se iskreno ne svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Poslednju koju sam gledao je bila 34. The 23rd Psalm (sa prichom o Ekou), imam josh 4 sledece epizode koje nisam odgledao, a onda se bacam na skidanje josh sledece 2... Koliko im otprilike treba da puste epizodu na net? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 @manager Samo ako si čistog srca,a da si fan Losta se podrazumeva :) Nego juče je prikazivana 2x16,pa ako neko naiđe na torrent neka ga šibne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 (edited) http://ts.searching.com/torrent/617665/Los...V_XviD_XOR_eztv Samo pssss nemoj da me je neko odrukao adminima da kacim warez :))) Edited March 23, 2006 by Stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 a jel ima nesto direktno? bez torenta i sl?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ako oces redovno i brzo da skidas(tipa odma sutradan kad se pojavi premijera epizode),torrenti su najbolji.pogoto sto su epizode po 350mb(u roku od pola dana,broj seedova prevazidje broj leechova) moze se naci i na gnuteli,ali ne tako redovno i brzo... Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 odakle vi to skidate? ← www.torrentspy.com www.utorrent.com Koliko im otprilike treba da puste epizodu na net? ← pojavi se oko 6-7 am po našem vremenu, jutro po emitovanju u americi. znači da im treba ni sat vremena :) a jel ima nesto direktno? bez torenta i sl?? ← ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Jeee ... ima i serija koje i ja gotivim, i sve, al' da ih stavljam u avatare i clantagove ... previshe :) www.torrentspy.com Sto se torrentspy onako raspao? Vishe nema browse po serijama, nego po kategorijama, pa je bas bezveze, ili ja sad u ovom novom sistemu ne mogu da nadjem sortiranje po serijama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) kad ocu da skinem neku seriju ja odem na http://www.mininova.org/cat/8 zivim brzo hranim se lako.zjuuuuuuuuu ps.feed rulz Edited March 25, 2006 by badnick Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 skinuo sa huba 2x16 i gledam 10 min tek onda provalim da je to ustvari prosla epizoda neki debil preimenovo sad ponovo damn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 i ja se pridruzujem klanu izgubljenih, jer mi je srculence chisto ko bebina suza, a da sam fan se podrazumeva:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 28, 2006 Author Report Share Posted March 28, 2006 sta je ono u subotu bilo na pinku?? znam da su trebali prosle nedelje da emituju poslednju, onu od sat i po, e sada ili su otkupili i 2. sezonu ili (sto je verovatnije) podelili tu poslednju na dva dela!! jel zna neko nesto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 podelili su poslednju na 2 dela. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 sta je ono u subotu bilo na pinku?? znam da su trebali prosle nedelje da emituju poslednju, onu od sat i po, e sada ili su otkupili i 2. sezonu ili (sto je verovatnije) podelili tu poslednju na dva dela!! jel zna neko nesto? ← Kakvi su cigani sve je moguće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 ajmo jedan dobrovoljac da mi nareze 16. i 17. !!!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 2x17 - Lockdown kako fantastična epizoda :) onaj stari dobri lost, sa više misterija a manje sviranja qrcu. » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 sad sam odgledo, usro sam se :)) manageru, srezacu ti ja, ali tek od nedelje tamo :( posto neam obicnih diskova...mislim, mogu i na dvd da ti bacim ove 2 ako ti zelis :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts