dovlagsi Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Otvorio sam ovaj topic, jer do sada nikad nisam mogao da se odlucim za adekvatan odgovor kad bih sebi postavio pitanje: "Koji bih automobil uzeo da imam mnogo para?" Sada konacno, sa velikom sigurnoscu mogu da kazem ta je to upravo ovaj Porsche. Mislim, gotivim ja Murci Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 db9 :) da sam baš pun, uzeo bih gt3 rs kao track-day toy. i jedan range da ga šlepuje do staze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 golf mk4 gti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 (edited) Ah, na sam naziv topica mi prostrujala krv! I definitivno se slazemo oko izbora automobila, samo sto bi u mom slucaju to UVEK bio PORSCHE, bez obzira koliko para imao! Svi koji me znaju znaju kolika sam paljevina na ovu marku... EDIT: Bedak sto je izgleda zadnji spojler sada fixan... 'Ka Edited February 14, 2006 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 slabiji ili tu negde, ali brži.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 slabiji ili tu negde, ali br Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 15, 2006 Author Report Share Posted February 15, 2006 (edited) Prosli GT3 je bio slabiji nekih 50-ak konja od Turbo modela, cak i jeftiniji, ali sto se voznje tice oni tesko da mogu da se porede. GT3 je apsolutni sportas, uostalom na njegovoj osnovi se vozi Porsche Cup. GT3 je mnogo laksi, nizi, ima bolju aerodinamiku i jedan je od najboljih po pitanju stabilnosti. Verujem da se vecina vas seca koliko su dugo Klarkson i druzina "balili" nakon voznje GT3 pre par godina... Bas su danas procurele neke informacije za GT3 - 3,6 atmosfeski sa 415 KS. Edited February 15, 2006 by dovlagsi Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 (edited) 1. Bugati Vejron 2. ferrari f430 spider (crveni ili trula visnja) ili nekog drugog italijana... Porshe je klasika, ali zaista me je izgled smorio. Cak su jedno vreme furali nesto drugachija svetla,samo da bi se vratili na nesto sto je promovisano pre 40 i nesto godina Edited February 19, 2006 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 recimo evo ix ( ne x, nego ix :) ) ali opet, da imam te pare, posedovao bih i neki z4 i pomenuti db9 i jos par drugih :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 24, 2006 Author Report Share Posted February 24, 2006 Porsche 997 GT3: [1] [2] [3] Kao sto rekoh, 3,6 atmosferski sa 415 KS. Preko 110 KS po jednom litru. 108.000 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2006 Report Share Posted February 24, 2006 kakav je ono displej? gde su kurble s vrata? šta je bre ovo? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Zipa ti papuchicu za gas, k'o kod kamiona :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Ahhhh, Porsche... Svakako moj favorit za kupovinu. Sto se Turbo ili GT3 dileme tice, uzeo bih turbo, lakse se vozi po putu (pogotovo nasem), a i jaci je. Znam kad sam pre par godina bio u iskusenju da se bacim pod jedan Turbo model cisto da bih poginuo sa stilom :) A i kakav je bre ovo plis u kokpitu GT3?!? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 25, 2006 Author Report Share Posted February 25, 2006 Pa to je kao 'suede', odnosno 'Alcantara kozha' kod nas u Evropi. Fazon je da ne klizi, pa su je stavili i na volan, menjac, rucnu, sedista, a ostatak su oblepili samo da se ne bi previse razlikovao od njih. Ni meni se to nikad nije svidjalo, ali je korisno, jel... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts