psy Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 20% = realna shansa poshto uglavnom ljudi pricaju da warr nema nikakve shanse protiv maga... u sushtini za 1vs1 mozda i nisu idealni ali za mass pvp ownuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 najvishe volim da ubijam huntere ... warovi imaju previse fire reistance ;) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) uh uh ajmo redom physical crit je 200% bez talenata znaci 100% bonus dmga spell crit je 150% bez talenata znaci 50% bonus dmga/heala sto ce reci sword spec > axe > mace te sve taktike za druid vs war i mag vs war ce vam proci ako vam je protivnik glup. Mag pwna wara u 1vs1 i druid pwna wara u 1vs1 ... hanter ... war moze da dobije samo ako rezistuje trap (koji je inace frost spell a ne fire) ako ne rezistuje hant ga proseta kroz 3 trepa lagano sa 3 aimeda i 3 multija i war je istorija .... a sto se tice skater shota ... pa ako war ima pola mozga bice imun na to kad pridje hantu ... zerker rage ili kako se vec zove i imun si na scatter a i prekidash ga ako je vec na tebi ... btw ja ne znam koji mag sa pola mozga ti dozvoli da ga chargeujes u duelu .... Edited February 9, 2006 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 1 na 1 je gluupost. . sta ste time dobili ... ja kvalitet klase i builda te klase u pvp gledam po kiligs over time .... tu mag zaaiista blista ... dok npr enchanting shaman je u svakom BGu hard core shit ... mislim uleteti u borbu cak i u wsg i cekati da ti procuje bilo sta je smeshno ... mislim nebitno i da prcuje 2 - 3 puta opet sve se sodi na srecu = nije cist i najefikasniji .. zato su npr shamani naterani da rade elemental fury + chain lighint build ... sve u svemu 1 na 1 je potpuno ne izbalansiran ... jer uglavnom klase koje u 1 x 1 npr jedu maga u BGovima pushe karu najvecu .. mislim da igrati maga i posle toga shadow priesta to pokazuje najbolje ... iako shadow priest sabije maga 1 x 1 bez problema ( osim ako ga ovaj ne ovujem sa serskim kritikalima i trinketima ) zato u bg priest ce tako jebeno da se smori .. nema nikakv burst dmg praktichno samo stoji baca dot i mind blast ... ako baci manma drain ima da umre u 2 sec ... dakle one klase koje pvnz u 1 x 1 uglavnom su osakacene u masovnim borbama ... sve u svemu divite se blizardu ... igra je balansirana iako ja ne mogu 1 x 1 da ubijem druida nikad zato u bg mogu od istog tog druida ako hocu da imam 10 x vishe kiligng blowsa ... sta sam hteo da kazem ne znam ali nije ni bitno Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 np. btw. pohvaljujem topic koji ide u smeru kako treba da se razvija. keep it up. /bump Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 9, 2006 Author Report Share Posted February 9, 2006 Druida ne mozes da dobijesh, sa tim se pomiri... Dire bear te nadjebava i u HP i armor za debelo, damage mu je jadan ali on ima i stun (bez talenta) i heal. cant agree with that one zato shto sam 4x uzastopno lomio dr00da 3lvla veceg od mene mozda on nema pojma da igra ili sam ja tolko dobar sigurno ovo drugo......double nego... Huntera bi trebao da dobijesh... on nema nachina da umakne, samo treba drzati hamstring. Ne diraj peta, on ti daje aggro za MS i overpower :P da tako i radim i sa 50% hp sam ubio huntera 1lvl veceg 100% hp.... yet again..... mozda on nema pojma da igra ili sam ja tolko dobar ....triple lol rogovi padaju ko muve ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 <= chovek koji je sa warrom lvl 35 ubio maga lvl 38, na inzhenjering (i malo cooking =o)) naravnom, a i na magovu glupost jer ovaj nije hteo da me shipuje i da bezhi..granate su keva, a explosive sheep su smogo zabavne (posle nije tako znachajan taj njihvo dmg od 200njak), uglavnom sa warrom stance dancing i inzhenjerija i dobijace te samo bash dobri igrachi =o) takodje sa lvl 36 warrom lvl 39 roga i to NAKON sto su nam ubacili ljigavu ultraociglednu retaliation animaciju, mislim kad krenu oni macevi da se vrte oko mene svako sa pola mozga bezhi iz milija...to mi smeta najvishe i to vidim isto kao josh jedan nepravedni warr nerf =o) *edit*ovde sam nesto oftopichio...zabaravite =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) cant agree with that one zato shto sam 4x uzastopno lomio dr00da 3lvla veceg od mene mozda on nema pojma da igra ili sam ja tolko dobar Edited February 9, 2006 by Perun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 9, 2006 Author Report Share Posted February 9, 2006 (edited) Uglavnom, kada se prica o duelima, misli se na lvl 60 likove. ← me know :)) samo da vas pitam.......... 1. iz OG za UC polazim i ispred OG dueluju se lvl 60 warr i lvl 51 mage... i mage ga je ubijo sa 90% hp. Jel taj warr nema pojma [ili mi se chini] ili je mage tolko jachi od warra ?? 2. ima jedan lik ... lvl 52 stone guard je [chini mi se da nema dalje] nalomio je lvl 60 locka, warra, magea i dr00da ispred mene..... naravno duel jel ima on tolko dobru opremu pa razbija ili jednostavno bolje igra ?? btw. pohvaljujem topic koji ide u smeru kako treba da se razvija. keep it up. dosadni ostali pa sam morajo da otvorim ovaj i da imam gde da porazgovaram ki chovek btw gde se nalazi ovaj Trinket josh sam scout ali mi treba josh malo za grunta gde da uzmem item ?? Edited February 9, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 u orgrimaru .. ko hoce da se cima neka ti objashnjaava detaljno gde ga kupujesh :) ovo sto si gore napisao da je mag ;vl 51 / 60 dobio tako lako wara ... to moze da znachi samo 2 stvari : 1. warior je fury speced i nema mozga 2. warior je protection speced i nema mozga ... mage > war samo zato sto mag ne zavisi ni od kakvih itema , ni bilu toliko koliko bilo koja melee klasa , jer ti ako si war i nemash dobor oruzje ti ne pravish dmg ... dok ako si mag i nema nista na sebi opet pravish pristojan dmg ... btw ubice magova 1 x 1 = druid , shadow priest , demo lock ... medjutim stvari se menjaju kao sto sam rekao u mass pvp tj BGs ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 10, 2006 Author Report Share Posted February 10, 2006 u orgrimaru .. ko hoce da se cima neka ti objashnjaava detaljno gde ga kupujesh :) ← neko ce da se iscima siguran sam..... kad dodjem iz shkole ima da budu barem 2 posta kako se nalazi zezam se, nego shta je sa hunterom shto je masakrirao sve zhivo ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 me know :)) samo da vas pitam.......... 1. iz OG za UC polazim i ispred OG dueluju se lvl 60 warr i lvl 51 mage... i mage ga je ubijo sa 90% hp. Jel taj warr nema pojma [ili mi se chini] ili je mage tolko jachi od warra ?? 2. ima jedan lik ... lvl 52 stone guard je [chini mi se da nema dalje] nalomio je lvl 60 locka, warra, magea i dr00da ispred mene..... naravno duel jel ima on tolko dobru opremu pa razbija ili jednostavno bolje igra ?? dosadni ostali pa sam morajo da otvorim ovaj i da imam gde da porazgovaram ki chovek btw gde se nalazi ovaj Trinket josh sam scout ali mi treba josh malo za grunta gde da uzmem item ?? ← ti dechko prosto prizivas flejm ... ali izgleda da se ljudi suzdrzavaju .... elementarno nepoznavanje igre prosto kipi iz tvojih postova ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Pa nemoj si takav decko tek pocheo da igra :)) A za trinket idi do flight mastera,predi most kod njega,skreni levo i tu je riba koja ce t uvaliti to...valjda se zove horde quartermaster ili tako neshto Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 ti dechko prosto prizivas flejm ... ali izgleda da se ljudi suzdrzavaju .... elementarno nepoznavanje igre prosto kipi iz tvojih postova ... ← nemoj tako,koliko god da je decko "tard" i ti si bio tu negde kad si poceo da igras, zato se suzdrzi flejma...Sada si goshu ali nisi imao blage o igrici kada si poceo da igras,kao i svi mi... m i right? Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 wtf , nubz ? Mohi se rodio naucen , prva rec mu je bila buff meh :D ... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 sustina je da ako znas da igras znas a ako ne znas predji na tetris!!! ne kazem da ja znam ali sve se uci!protiv warra sam duvao prekida mi fear i onda me pwnuje ali i to se nauci(fear x2 za redom kad iskoristi trinket opet samo nastavi da trci,protiv uda(lol) warra treba fear x3)i tako sve se moze kad se....nauci!(me noob,they gank me all the time) Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 warrior insignia ne dispeluje fear Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 warrior insignia ne dispeluje fear ← mislio sam na onu iz bg-sa!!! Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 11, 2006 Author Report Share Posted February 11, 2006 (edited) (me noob,they gank me all the time) ← u got that left lol nego...... ti dechko prosto prizivas flejm ... ali izgleda da se ljudi suzdrzavaju .... elementarno nepoznavanje igre prosto kipi iz tvojih postova ... techo, i ti si bio truba kad si pocheo Edited February 11, 2006 by deGrasso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 u got that left lol nego...... techo, i ti si bio truba kad si pocheo ← da samo sam ja kad sam poceo citao po forumima sajtovima talent kalkulatorima itd itd a nisam isao po forumima i lupetao ... sreca pa je ljudima preko glave flamea sa random nickovima sa foruma ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Ili ljude jednostavno ne ispunjava flejm... mogu da preziva dan i bez drkanja na forumu. Quote stop making sense! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 sustina je da ako znas da igras znas a ako ne znas predji na tetris!!! ne kazem da ja znam ali sve se uci!protiv warra sam duvao prekida mi fear i onda me pwnuje ali i to se nauci(fear x2 za redom kad iskoristi trinket opet samo nastavi da trci,protiv uda(lol) warra treba fear x3)i tako sve se moze kad se....nauci!(me noob,they gank me all the time) ← vec sam rekao ovo gore lol reroll ← moracu i ovako i onako u svakom slucaju sam mislio na Insignia of the Horde Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 genije, i on je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 peonta je da 33 / 5 / 13 build je daleko superiorniji i verovali ili ne sveokupno uspunjava sve zahteve velikih igracha u svojim pohodima na azeroth , sto se ne bi moglo reci a kamoli pouzdano tvrditi za zhioko rasprostranjeni ali ipak ne tako kontrolisani warior build 31 / 20 Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Ili ljude jednostavno ne ispunjava flejm... mogu da preziva dan i bez drkanja na forumu. teach me, sensei! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts