Doca Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 ahahah ep1ce sad si ugasio kad cuje milenko da si mu okacio sliku sestre na net ima da te razapne znas kakav je dement ;PPPPPP ← ma kakav Milenko,one poceo da se sushi jer se navukao na WoW :))) Joj Doco kada peja(ne sa rura ) sazna da si mu kačio slike ribe na net ← a ja sam ret pa ne znam ko je Peja? e mojne da mu kazes,keve ti :D Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « give me your coal... posle par krigli :) sacu da kacim neke zaostale slikice:) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Javlja mi se da je to iza ona pivnica u Knezu, Exclusive ili kako već :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 prestani da mi eksploatishesh kapu :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « :)))) » Click to show Spoiler - click again to hide... « the devil himself » Click to show Spoiler - click again to hide... « aj lov jor vimin veri gud :)) » Click to show Spoiler - click again to hide... « kapetane kapetane :))) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Umro sloba.... :( » Click to show Spoiler - click again to hide... « alkohol ovoono :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « odlichna fotka » Click to show Spoiler - click again to hide... « u sredini je nash mohi koji je napravio ... blazesnu facu ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 koji smo raspadi sa tim raspadnutim mestom \o/ • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ma nije nego se i migshin telefon uroljao :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Buhahaha pazi sejnta :) Btw ko je desno pored tiger-a na onoj slici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 sejnt je antifotodegenichan, prema tome nema smejanja! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ma ne seri, shta bi migsa onda trebao da kaze :)))) desno od tigera je azda • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 :))) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Ev' mene breJ. » Click to show Spoiler - click again to hide... « /me swadak, sretjan & bogat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Jooooo sta ce Milenko da ti uradi joooo... -.- Grow up. ← sta pametujes kad nepoznajes ni mene ni njega..... T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ona na koju mislis je Dejana ;) a ja sam skroz na cosku slike ;) ← Dejana mi je drugarica iz osnovne, iz Sarajeva :). I svakih par godina iskrsne odnekud :))). Pozdravite je, ako je vidite, od Srđana. Ne ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 sta pametujes kad nepoznajes ni mene ni njega..... ← joj jabre,sad si se suprotstaviJo moderatoru WoW foruma...popices ban Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 sta pametujes kad nepoznajes ni mene ni njega..... Ne pametujem, nego ti bacas komentar kao da imas 10 godina... ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ahaha tjiro odlepio si :D jel to neka obrnuta "i feel good" psihologija? Ma preporuchio mi psihijatar.. Evo nekih slikica, kada vetj svi kache gomilu.. =) ima nenormalnih, polu-normalnih i tako.. samo sve slike su stare minimum godinu ipo.. nemam nazalost nishta novije! » Click to show Spoiler - click again to hide... «Evo mene oshishanog do glave, slika od pre cirka 2 godine.. bio sam pod utiskom American History X!! :) » Click to show Spoiler - click again to hide... «Vechera u restoranu kraj mora uz procvetani djus! » Click to show Spoiler - click again to hide... «Ajde poshto svi kache opasne slike, slike sa sekirama i facama k'o u serijskih ubica evo jedne sa "bashte" (mesto gde nas par ortaka chesto odlazi da uziva uz roshtilj na svezem vazduhu). Ja sam ovaj zli desno! » Click to show Spoiler - click again to hide... «Evo i jedne moje ROFL slike.. iz nepoznatog razloga, totalno zbunjen i chudan idem ka ortaku. Slika iz milja nazvana "Spank the Monkey" a moja malenkost chesto ismevana! » Click to show Spoiler - click again to hide... «Sprema se salata poshto je roshtilj gotov.. meni su dali ulogu krastavdzije! :) To je to.. sada mozete da se smejete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ovakvu predanost krastavcu nismo videli josh od znate vec koga:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 cyra kralj!! sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Ahahaha to tjironije , odlichne slike :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 znachi logichni zakljuchak je da tjira ljushti zwerka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Sajro, slike su odlichne, pravo osvezhenje. Samo stavi spoiler brate... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 tjelavi tjira rulz Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Samo stavi spoiler brate... ← Okej, editovano. ;) tjelavi tjira rulz Hvala 'bate. Ovih dana se razmisljam da opet olindram ovu dzunglu koju sada furam.. ali zao mi je, bash je pochela lepo da raste.. mozda sachekam josh malo pa odradim neshto zlo sebi kao PsYh0 =)))). Baj d vej.. Drago mi je da vam se fotke svidjaju, bash su funny =).. imam josh gomilu zanimljivih ali bedak shto ja slikam ili nisam na njima tako da je glupo kachiti. Enivej, sutra se ide opet na zlu "bashtu" pa tje biti materijala za kachenje.. pozdrav. Peace! (nehesto sam ekstra dobre volje, ne znam koji mi je ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts