Sa1Nt Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 zlajo, jesi se ti vucarao po miss-serbia i sc-u neke 2001e? : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 kako je to meni do jaja film. kronenberg chale ← filmchina .. al mislim da je presudna gluma .. onako loodilo pa ja ne znam ne bi mogao ni drashko da odglumi :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 riba ima tipa vec godinu i po dana, inace da mi je dinar za svaki put kad me je neko od ortaka pitao da mu je namestim i po jos dinar za svaki put kad su ti isti likovi govorili "ma koji dechko, ne znas ti ko sam ja" sad bi bio mnogo bogat covek :) ← ne seri da je u tom fazonu... voli decka, a ti si joj najbolji drug? nju moram da upoznam. ja cu da ti dam 300 evra... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Mislim da je jedino reshenje da je dovede na RHH... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 @dunya, tezhak je zhivot vas estradnih umetnika ... ;) @krule uradi plastichnu ;)))) @ Sa1nt - Znam te, znash me :D @Blek-sun... znachi... dodjem ti 12 dinara jer me je 3 ortaka po chetri puta pitalo za ortakinju kad su videli slikice :DDDDD @Zwerko... svejedno mu, mrzim shto se ponavljam, daj BAAN!!! :DDDD stavlja nas tu na neke muke nemushte... joj :D (samo da ne vidi ovo moja dandzhica... :D A kapiram kada si na forumu gde je pochelo i devojche da ti dolazi, morash malko da pazish shta kazhesh... kruku, kapiram je malko drugachije... on je sretan chovek... :D ;) mozhe da napada sitnu divljach i ostala maloletna stvorenja bez odmazde i mogutje eutanazije... :D Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 (edited) muke nemuste? muchite se! :P bilo nam dosadno pa smo se malo slikali » Click to show Spoiler - click again to hide... « priprema za proslu novu godinu, ribu u minicu je ortak uslikao ispod, imala je samo charape... bubrege smo joj izvadili od zajebavanja :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « slede slike sa raznoraznim drugaricama » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « zlajonja > HA! ispadne da cu ja jos da se obogatim na netu :) ignis > ne kontam :) voli decka, a ti si joj najbolji drug? nju moram da upoznam. > u kom fazonu? explain? :) Edited March 16, 2006 by Crno-Sunce If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 риба кад има дечка кога обожава обично нема најбољег друга. дуга и компликована прича... него имамо ли дил? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ne prodajem se ja tako jeftino :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ja cu da ti dam 300 evra... Za te pare brate mozhesh mnogo bolje da prodjesh Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ne prodajem se ja tako jeftino :) ← па не купујем ја тебе али ми рефундираш паре уколико установим да нешто ту смрдуцка... Za te pare brate mozhesh mnogo bolje da prodjesh ← ма јок. хоћу да је упознам као раритет, не да је јебем... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Jel samo meni ne rade slike od crnog sunca ili ? Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Ni meni ne rade:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ^ To je zato shto smo iz Novog Sada Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 pao geocities...pa zato ne rade slike... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 ^ jel to zato shto smo mi iz ns ili ? btw imam bolji userbar Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 e nemassssssssssssss... moja mama kaze da ja imam boljiiiiiiiiiiiiii Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 @BS jel umesh ti neku drugu facu da napravish sem ovu "i love joker" na svim slikama ps: svaka chast na shminci totalno je profi dobra • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 @BS jel umesh ti neku drugu facu da napravish sem ovu "i love joker" na svim slikama ← Bash sam to hteo da kazem: А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fukkatsu Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 To mu je fotogenična strana - Ed will introduce Ed. Full name - Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky the 4th. - That's a long name. - Ed made up that name for Ed, isn't it cool? - If you made it up, how can you be the 4th? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 @black sun. Jbge jel ti uopste imas ribu ili gotivis zenski rod samo kao drugarski? :) Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 (edited) muad > sta cu kad sam reinkarnacija dzokera :) a glavu uvek malo iskrivim zato sto retko kad se slikam sa nekim ko je blizu moje visine, pa kad tako malo iskrivim glavu slika ispadne lepsa... sve je to radi estetike :) trenutno nemam ribu satane ako te bas zanima :P zer > a tebe bas nije mrzelo da svaku sliku cutujes da bi dokazao moju dzokerovsku proslost? :) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited March 16, 2006 by Crno-Sunce If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 zeru je trebalo chitavih 2 minuta da odradi ovo shto je odradio sun, ne brini se ti za njega;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 pa svejedno, dva minuta protracena :) mogao je za to vreme sta ja znam, da popije casu vode ili da zapali pljugu :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 moja nova nova frizura :) Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 brate, ti bash ne volish sebe? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts