tibor2 Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 zabosti shta. gde>???./..// brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 ekeke eto zashto ne treba zabosti na zhurci ← bwahahahahaha...pa ovo je jahorina?:)))) ahahhaha, ko to pegla? ahahhaah...poznat mi sto...to kod mikice u kuci? breeeeeeee...i meni se slosi cim se setim. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 pripit » Click to show Spoiler - click again to hide... « pokushaj penjanje n1nj4 skillz Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 bwahahahahaha...pa ovo je jahorina?:)))) ahahhaha, ko to pegla? ahahhaah...poznat mi sto...to kod mikice u kuci? breeeeeeee...i meni se slosi cim se setim. yep. posle tog zimovanja ne mogu da podnesem ni da vidim lashko pivo btw hvala shto ste me spasli tu noc od one grchke nimfomanke (vec vidim mauda kako lurkuje nad postom spreman da mi prosipa mudrost ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 btw hvala shto ste me spasli tu noc od one grchke nimfomanke ← Cali toy boy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 @spu... extra slika,keve mi!! na ovoj slici vise izgledam b0lestan nego pijan...(a i ja kenjam kao pijan a ustvari sam jos dete ) ispred Barona... http://img233.imageshack.us/img233/9496/re...ofisecak6ka.jpg Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 (edited) imam daleko vise ovakvih slika ali necu sve da ih postavim :) stidim se :)) » Click to show Spoiler - click again to hide... « kod druga na rodjendanum, preparirao sam se i drugarica mi je imala 'sjajnu' ideju zurka u mojoj gajbi, cale mi je popizdeo kada je nasao tepih sa dvadesetak rupa od cigara, zid po kome je neko skakao, vrata na kojima je neko gasio cigare, ali se posebno iznervirao kada je nasao par paketica vutre i par eksera u nekoj kesi koju je neki idiot zaboravio. sve u svemu bila je ekstra zurka :) prvi maj prosle godine, bilo je mnogo dobro, jedva cekam sledeci, samo sto cemo za sledeci morati uzeti vise hrane, za ovaj smo pohasali, kotlic od zeke, tonu rostilja, ispekli smo prasence od 25 kila, i na kraju smo bili gladni kao psi pa smo jeli leba i dzema, sledeceg jutra smo skontali da je u dzem par dana ranije usla kolonija mrava, no nije nam puno smetalo :) inace prvi maj se kod mene slavi od 3-4 dana :) nema posebne price, dva ortaka su dosla kod mene na gajbu stukli smo litru viskija i malo apsinta i izasli smo u grad. bilo je mnogo dobro :) Edited February 8, 2006 by Crno-Sunce If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 vidi ga molim te iskrivljeni sima ;>.. hahaha. ;>. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 eto zashto ne treba zabosti na zhurci ← chekaj koji si ti ovde ? mashinovodja ili lokomotiva =) ? kekekekekekekeke :* ← "stijo popi bre ovo jedno pivo" pripit ← hahaha spux kao i uvek odushevljava samo uspori malo bate pitanje je dal ce ostati neshto od tebe kad se "otreznish" gledajuci tvoj tempo =) (vec vidim mauda kako lurkuje nad postom spreman da mi prosipa mudrost ) ← u vezi chega da ti prospem mudrost =) ? nepiti pred debelim grkinjama =) ?? btw ni ja ne volim lashko =) imam daleko vise ovakvih slika ali necu sve da ih postavim :) stidim se :)) ← ne rade .. bar meni • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 yep. posle tog zimovanja ne mogu da podnesem ni da vidim lashko pivo btw hvala shto ste me spasli tu noc od one grchke nimfomanke (vec vidim mauda kako lurkuje nad postom spreman da mi prosipa mudrost ) ← ahahah..lasko. mada brate...pored onog djure smo ga pili umesto vode. cudo jedno da ti se posle ove noci nije tekila smucila...trcalo se do kuce...ahahahha.LOL.debilu. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 sima je zao kao crna zemlja :) ja on i razor smo bili u toj bandi :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 » Click to show Spoiler - click again to hide... « sampanjac + domaca sangrija = puf Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 haha odlichno prava ona "sve je uredu" • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 pa kad se sampanjac deli za dz koliko mozes da popijes... a srbin ne zna kad je dosta... i taaaako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 @G loooool, umirem, prajsles onaj, desno... sad ce igica da smara [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 evo jedna sa srpske nove godine... jea idemo da zrtvujemo kozu Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 i pijte domatju medovinu odlichan je i G!!! ... moram da se odvalim ovih dana da i ja pokazhem da sam najvetja faca u kostolac bre!1!1112... ili jednostavno da pushtam zmaja k'o normalan svet Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 @G loooool, umirem, prajsles onaj, desno... sad ce igica da smara ← srbija...// brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Ja, ortak, Sheshelj... sta da radim.../obozhavam lika..// ali tek satenski charshaf..//pfff.// brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 pa da srbija slikano je u paraliji, grcka... nostalgija i to (vazi) [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 ali lik u sredini je isti crnja iz _la haine_, samo shto je beo =) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 (edited) Vo neke... » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited February 9, 2006 by Nemesis Enforcer Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Aplauz !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 hehe koja retrospektiva =) izabrao si the best sem ove poslednje na kojoj uopshte ne lichish na sebe nego na jednog ortaka iz moje bivshe gim. samo nekako to nije to kada nema onog tvog napred-nazad kliktanja =) "celav sam pa shta ako sam celav" • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 brateeee spu uzgaja kosu ovaj kida ovo me podseti na onog lika... maddog il kako vec... (znam da je neki pas) u wowu ... koji delituje opremu sve sami epici... (shto znaci ingame xxxdana) i na kraju brishe lika... elem, reci nam kakav je osecaj bio posle? :)) (hladno na glavi ) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts