LaG Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 :(((( neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 sevaj fegetu. ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 sevaj fegetu. ← tako i deca kad nemaju sta da kazu "mama te ne voli" ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 tebe je mama ocigledno previshe volela It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ehhh.... kako mama moze da voli fegeta? mame ne vole fegete! mene su devojke uvek previse volele ali sta sad ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 za rev-a znachi LOOOOL keep it comin` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) therione, ljubavi, hocesh da idemo zajedno u teretanu? :( ← Javitju ti, moram prvo da se ishchlanim iz moje, pa da nam potrazhim neshto gde ne idu devojke, da ti ne bi ishao redom i pitao ih:"e a kako te jebe tvoj dechko"...verujem da se ne bi lepo proveo kada bi te neko chuo... a ja samo zhelim ono shto je u tvom najboljem interesu... brate to je poenta. nego, jel si ti ikad ikome bio smesan? to je sad pitanje ← Evo meni je lik legenda, a je si ikome ikada bio lep? osim kevi naravno? +"Svidja" mi se inspiracija za signu,mislim da je vrlo diskutabilna.... P.S. sorry ivane... jednostavno previshe provocira... Edited March 4, 2006 by Therion lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 opustite se i ne smarate topik, ili.... » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ivan je na zimovanju, udri po fegetariji dok se ne vrati =) ← ... takve stvari mi morash retji ranije khm khm... darijane? Aj mi sada lepo objasni zashto ima toliko slichnosti izmedju chinjenice da su homitji tako dobri sa mnoshtvom devojaka zbog svoje fem. strane i tvojih konstantnih izjava kako ti imash brdo drugarica i kako zbog te chinjenice nisi "topli brat"... i bash me zanima tvoj tok misli onog dana kada si stavio tu signu... @ kruko si siguran da nije poneo laptop? lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 opustite se i ne smarate topik, ili.... » Click to show Spoiler - click again to hide... « ← Rampelstilskin lvl20 :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 nije, nije, ali mislim da dolazi danas ili sutra :) evo, ukoliko vidi ovaj napush, apelujem na njega da meni digne warn :) moze i da me banuje, jebe mi se ← ma ono kao, ja znam da ja letim ako se vrati danas... a kad smo vetj kod warn-a, mislim da mi ovo ne ide u korist upozorenje od admina Re:upozorenje od admina upozorenje od admina hejtovanje darijana lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 (edited) Ivan je na ZIMOVANJU!!!! brb bljjj trrrrrr prooooo trooooooooo Edited March 4, 2006 by pER tU aMOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 lol, vidi se ko spojluje svu zabavu na ovom forumu, laki je oduvek bio meka srca;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Javitju ti, moram prvo da se ishchlanim iz moje, pa da nam potrazhim neshto gde ne idu devojke, da ti ne bi ishao redom i pitao ih:"e a kako te jebe tvoj dechko"...verujem da se ne bi lepo proveo kada bi te neko chuo... a ja samo zhelim ono shto je u tvom najboljem interesu... ti si krajnje plemenit! a vidish nema to veze, mene vec svaki dan biju zbog toga. svaki dan imam masnice i to nisi primetio na slikama? neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ko te je slikao spoo, extra su boje! Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 boje ko boje, sve se da srediti u photoshopu. Nego je slika izuzetno oshtra. bash me zanima koji je aparat u pitanju It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Spule genije! Darijane covece, sta je tvoj problem? niko ti ne govori da si lep pa nas smaras... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ti si krajnje plemenit! a vidish nema to veze, mene vec svaki dan biju zbog toga. svaki dan imam masnice i to nisi primetio na slikama? ← Nisam zagledao...a je si razmishljao da jednostavno prestanesh da postavljash takva pitanja i ponashash se normalno? trebalo bi da prestanu posle toga... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Nisam zagledao...a je si razmishljao da jednostavno prestanesh da postavljash takva pitanja i ponashash se normalno? trebalo bi da prestanu posle toga... ← ako se Lag unormali,njegov duh ce svejedno ostati medju nama njegovim sledbenicima,pa cu ja onda da pitam SOAD da li je jebo njen decko! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ako se Lag unormali,njegov duh ce svejedno ostati medju nama njegovim sledbenicima,pa cu ja onda da pitam SOAD da li je jebo njen decko! ← Super je to kada vas ima josh... Mislim da nemate shta da trazhite po njenom intimnom zhivotu, tako da slobono ostavite devojq na miru... lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 ko ju je ishta pitao o intimnom zhivotu? dechko jesi ti normalan? neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 hahah kapiram da se therionu dize na soadicu :( Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 jeste se vi jebali? ← jel dobro jebe? ← ko ju je ishta pitao o intimnom zhivotu? dechko jesi ti normalan? ← ... ako si se zajebavao... imash zanimljiv smisao za humor ako si bio ozbiljan... imash zanimljiv nachin razmishljanja toliko o tome, jednostavno nemoj vishe i sve tje biti super lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 e aj kacite slike malo umesto sto hejtujete darijana i laga... ono jeste darijan debil i jeste lagisa malo smorio zadnjih dana sa nekim komentarima al ono smarate i vi sad :P web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts