Stator Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 JUJUJU crni sine :) ono ne znam moracu da te navatam da vidim kako ti to uzivo stoji ovde izgleda katastrofa :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 @psyho jedino mi se ne djasvi ova shupljina sa temena na potiljak... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 @psyho...licis mi na nekog drogirasha... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 I ja bi se osiso ko psiho da imam kose :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 psyho baš ti pristaje nick...friz je bolestan maximalno :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 @psyho jedino mi se ne djasvi ova shupljina sa temena na potiljak... ← pa to i nije shupljina, samo ne stoji kosa prirodno uspravno (kako kome ), to jest... stvara se shupljina zato shto kosa na tom delu pada unazad ka vratu. imao sam chirokanu, znam :p Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 latino lover / hejter » Click to show Spoiler - click again to hide... « It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 ko te ne zna skupo bi te platio =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 aahaha ucinilo mi se da je ovo roze na majici likov prst =)) ← Zamalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 brateeee lud si,svaka cast...treba imati muda... ← mislish nemati mozga? neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 ← jeste se vi jebali? neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 e psiho extra ti je zura madaneznam cemu kapuljaca akoti se svidja ti se ponosi svojom novom kosoma nemoj da je krijes isti si ko jedan moj ortak kada smo imali cirokane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 e psiho extra ti je zura madaneznam cemu kapuljaca akoti se svidja ti se ponosi svojom novom kosoma nemoj da je krijes isti si ko jedan moj ortak kada smo imali cirokane ← rekao je da mu je hladno :] inache, jesam rekao da je soad sa nekim likom sa foruma... video sam jednu sliku ranije, samo ne mogu da se setim ko je lik xD. puno mudrosti ima u tvom, inache ne tako suptilnom, pitanju lazhe ;] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 soad ima vizantijsku facu... mogu da zamislim da se zove teodora, isidora, simonida, jelena. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 soad ima vizantijsku facu... mogu da zamislim da se zove teodora, isidora, simonida, jelena. ← You are a Koala! Cuddly and snuggly. You love romance and being pampered by a partner. Candle-lit dinners, red roses and soft, moody music all set the perfect tone for you. In bed you're very sensual and eager to give your partner as much as they give you. You love sex but it isn't a major priority in your relationships. You're at your happiest being cradled in your partner's arms. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 soad ima brkove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 e psiho extra ti je zura madaneznam cemu kapuljaca akoti se svidja ti se ponosi svojom novom kosoma nemoj da je krijes isti si ko jedan moj ortak kada smo imali cirokane ← svaka tebi cast ako mozesh na -neshto da izlazish sa polu cjelavom glavom :D, ja za to nisam u stanju :D Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 zbog diskriminacije Maudiba moracu da se povuchem znajuci da je on moderator btw Spils je car i psycho brate shta ti je rekla keva ? sad spavash u parku na klupama a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 aahaha ucinilo mi se da je ovo roze na majici likov prst =)) ← Bad boy :) Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 jeste se vi jebali? ← Sutra 11 meseci...pa ti izrachhunaj... inache, jesam rekao da je soad sa nekim likom sa foruma... video sam jednu sliku ranije, samo ne mogu da se setim ko je lik xD. ← Rekao si...Kako se ti svega setjash soad ima vizantijsku facu... mogu da zamislim da se zove teodora, isidora, simonida, jelena. ← Vizantijska faca???Objasni... Andjela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 mislish nemati mozga? ← i to...:) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Sutra 11 meseci...pa ti izrachhunaj... ju a kako se to racuna? o.O I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts