Jump to content

Slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest kli[c]a

e psiho extra ti je zura madaneznam cemu kapuljaca akoti se svidja ti se ponosi svojom novom kosoma nemoj da je krijes isti si ko jedan moj ortak kada smo imali cirokane

e psiho extra ti je zura madaneznam cemu kapuljaca akoti se svidja ti se ponosi svojom novom kosoma nemoj da je krijes isti si ko jedan moj ortak kada smo imali cirokane

rekao je da mu je hladno :]

inache, jesam rekao da je soad sa nekim likom sa foruma... video sam jednu sliku ranije, samo ne mogu da se setim ko je lik xD.

puno mudrosti ima u tvom, inache ne tako suptilnom, pitanju lazhe ;]

soad ima vizantijsku facu...

mogu da zamislim da se zove teodora, isidora, simonida, jelena.

You are a Koala!

Cuddly and snuggly. You love romance and being pampered by a partner. Candle-lit dinners, red roses and soft, moody music all set the perfect tone for you. In bed you're very sensual and eager to give your partner as much as they give you. You love sex but it isn't a major priority in your relationships. You're at your happiest being cradled in your partner's arms.

koala.gif

svaka tebi cast ako mozesh na -neshto da izlazish sa polu cjelavom glavom :D, ja za to nisam u stanju :D

Dopefish lives!

jeste se vi jebali?

Sutra 11 meseci...pa ti izrachhunaj...

inache, jesam rekao da je soad sa nekim likom sa foruma... video sam jednu sliku ranije, samo ne mogu da se setim ko je lik xD.

Rekao si...Kako se ti svega setjash [:)]

soad ima vizantijsku facu...

mogu da zamislim da se zove teodora, isidora, simonida, jelena.

Vizantijska faca???Objasni... Andjela... [:D]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...