WickedWitchOfTheWest Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Oda grudvici kita koju nadjoh pod pazuhom svom jednog letnjeg jutra ;) ← dobri stari wogoni... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Mnogo ste me opteretili. Danas je Bob Marley-jev rodjendan i idem da smotam jedan da se ne smaram ovim topicom. Sretjno u trazenju dimenzija :) Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 (edited) Čini mi se da je neko već postovao, ali prosto moram da kažem: Na ovome svetu mogu da kažem što se dešava to nije istina, mis’im, na ovome svetu š t o BI naglasio, da... propaganda, što većina kažu... da ovome... nije istina! Edited February 6, 2006 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Kada jednom to pochne... to ne mozhe da prestane... zato bolje i da ne razmishljate bilo shta vezano za te paralelne svetove... Kada jednom krochish kroz drugi paralelni svet... zarobljen si zauvek... i to je kraj... ili pochetak... uglavnom nikada se ne zna... joooooooj... My brain hurts... Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 da smaraju i terorisu ljude? da nam njihove mame prave palacinke? :)))))))))))))))))))))) ← Ovaj drugi deo mi se svidja Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted February 6, 2006 Author Report Share Posted February 6, 2006 Mnogo ste me opteretili. Danas je Bob Marley-jev rodjendan i idem da smotam jedan da se ne smaram ovim topicom. Sretjno u trazenju dimenzija :) ← Uuuu BM HB. Btw ocu i ja ono kao... ;)) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 @klinac Nisi editovao post :) got ya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Danas sam bio u paralelnom svemiru, i kao loodnica! Odma su me startovali neki plavo-zeleni( ), i pitali me dal nisam crven ( [:(!] ). Ja im kazao:"Ma ja sam fin dečko, igram komp i volim devojku... Ne mešam se u vaš poso." Jedva ih nekako eskiviram, kad evo naišli ovi - [:(!] .Kapiram da sa ovima nema pričanja priča, pa šturnem u WC. Iz WCa sokoćalom pozovem svoje crne ( ) i kažem da će biti sranja... Dok su se moji skupili ja kibicnem kroz prozor, a dole pegla: zeleni i crveni. Gledam da uteknem kad ono izlazi "glavni baja direktor" tog svemira i rastera i [:(!] . Moji crni došli standard kad je sve bilo gotovo... Za one što nisu skontali... Index pojmova: paralelni svemir - Zemunska gimnazija plavo-zeleni - Zemunci crveni [:(!] - Zvezdaši crni - Grobari glavni baja direktor - Sava Jerković (direktor ZGa) Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Dobili smo još jednog opasnog člana. Čuvajte se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Ах, та средња школа и навијачке туче... Мене једном умало не исавијаше због Звездиног шала... срећа па сам био бржи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 @Prist: ti si liiiik :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Postoji sve sto pomislis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1nk Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 (edited) ako kazemo da postoji u samo u masti to dalje inplicira da stvarno postoji sto dalje inplicira da gore pomenuti kreator ovog topica zivi u njemu ps mesto n------>m Edited February 6, 2006 by L1nk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 kakve sam ja topice propustio ... covece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted February 9, 2006 Author Report Share Posted February 9, 2006 kakve sam ja topice propustio ... covece. ← Axa eto to ti je kad si bio u onom drugom svetu. nemoj sad tu da mi se foliras izvalio sam te. Reci mi sta oni imaju sto im nemam i obrnuto. Jel imaju RUR ?!?!? Pitam gluposti naravno da imaju ti i tamo vodis sajt. :)) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 haha dobra mu tashka =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 onda je bole gordon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 ma postoji i paralelni i simetricni i horizontalni ... a ako je kosmos beskonacan , onda negde postoji planeta sa "belim suncem" i tamo cu se jednom preseliti .. tj. kad muslimani zavladaju ;))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 E pssst.. Dunja... nemoj pominjesh muslimane... napravitje neke demonstracije i protiv tebe... vidi shta su uradeli zbog Danaca... tz tz tz... Chek chek... A shto je Laki razlichit na slikama.. jel to zbog lazhnih ID's? Ili je loshe slikano? :) Stariji aparati i loshija tehnologija?:D brmbrm sad moram opet da sednem da prelazim HL1... bem mu misha... Mislim da je ovaj nash svet zapravo paralelan sam sebi... svi smo mi slika sebe samih u loshijem izdanju od boljeg a bolji od loshijeg i onda smo isprepletani u zamku svojih verovanja i nadanja shto je diskreditovano napushtanjem apstraktnog razmishljanja... [wateva..] Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Meni hrčak zivi u kavezu koji stoji preko puta akvarijuma sa kornjačama. Sad mi se kornjače 3puju da su one hrčak u paralelnom svetu... Quote God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Izvalio sam Luyackuev pravi identitet! U vidi kako sam lep ... stevaneeee! Jel imaju RUR ?!?!? Pitam gluposti naravno da imaju ti i tamo vodis sajt. :)) Naravno da tamo vodim sajt ... al' kako su to paralelni univerzumi pa nekako kontra sve, tamo i zaradjujem pare od vodjenja sajta ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Naravno da tamo vodim sajt ... al' kako su to paralelni univerzumi pa nekako kontra sve, tamo i zaradjujem pare od vodjenja sajta ;> ← a firma ti se tamo zove RUR samo obrnuto :> Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 E ne mogu sad da svarim sve ove priche pochelo je da me plashi Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 too much TV kids!! :P :P :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 POSTOJI SIGURNO I MI ZNAMO DA LI JE SVEMIR KONACAN I STA JE BILO PRE PRASKA MI SMO NAJBOLJI NAUCNICI NA SVETU Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts