cRuis3r Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Mohane pisti decu da se igraju! :P E kad bi ja mog palu mogao da prebacim... Poz Lemu, Glishu, KInzha etc... Ingame mislim, ovu 2icu vidim ponekad irl cak. (Kad im pukne net ili zaborave da uplate pa navrate u igraonu :P) A kole uzeo naj master mounta i prestao da igra, ccc :P Inace Ele ovde ,ako me se secas. Sad smo na Drak'Thul-u. Reshismo se Shadow Moona konacno. Poz Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 6, 2006 Author Report Share Posted February 6, 2006 (edited) mohican-da samo znas koliko mene boli.. za tvog Druida...!!!! ← i ti isto na psihijatrisku terapiju ozivljavanja mozga .... pomenut je muaddib i to ne cak njegov char nego samo to da se on uzeleo opet igre kad je video aq posto da je ostao da igra sa mnom bio bi tu verovatno sad a to nema nikakve veze sa time sto se neko uzeleo svog lvl30 chara i samo zagadjuje temu glupostima des ele ... nije kole presto on je na haumarushu opet hant samo horda ... Edited February 6, 2006 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 ovo da kazhem i nikad vishe ne kenjam ovde svachija zadnja x posta nisu u vezi sa topicom ali ok ja sam prvi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 7, 2006 Author Report Share Posted February 7, 2006 pa pocelo je sa tobom zato je i otislo u k elem ... evo jos materijala boss3 poprilicno smara nemoguce ga je tenkovati i whirlwinduje i ima 3 adda koji rade isto samo prave manje dmga http://default.co.yu/~mohican/pic_public/w...q/aq40boss3.jpg boss4 poprilicno lak poenta je dpsovati ga brzo http://default.co.yu/~mohican/pic_public/w...q/aq40boss4.jpg 5ica je ovo al nismo probali posto sabija od nature govana a warovi nam nisu jos full sa nr opremom http://default.co.yu/~mohican/pic_public/w...q/aq40boss5.jpg 6ica nisam bio tu nestalo mi struje >< http://sigil-guild.net/images/stories/princess%20huhuran.png Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 holy crap Huhuran je 6ti boss =o((( znachi chekanje do stingera jedno 3-4 meseca =o((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 kakvi su vam smesni ti gnomovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 OMFG _Ele_ :DDDD Josh igrash palu, bedak shto nisi preshao da si igrash na magtheru, mada je bilo dobro dok je trajalo i sektashenje po Shadowmoonu :) @mohan: pa koliko ima bossova ukupno onda ?! gledao sam screenove Twin Emperrora, i kazu ljudi da djubre koje im chuva sobu je duplo jache od svih predhodnih bossova :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 8, 2006 Author Report Share Posted February 8, 2006 da trash mobovi ispred emperora su tezi od molten bossova poslacu kasnije slike twin emperora xtra izgledaju .... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogare lol Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 E mohican koji ti je ono -addon na kom si snimio one slike iz AQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Super su slike, samo sto su ruzne bube joj,.. Imas li jos slika, kako inace izgleda instanca, ne samo slike bossova ? btw. koja ti je to rezolucija? Quote Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) AQ je najruznija istanca evah ! Bugs and shit... Josh u nekom ljubicasto egipatskom stilu, bah... Edited February 13, 2006 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 13, 2006 Author Report Share Posted February 13, 2006 E mohican koji ti je ono -addon na kom si snimio one slike iz AQ ← gypsy Super su slike, samo sto su ruzne bube joj,.. Imas li jos slika, kako inace izgleda instanca, ne samo slike bossova ? btw. koja ti je to rezolucija? ← 1280x1024 shto ? pejzaz 1 pejzaz 2 twin emperors 1 twin emperors 2 AQ je najruznija istanca evah ! Bugs and shit... Josh u nekom ljubicasto egipatskom stilu, bah... ← i ja sam tako mislio na pocetku ali kasnije sam se skroz utripovo u starship troopers fazon ... ima delova de milijardi buba peglas a responuju se za 10ak sekundi i onda protrcavas kroz hiljade buba i pulujes i ubijas uzput i tako Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 mohi pun mane a ovamo mu pola grupe mrtvo ... e moj mohi pijanduro :) j/k btw nice picures :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Mohi je slikao nema vremena da healuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 13, 2006 Author Report Share Posted February 13, 2006 hehe ... ma to je bio prvi run na njih vise smo gledali sta rade nego sto smo pokusavali btw extra stvar ... kad se tek udje kod njih na centru te sobe je velika kugla koja kad udjes otvori kapak i onda izvalis da je oko i onda nestane i pojave se oni ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Hehe iz priche me podseca na the forgotten one is Azjol'Nerub kad Arthas i velika buba bleje u spider kingdomu. Kontam da su Qiraji i Nerubianci u srodstvu... the plot thickens. Quote stop making sense! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cRuis3r Posted February 16, 2006 Report Share Posted February 16, 2006 omfg lolerscaterZ reci mi da je i tamo uzeo Winterspring War Tiger ili kako se vec zove?! :D Soulstorm = Soulsyko? ha ha ha des sisavac xD Ma bes taj magth, sad je mozda i ok, ne znam, ali na pocetku je bilo njsra bash... Ako nisi imao bar tier 1 class set i jedan epix backup gear bio si niko, sad mora da je jos gore ^^ Mohana, GLishu i Lemiju svrbi k*ta :D Pecatorezci FTW :) Evo mene na Kopu, bes wow, snow FTW :) P.S." Bash juce smo sabili Azuregosa gore na Panchicu, 20man i nesto riba pa ti vidid :PP" aj poz Quote cRuis3r's Online Shop and ServicesPlacanje online, podizanje para, razne usluge cRuis3rns - Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 17, 2006 Author Report Share Posted February 17, 2006 horda ne moze da uzme winterspring mounta .... za pocetak ne mogu da nauce tiger riding ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 yupyup, jedina machka koju hordashi mogu da jashu je swift zulian tiger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Svaka cast Mohi. Znam da je malo off, ali da ima ko samnom da igra ponovo bih igrao WoW. Sad u poslednje vreme stalno se prisecam, jer smo tacno pre godinu dana poceli da pikamo. Jebes ga. Jos jednom, svaka dala. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Znam da je malo off, ali da ima ko samnom da igra ponovo bih igrao WoW. Sad u poslednje vreme stalno se prisecam, jer smo tacno pre godinu dana poceli da pikamo. Jebes ga. ← ma ti nisi normalan =) udarila ti starost u glavu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 17, 2006 Author Report Share Posted February 17, 2006 ti paladine cuti izdao si :D pominjes neki eve neshto ... :D bol ufati mauda pa sa njim kreni opet :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 ti paladine cuti izdao si :D pominjes neki eve neshto ... ← hahaha bu-da-lo :D bol ufati mauda pa sa njim kreni opet :D ma jednom nam je bilo dovoljno :D Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 19, 2006 Author Report Share Posted February 19, 2006 ma jednom nam je bilo dovoljno :D ← a to jednom je ? paladin ili warrior ? :D Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 sa rogom =) bole je prestao posle 2-3 meseca koliko se secam .. ono na 41lvl-u Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts