PrimEviL Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 potrebno je da znas svoj username i password :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Oki, a Secret Question ? :D Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Adj stvarno bi mi trebala informacija kako i da li mogu da promenim mail,secret question, i ime i prezime npr..... jel treba mail blizzu da se Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Adj stvarno bi mi trebala informacija kako i da li mogu da promenim mail,secret question, i ime i prezime npr..... jel treba mail blizzu da se Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Jbg, bilo mi je vi Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 ok evo glupog pitanja-jel mogu nekako da proverim da li sam uradio mc/bwl pre questove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 (edited) Ode Edited July 30, 2006 by Protagonist Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 kaze-instance not found(za bwl,mc mislim da sam uradio),a onog moba koji treba da dropuje pismo za pocetak kvesta sam ubio dva puta i nishta nije bacio... btw koliko mi treba fr za molten core? :) i ako moze neki tip gde je najbolje da pokupim tu opremu(rogue sam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 kaze-instance not found(za bwl,mc mislim da sam uradio),a onog moba koji treba da dropuje pismo za pocetak kvesta sam ubio dva puta i nishta nije bacio... btw koliko mi treba fr za molten core? :) i ako moze neki tip gde je najbolje da pokupim tu opremu(rogue sam) FR gear Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 (edited) *The topic or post you requested does not exist* btw zaboravite to za fr,ima 10000000000 site-ova ne netu. Edited July 30, 2006 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 realno gledano ... samo mt treba fr gear to ragne niko vishe ... pa cak ni na baronu Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Ne znam, meni radi link normalno. Storme nije da je FR obavezan do ragne, ali svakako pomaze. A sa vetjim FR kao rogue ima bolje shanse da nadje guild ili smanji repair troshkove. Lava packs mi padaju na pamet... Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Iskreno phyx dovoljan ti je Onyxia scale cloak sa +15fire ress enchom na packovima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Ne znam, meni radi link normalno. Storme nije da je FR obavezan do ragne, ali svakako pomaze. A sa vetjim FR kao rogue ima bolje shanse da nadje guild ili smanji repair troshkove. Lava packs mi padaju na pamet... nije ni bitno za raspravu uopste ... totalno irelevantne stvari Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 hvala drugari na odgovorima,Bog vas blagoslovio znaci mnogo sam se opustio,sutra je poslednji dan grindanja honora,posle cega uplivavam u pve vode naravno ,posle par dana odmora,i srebrnog jezera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 ne zna se sta je gore kad posle hardcore pvp-a only dodjes da igras pve i smoris se riba na plazi kad vidis koliko je razlika izmedju uzbudljivostji i kolicine adrenalina ili kad si pve fucktard celog zivota pa ne svatas koliko je to u stvari sporo i sranje :p bas steta sto prestajes :( bas mi je bilo zanimljivo dok smo igrali jedan protiv drugog :p btw pazi PREKLJINJEM hordu da nas puste jedan av da pobedimo :DDDD treba mi pod hirno av wand ,+16 frost dmg-a pwnage reci svima tamo plxplxplxpl giefv free win to ali they want items :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 jebi ga,i meni je zao,ali ne mogu vishe danas ste imali shanse par puta...jbga.necu moci da im kazem jer se U ZIVOTU vishe necu prijaviti za neki bg a videcemo se josh,gankovacu te po brm-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 ma koje sanse ni jedan av necemo pobediti do kraja servera :-) znaci 5x smo bili do zadnjeg gy-a i vratite nas nazad do naseg bosa kek ajde gosn warlorde high-u valjda cemo se sresti negde na neki world pvp 1 na 1 posto vise neces igrati bg-ove ajde vidi barem da odigras ove zadnje sate da das sve od sebe bre nemoj da rizukujes jos jednu nedelju sto te malo mrzi da se istrosis :p ko sad u wsg-u 3-0 vas pawnujemo a ti afk-ujes u bazi = 0 honora ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 (edited) ma pusti,nije mi radio danas net,skoro ceo dan sam na dial up-u sa pingom od 800+ms igracu povremeno sa muzzy-jevim premade-om ne brini Edited August 1, 2006 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ideal Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 jel zna neko zasto kada se ode na http://wow-europe.com/en vec 3 dana ne mogu da se izaberu forumi, media itd? I ako neko ima oficijalni boulderfist realm podforum neka da linak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 jel zna neko zasto kada se ode na http://wow-europe.com/en vec 3 dana ne mogu da se izaberu forumi, media itd? I ako neko ima oficijalni boulderfist realm podforum neka da linak Boulderfist 'Oće i meni nekad da se zabaguje naslovna strana, a onda otkucam direktno forums page - forums.wow-europe.com (bez "www") Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ideal Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Ok radi sad hvala. Uspeo sam nekako da otvorim preko opere, valjda mi se izbagovali internet explorer i mozila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 Ima neko link sa onim tipa napishesh kao horda "lajsdf" i alijansa vidi "kill" or something like that? Quote Craziness is directly related to having a vagina. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 mene zanima upravo obrnuto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 (ali)D a p Ee bb = Y o u Lo se (horde) pew = ogg znaci ako ste u alijansi :c pisete ovo levo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts