kuchk1c4 Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Wow,poenta topica je da su zene otisle u qrac,pa siluju muskarce bratee » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Hmm kako moze riba da siluje tipa? Samo pomislis na golu miru markovic kako se zvalavi sa kleopatrom i ipotentan si sledeca 3 dana A ona onda moze da se slika realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 zene su za pickice pravi muskarci piju pivo, valjaju se u blatu, i slusaju zoricu brunclik ← E jebiga, 'de nađe blato? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 znam za pricu da je medicinska sestra "silovala" lika koji bio u gispanoj kadi jer je povredio kicmu , i on je posle tuzio :))) ← jebiga, osetio se iskoriscenim...bedak. avaj. koji glup topic jebeno. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 jebiga, osetio se iskoriscenim...bedak. avaj. koji glup topic jebeno. ← da bash do jaja glup topic ... mislim treba sad da tuzimo sve zene na svetu ... Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 E jebiga, 'de nađe blato? ← Ti više voliš u čokoladi sa sve bikinijem? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 zene su dobre jer imaju picku. ← . Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Hmm kako moze riba da siluje tipa? Samo pomislis na golu miru markovic kako se zvalavi sa kleopatrom i ipotentan si sledeca 3 dana A ona onda moze da se slika realno ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 pa dooobro , moze da ga siluje u guzu .. i mira markovic sigurno ne pomaze pri oralnom :P :))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 bolesno, veoma bolesno... zena silovala mushkarca hahaha... dobar vic... mora da je on omanuo, pa da prikrije svojju sramotu izmislio prichu o silovanju... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 26, 2006 Author Report Share Posted January 26, 2006 solflaj dokle planirash da sve shto prochitash u blicu bacish na forum ? ← U moru visokointeligentnih topica,i visokointeligentnih ljudi,mora biti neko ko postavlja tupave topike,prosto zar ne? Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 vise nego definitivno. bah. ovaj je bas bas neverovatno glup. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Ovo je najbolji topic na forumu u poslednje vreme... Mislim da je pravo vreme da se progovori protiv nasilja (bilo fizichkog, bilo mentalnog) koje zhene sprovode nad nama! Mislim da je i zajednichka reakcija tzv. 'zhena' sa foruma dovoljan dokaz da tu neshto nije kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 tako je, recite vi nama : )) Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 zeeeeeeeeeeeeev. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 hmm... a shta se deshava kad zena siluje zenu... il krupniji mushkarac u tvorzi manjeg mushkarca... *popovi nat inkluded... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 hmm... a shta se deshava kad zena siluje zenu... il krupniji mushkarac u tvorzi manjeg mushkarca... *popovi nat inkluded... :) ( )... ← sto to ? jesu oni nezni migsa ? :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 sto to ? jesu oni nezni migsa ? :D ← ne, vec znajuci ovaj forum... ako krenem neshto bilo shta da spominjem... neko ce da se javi sa nekim popom... hteo sam sebe da sklonim od penala... ali neuspeshno.. :D ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 u filmovima kažu da boli samo prvi put.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 nije ovo glup topic i nije text iz blica chisto za popunjavanje prostora nastrani. najbolji dokaz je mjau koja psuje kao isqsni taxista. kao shto vidite - pochelo je i kod nas. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 mozda charli braun radi za blic Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Moju ortakinju je decko posle 3 meseca pitao da se kresnu i ona nije htela, pa ju je on zabo i pokusao da je siluje ali je pobegla... To je bilo pre 4 dana pa je potraga za njim da mu slomimo glavu jos uvek u toku! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Moju ortakinju je decko posle 3 meseca pitao da se kresnu i ona nije htela, pa ju je on zabo i pokusao da je siluje ali je pobegla... To je bilo pre 4 dana pa je potraga za njim da mu slomimo glavu jos uvek u toku! ← gl & hf, rado bih s vama, jeste da ne znam lika, ali bih mu ipak "uz gusht" zabio martinku u rebra Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 tako je, recite vi nama : )) ← da da...nek nam kazu... bas smo se iscimale... u filmovima ka Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 qrve. Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts