dovlagsi Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Dve pripremne utakmice - dva poraza. U cetvrtak protiv Islanda, a u grupi su jos i Madjari i Danci. Mrka kapa? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 eo valjda danas dobismo Sloveniju 31:23... ma sta znam...nismo losi..ali uvek ispadnemo zamalo ;) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Kada smo kod rukmeta ajde da ne brljavim i otvaram novi topic evo ovde odmah : Sjajna (eksluzivna) vest Vlada Mandic u RK Vojvodini Gazda Bogdan Rodic pokazao je ponovo "ko kosi a ko vodu nosi" u domacem rukometu . Iako je pisalo da je sve zavrsio sa partizanom, Vlada Mandic je danas potpisao za RKV. Svi znamo koliko smo izgubili njegovim odlaskom, videlo se to najbolje u evro-kupovima gde nam je falio igrac takvog kalibra, pravi vodja na terenu koji treba da povede ove mlade momke.Zato dolaskom bivseg kapitena ponovo izbijamo u prvi plan za osvajanje i preostala dva trofeja, Kup SCG i prvenstvo.Trenutno Vlada odradjuje prvi trening sa starim i novim drugovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 31 - 36. Klasichno sisanje tukija. :( Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n'Lad Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 (edited) J*bote, redovno gubimo od tog Islanda, napravili smo od njih rukometnu velesilu (nije sad da su oni loshi, ali ipak...) Edited January 26, 2006 by n'Lad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 odbrana nije postojala, napad i nije bio toliko los... da li da ocekujemo pobedu danas protiv madjara??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Evo Sterbik danas fenomenalan 4 odbranjena sedmerca i nekih 17 odbrana iz igre...Igra u odbrani popravljena i konacno je proradila polu-kontra i kontra,odlicna igra krila preko 15 pogodaka sa krilnih pozicija,a cinimi se i da dobijamo pravog levog beka Ilica koji se polako oslobadja pocetnog pritiska i pokazuje da ce u nastavku biti pravi bek-suter...Na kraju 29-25!I odgovara nam da Danci pobede Islandjane,posto bi onda mi u mecu sa Dancima mogli da odlucujemo i o prvom mestu u grupi...ali oni su odigrali 28:28...... Sto znaci da pod obavezno moramo da pobedimo Dance!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 a dobicemo dance juche. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 28, 2006 Author Report Share Posted January 28, 2006 Ja cekam Muratovica da proradi. Danas decko nije imao nijedan sut, a pravi je bek suter. Nije bilo lose protiv Madjara, ali to su ipak Madjari. Sta bi bilo da Sterbik nije odbranio one sedmerce?? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 mislimda igraju kao karine... igraju zajedno 3 godine i ne vidis da je iko od njih napredovao ni za milimetar... iste boljke se stalno ponavljaju :( posle prvog poraza nema sanse da se borimo za visok plasman... da smo izgubili od madjara raspisao bi se referendum o zabrani bavljenja rukometom kao sportom... eventualno kao borbena vestina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Nek nam je bog u pomoci jedino tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Nek nam je bog u pomoci jedino tako ← bog je mrtav!!!11! Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 dobro..... Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 29, 2006 Author Report Share Posted January 29, 2006 29-33 nista od medalje... Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 ja se nadam da je onaj kovinjalo bio pijan:) inace sam zadovoljan sto nismo osramoceni.samo da nastavimo tako protiv rusije i rvata,norvezane mozemo i da pobedimo:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 Prvo poluvreme ocajna igra nashih,a i dosta sranja od sudija... drugo poluvreme ubijamo dance ne znaju sta ih je snashlo....ali kao sto se pokazalo u prvom poluvremenu josh vishe se pokazalo i u drugom da su spanci sudije totalno protiv nas...bilo je i nashih dosta greshaka...ali sudije stvarno nemam reci pa kako ih jednom recju nije bilo samo sramota tako nesto da rade...u onom kontra napadu kada je nikolica onaj namerno izblokirao nije bilo nista samo 9veterac a kada je onaj vukao onog nasheg za dres i on njega odmah je bilo iskljucenje 2 min bez obzira sto su se obojica vukli....stvarno su me jako iznervirale sudije,a mi smo tek shvatili kako se igra u drugom poluvremenu,dok prvo necu ni da opisujem kolko je bilo katastrofalno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 a dobicemo dance juche. ← shta sam rekao.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 ja isto gotivim da sam sebe citiram :) nisam stigao da gledam prvo poluvreme (hvala bogu) dok sam drugo ispratio. svaka nam cast kako smo igrali u drugom, velika borba, ali ipak u zavrsnici sreca i u velikoj meri znanje su nam bili potrebni za nesto vise. onaj krivokapic nas je osakatio, decko je prvo prodao ukradenu loptu kod -2 za dance, kada je bacio u prazno a mogao je da priceka napadace, tj da uspori napad, i kada je neometan sutirao pored gola. stojanovicevu igru necu ni da komentarisem, bio nam je potreban jedan rapolozen srednji bek, andjelkovic nije mogao sve sam... sada samo teorijski mozemo u polufinale, moramo da dobijemo sve utakmice do kraja (rusi, norvezani i hrvati) i jos da se poklopi nekoliko rezultata, sto je, priznacete, malo moguce.. mnogo se obecavalo malo se uradilo, tako je to kod nas u rukometu vec deceniju, ako ne i vise.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 shta sam rekao.. ← rekao si da cemo dobiti dance juce... zar ne vidis? ma propast...mnogo smo losi...videcemo veceras sta moze da se uradi...kad pocinje tekma? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 za par minuta.ja se nadam da ce kjeling dobiti konacno dobiti "slobodne ruke" da vidim malo lepog rukometa:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 tooo! sudije nam jebale kevu.tu najpre mislim na 57. minut kad norvezanima nisu dosudjena dva ocigledna iskljuchenja prilikom sprecavanja kontri Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 A jooooj kakav gol!! :) Zadnji sekund :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 sudije su smradovi najgori... ali lepos to smo i pored njih uspeli da dobijemo... sad na bracu Ruse :P Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 (edited) 27:26 za nas...dosta napetosti pri kraju utakmice,ali iskreno dosta dosadna utakmica,i moram reci da smo jedna velika 0 u ovom rukometu,nismo vishe ono sto smo nekada bili,pa Krivokapic,covek od koga se ocekivalo dosta je postigao samo 1 gol u toku cele utakmice i to na samom kraju,a i ocigledno da nash napad bez Andjelkovica je 0 jer jedini on ima petlju da suta,dok se ovi svi ostali sve nesto boje Krivokapic X puta krece na sut pa stane,sve je nesto nesiguran...bekovina nam jako slabo rade,jedino koga mogu da pohvalim su golmani,ali kao sto je vec nas trener Vujovic rekao oni su golmani i oni ne mogu da daju snagu ekipi i da upravljaju napadom...sto se tice odbrana,znaci katastrofa pa onaj lik nam je zabio 10 komada sa 9 metara,a takodje i ostali su nam zabli po 3,4 komada sa 9 metara....strashno,nasha cela igra se bazira na Nikolica,a cim lopta ne moze da prodje do njega nashi se gube i sutaju bezveze....Ne znam sta vishe reci ali mislim da netreba ocekivati nista od ove reprezentacije,videcemo sta ce sutra biti protiv Rusa,voleo bih da pobedimo ali jako su nam male sanse za to.... Edited January 31, 2006 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 27:26 za nas...dosta napetosti pri kraju utakmice,ali iskreno dosta dosadna utakmica,i moram reci da smo jedna velika 0 u ovom rukometu,nismo vishe ono sto smo nekada bili,pa Krivokapic,covek od koga se ocekivalo dosta je postigao samo 1 gol u toku cele utakmice i to na samom kraju,a i ocigledno da nash napad bez Andjelkovica je 0 jer jedini on ima petlju da suta,dok se ovi svi ostali sve nesto boje Krivokapic X puta krece na sut pa stane,sve je nesto nesiguran...bekovina nam jako slabo rade,jedino koga mogu da pohvalim su golmani,ali kao sto je vec nas trener Vujovic rekao oni su golmani i oni ne mogu da daju snagu ekipi i da upravljaju napadom...sto se tice odbrana,znaci katastrofa pa onaj lik nam je zabio 10 komada sa 9 metara,a takodje i ostali su nam zabli po 3,4 komada sa 9 metara....strashno,nasha cela igra se bazira na Nikolica,a cim lopta ne moze da prodje do njega nashi se gube i sutaju bezveze....Ne znam sta vishe reci ali mislim da netreba ocekivati nista od ove reprezentacije,videcemo sta ce sutra biti protiv Rusa,voleo bih da pobedimo ali jako su nam male sanse za to.... ← slazem se u potpunosti ..... pogotovu za bekove , niko nema petlju da suta.... a sutra kad nas rusi odrze lekciju iz rukometa (nadam se da nece ali ...) a ono ca svakoj jebenoj utakmici ali bash na svakoj mi imamo vise iskljucenja ( neide mi to u glavu ) ?!?!?! jer to taktika ili sudije ili .... Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts