pilauda Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 room Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 G mocni rathniche... gde je fallout poster... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 Da li ste ptovalili kolko TFT ruzno izgleda u neurednoj sobi :( nekako bas STRCI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Bitno je da imaju tft :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 G mocni rathniche... gde je fallout poster... :) ( )... ← sad si me razocarao ako na zidu ne prepoznajes nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ja ne smem ni da postujem sliku svoje sobe..... recimo da bomba padne da bi se napravio red kolko-tolko ..... za 10-ak dana je pimpujem pa onda neke slikice..... btw. crt roolez :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 sad si me razocarao ako na zidu ne prepoznajes nista ← ajoj nisam obratio paznju na pimpboya :))) izvini o mocni ratniche nisam budzio percep. :))) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 dobro je pogodio si 1 od 5 :) za kaznu moras bos protrchati kroz toxic caves do lifta i nazad :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 (edited) a da sad videsh baju sa desne strane od pinmpboya:)) mada da budem iskren malko lici na JA 2 :) (il sam se istripova, nemam vremena da gledam moram da palim sad kasnije:D ) a da sad videh i pored toga kolica i baja ispred njih isto sa pocetka:)) ( )... Edited January 26, 2006 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ja sam snimio josh exilea kako ide u zalazak sunca, i vrata vaulta. shta je peto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ja sam snimio josh exilea kako ide u zalazak sunca, i vrata vaulta. shta je peto? ← da da sad videh:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 da razresimo misteriju :) pipboy, vrata od vault 13, chosen one ispred svog highwayman-a, chosen one kao exile, i ... i.... power amor iz tacticsa (doduse samo se nazire zbog blura) :P btw migsa dobija free 3xradaway pakovanje zato sto je pogodio JA2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 vuuu huuu btw. smorio sam se da pichim svaki put do san fanciska kad krnee kosa da mi opada... (uglavnom se potam po juznom delu, trazim frku sa death clawovima, flotrsima, ejlijanima, kentaurima, hogodlodzerima, i onim dzankijima :D radaway ftw :) ) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Photos by » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Beli Eurokrem Posted December 30, 2013 Popular Post Report Share Posted December 30, 2013 (edited) koje bunarenje teme .. sredio sam prostor za macora u gajbi pa sam u fazonu da se poFalim . Corma se zove Billy pa ono, rebel yell u najavi hehe Edited December 30, 2013 by Beli Eurokrem 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 U dobro izgleda stolica, di si to nabavio ? zaboravih inb4_. mesara i prodavnice stolica tnx vody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 Uvek tu da pomognem 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 pa lepo si se ti skućio, swe poxwale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted December 30, 2013 Report Share Posted December 30, 2013 tnx : ) stolica je ok, udobna je, uzeta u kiki, bila na snizenju 10k a redovna cena je valjda 14 . glavni hajlajt slike je nintendo koji sljaka i dalje : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 vidi jedini kupac onog Samsung monitora :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 haha, morao sam da vidim koji je monitor, ali sam očekivao da je onaj što je osetljiv na dodir, ali izgleda nije taj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 3, 2014 Report Share Posted January 3, 2014 ovaj sam doterao iz austrije za 4,5 glave, kod nas je bio 7 glava ja mislim u uscu ili tako nesto . . nije touch, ovo je valjda ta27a950 , tako neka oznaka, ima 3d i ta sranja koja nisam nijednom upalio, ali je dobar zbog dvb tunera i CI slota pa mi sluzi i kao tv jednom u 6 meseci kad se setim da imam kablovsku . . sta znam, uglavnom ljudi kazu da je lep monitor, neobicnog je dizajna skroz .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 Jelka je pobednik ! Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted January 4, 2014 Report Share Posted January 4, 2014 @krem gde si uzeo radni sto i da li ga rade po porudzbini? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beli Eurokrem Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 @ghost ma jelku riba isforsirala, ovo sam uzeo neki starter paket nakita fazon na trafici .. @fata, radio mi stolar koji mi je radio i vecinu stvari, ja nacrtao, on napravio, ceo sto je od duplog univera (36 ili 38mm, zaboravih), tezak je do zla boga, oko 150kg. Nije jeftin bio uopste, ali ovaj moj stolar stvarno pravi sve zivo odlicno a dosta je povoljniji od svih ostalih koje mozes naci po oglasima. Ja sam hteo najpre takav sto zbog rupe za kuciste i zbog Ako nekog zanima, sibnucu kontakt na pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts