Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cestitke Zerbah-u =]

mlogo me nervirao onaj usrani dan juce...

danas malo bolje...

sad dosao iz skole,verovatno cu do vecras da blejim za kompom...

pao neki dogovor da idem sutra na Tash (zenba) a ja ovako mrshav kad se pojavim tamo [V]

pa cu uvece u Skc...bice veselooo ;))

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

ma di smem da ih skinem... posle chvoruge po chelu i slichni radovi....

luxor not bad, but ZUMA rocks :P

Zuma je cool, dodushe nikako da predjem deveti skup levela... Josh su jaki Insaniquarium (koji sam preshao, ali je mnogo jak :) i Rainbow web.

А в чем сила, брат?

gde i kakve? pre neki dan sam obishao pola grada i nisam nashao nishta a da nije "moj tata je nosio ovo 20 godina, pa su se gadno izlizale na dupetu i kolenima, al' sobzirom da je to trendy - aj lajk it".... :(

levi's, onako su malo izlizane, ništa strašno.

Pih, fenseri:)

ne bih ni ja tebe. :P

зове ме данас мајстор да ми каже да је погрешно мислио да су ми кола готова и да могу да их покупим. нешто сам и мислио да ће овако да буде, не поправљају се моја кола за само месец дана...

"радио је нормално једно пола сата, али онда су поново почели проблеми. није цео био проблем у компресији као што сам мислио. пети цилиндар није радио због компресије и то сам решио, али четврти не ради на ниском броју обртаја. пошто није ни елекртрика ни компресија, мораћу да му расклапам мотор, можда су вентили, можда је клип, можда је нешто друго, видећу кад отворим. отварање је толико, вентили су (ако су уопште они у питању) толико, равнање главе је толико и толико... биће готово можда за недељу две."

свиђа ми се што је баја темељан и поштен. ово између мене и мојих кола је постало питање части и престижа, ни паре ни време више нису битни... али мислим да је проклетиња коначно налетео на аутомеханичара који ће му се најебати мамице слатке.

od danas za tebe imam dve rechi. staro gvozdje!!! izvuci makar koji dinar za tu shklopociju i kupi ubogom bratu monitor i sestri neki parfem;)

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...