Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vratio se sa Zlatibora, 3 dana sexa, prshute, kajmaka i svezeg vazduha =) nevidjeno odmarajuce .. chak sam uspeo i da sabijem knjigu celu posle ko zna koliko .. jedino shto sam sjebao su pete u nerazgazenim cipelama al dobro zalechice se to za koji dan .. pluca ko da sam apgrejdovao na tier3 =)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

palim pod tush, ali pre toga moram da sredim misli... najgore kad nedelju dana k'o trut zujish okolo, a u glavi promaja, i onda dodje jedan dan ili veche kad te stigne svashta i treba da razmrshish sve to u glavi xD

@mjau

sloshila si me sad sa tim martinijem... to mi je bash tjepi za bleju neku laganu... za ovaj trenutak recimo [:D]

@maud

ti si me sloshio josh vishe sa "kajmak i prshuta" shit... gladan saaaaaaaaam. moratju da prikoljem neki sendvich izgleda xD

eh kolega...

ustala, odvela derishte u shkolu, pijem kafu i psihichki se pripremam za chishcenje loma koji je napravila ljuta zverka...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Evropska Agencija za Rekonstrukciju.

Čekamo vas [8D] .

Edited by [oveRk1nd]
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

dobar ovaj alkohol :)

Jel primećujete kako se ljudi, što su stariji, sve više ponašaju kao njihovi preci seljoberi? Jebem mu lebac, ćale i keva po ceo dan na kuhinjskom stolu drže čvarke i kavurmu (bukvalno) i ceo dan žderu ko zadnji pastiri.

Good lord, ako i mene ovo čeka, nek ide u qrac...

brate, znaju ljudi šta valja (za jelo).. ne vidim ništa loše u tome da se hasaju tako te tradicionalne stvari, naravno ne u količinama koje štete zdravlju

jebo te, zvučim ko tv.

Isto sranje se i meni desilo ono pao sam sve ispite u ovome roku zbog jebenog lost-a [:D]

gde će mi duša..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...