mjau_ Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 DRX. ZBUN. SMOR. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 mozhe i tako P.S: moi je isto alergichan na zlato, srebro rules ;]] ← done deal!!! mada, nemam nishta ni protiw belog zlata :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 jok brate, ti cesh da platish svadbu ← Ljubi te brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Kad ce leto smara me vise ova zim Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 posle milion godina irc-am na drugarovom serveru... ludnica... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 ooovaaj...i ja sam alergicna na zlato...zuto... : ))) dosla kuci super raspolozena i onda sam se taaaaako iznervirala...uhh I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 ooovaaj...i ja sam alergicna na zlato...zuto... : ))) ← hehehehe... ma nema veze... kupice oni nama srebro ili belo... moraju... :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 bio do frizera. brrr. sad pravim plan stacuveceras. i razmisljam o kuliranju. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 (edited) Jebe mi se vise za sve. Kada te najblizi iznevere, zajebu, ne budu tu kada ti trebaju... A onda oni na koje ne obracas paznju budu tu kada ti je neko potreban, ti ih gledas kao da nisu normalni... Moram da se smirim pod hitno. Edited January 31, 2006 by DayWalker Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Rokni jedno pivo dvolitarsko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 slusam Bloc Party, pisem neki referat za faks, crtam za faks, nocas necu spavati.... Nadam se da ce mi se jednog lepog dana u zivotu, isplatiti sve te besane noci zbog faksa. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 dobio sam poziv za regrutaciju!!111 :))) call of duty :))) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 "Join the army", they said. "See the world", they said. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 ooovaaj...i ja sam alergicna na zlato...zuto... : ))) ← hmm..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 dobio sam poziv za regrutaciju!!111 :))) call of duty :))) ← u jebote,ja zaboravio da sam instalirao cod2 pre 3 dana Vratio se iz škole,imali roditeljski,klasika :) btw longli jesu li im opravdane sumnje?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 smorio sam se danas gadno zbog kolokvijuma juche koji cu pasti bezveze, pa sam celog dana skinovao windows i propratne programe, i malo uchio neku teoriju za sutrashnji kolokvijum.. shto pre prodje ova nedelja, bolje. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLi[c]E Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Prso mi levi zvucnik e bedljak !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 One signature dead, tree to go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 "Join the army", they said. "See the world", they said. ← u jebote,ja zaboravio da sam instalirao cod2 pre 3 dana Vratio se iz škole,imali roditeljski,klasika :) btw longli jesu li im opravdane sumnje?? ← odakle ti komp koji moze da tera cod2??? :))) eh jedine dve dobre kod mog razrednog je sto nikad ne upisuje (to me podseti da sutra imam prva dva casa kod njega) :) i sto roditeljski drzi samo kad baaas mora (na kraju polugodista) :)) jeeeej...poceo mortal kombat na pinku...eh kad se samo setim kako sam se lozio na igru..pogotovo kad u uglu iskoci onaj lik i vicne nesto :)) LOL! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 nisam nigde izlazio veceras.....smarao se......i dalje se smaram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Nesto sam hteo da prokomentarisem, ali sam zaboravio sta, nema veze, vazno je da predvece Ivancica i ja idemo da prodiskutujemo o bitnim i nebitnim stvarima koje ce, mozda, bar jednom od nas pomoci ukoliko nam je pomoc potrebna, a svakom je potrebna, tako i nama. Vama dvojci je pomoc definitivno potrebna, ali je problem sto malo sta kod vas pomaze. Mada mislim da biste se obojca malo bolje osecali ako bi bar jedan nosio vazelin sa sobom Lucky je tu za sve one koji su pitali ali ima puno posla, zivot ga nije mazio. Siguran sam da ce se javiti cim stigne, zato beware!!! ← Alo bre, zar se ne secas Prime directive RUR-a, koja govorio o tome da se ne smeju odavati lokacije i/ili aktivnosti Vodje. I ja sam rekao previse, idem sad u admin panel da uklonim dokaze. Danas uglavnom ucio i smarao se na nekom sastanku. Sad idem da se vratim teoriji sistema linearnih homogenih diferencijalnih jednacina sa konstantnim koeficijentima :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 vratio se iz teshe .. totalno izbacio sav bes zbog jebenog ispita :) sada josh da naguzim par partija dote pa na kunt =) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 fin dan beše, no da ne ulazim u detalje, ovaj zverko je dovoljno ljubomoran i bez toga.. Vama dvojci je pomoc definitivno potrebna, ali je problem sto malo sta kod vas pomaze. Mada mislim da biste se obojca malo bolje osecali ako bi bar jedan nosio vazelin sa sobom ← k r a s t a v a c Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 jesam li ja vama prichao istinitu prichu da je u srednjem veku, u otomanskom carstvu, bilo zabranjeno unosenje krastavaca u prostorije harema sultana, jer se verovalo da device koje su sacinjavale harem mogu postici orgazam koriscenjem krastavaca i tako uskratiti zadovoljstvo sultanu It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 onda je dobro što zwerko nije devica u sultanovom haremu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts