Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Sad me Ivan podseti, ne znam zasto (sigurno sam ovo vec citirao):

"Put cologne on your balls, let them know that you care" - Network

Inace, ovde, u vijsci je ok, ima neka klopa, neko slavlje. Inace, smorchina. Al jos malo pa nestalo.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ја се ужасавам могућности да загризем коштицу, оно горко је уххх. нема фрке да је прогутам случајно, али да намерно све трпам, то ми делује ван памети.

ne jedem lubenicu, ali pretpostavljam da ni nju ne bih cistio. Praktichno gledano, kada bih ja vadio svaku semenku ili kospicu, vishe bih energije utrosio nego sto bih izvukao jeduci ih. A ne bojim se ni da cu da zagrizem kospicu, jer ne jedem furiozno.

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ne jedem lubenicu, ali pretpostavljam da ni nju ne bih cistio. Praktichno gledano, kada bih ja vadio svaku semenku ili kospicu, vishe bih energije utrosio nego sto bih izvukao jeduci ih. A ne bojim se ni da cu da zagrizem kospicu, jer ne jedem furiozno.

odradio si cost-benefit analizu, Kudravi Medo, nema sta... [:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Najgrdje se smorio u shkoli [mislio sam da cu dobiti chir od smora]...

Uveseljava me ovo lepo vreme...

Kasnije idem da vozim bajs i da se vidim sa bivshom posle duzeg vremena...

Danas sam dobio rezultate proshlonedeljne anialize koje su rekli da ja ustvari uopshte i nisam imao mononukleozu vec je to bila mutacija nekog slichnog virusa dosta slabijeg intenziteta...

^^ jao smekeru ;)

eo malo se zezam , bila danas do faxa i pala ispala -nismo imali predavanje , nego krecu od srede :)

@kuchkica

ako ocekujes da ti onakvu haljinu sashije krojachica..... namucices se ;) ; bolje za te pare kupi neku mega :)

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

glava mi se odshrafila od ponavljanja .. i klasika ona imam osecaj da nishta ne znam .. shto obichno znachi dobro .. videcemo sutra .. samo smara shto je u 8:30 .. shto znachi da moram da ustanem u 5h .. shto znachi da moram da sabijem tablete da bih hrkno minimum u 00h

ajde samo vishe da dodje to vreme bez obzira na rezultat pritisak mi izjede lobanju

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Opla, nisam jedina udavacha... Bice ovde josh svadbi koliko ja vidim... Krenila zaraza :o)

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

a sta vozis?

enivejz.

zimska sezona. dugacke biciklisticke. dres gore. suskavac. maska. naocare. i nazuvke ofkors.

rukavice dugacke dugackih prstiju. i. nema zime. samo fora je da se ne oznojis.

ne znam kakav tempo vozis. al. bez znojenja najbitnie.

69869493_l.jpg

i fuck my fans.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...