bolkonski Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Sad me Ivan podseti, ne znam zasto (sigurno sam ovo vec citirao): "Put cologne on your balls, let them know that you care" - Network Inace, ovde, u vijsci je ok, ima neka klopa, neko slavlje. Inace, smorchina. Al jos malo pa nestalo. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 ibicu koe god? i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 ја се ужасавам могућности да загризем коштицу, оно горко је уххх. нема фрке да је прогутам случајно, али да намерно све трпам, то ми делује ван памети. ne jedem lubenicu, ali pretpostavljam da ni nju ne bih cistio. Praktichno gledano, kada bih ja vadio svaku semenku ili kospicu, vishe bih energije utrosio nego sto bih izvukao jeduci ih. A ne bojim se ni da cu da zagrizem kospicu, jer ne jedem furiozno. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 U biti... jedesh sve neprobirljivo??? trep trep... chemu strah od bilo chega? Mislim zashto se ljudi uopshte plashe bilo chega?? Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 ne jedem lubenicu, ali pretpostavljam da ni nju ne bih cistio. Praktichno gledano, kada bih ja vadio svaku semenku ili kospicu, vishe bih energije utrosio nego sto bih izvukao jeduci ih. A ne bojim se ni da cu da zagrizem kospicu, jer ne jedem furiozno. ← odradio si cost-benefit analizu, Kudravi Medo, nema sta... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Najgrdje se smorio u shkoli [mislio sam da cu dobiti chir od smora]... Uveseljava me ovo lepo vreme... Kasnije idem da vozim bajs i da se vidim sa bivshom posle duzeg vremena... Danas sam dobio rezultate proshlonedeljne anialize koje su rekli da ja ustvari uopshte i nisam imao mononukleozu vec je to bila mutacija nekog slichnog virusa dosta slabijeg intenziteta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Jbt, sitna deca po kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 dok ne pochnu sa: "izvinite, jel znate koliko je sati?", mlad si;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 bio u teretani, posle ručao sramota me da kažem gde (al je bilo odlično), pa ću sad da radim nešto pametno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 ^^ jao smekeru ;) eo malo se zezam , bila danas do faxa i pala ispala -nismo imali predavanje , nego krecu od srede :) @kuchkica ako ocekujes da ti onakvu haljinu sashije krojachica..... namucices se ;) ; bolje za te pare kupi neku mega :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 smor. raspad. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 ^^ jao smekeru ;) ← pssssst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Pojeo krsa Haribo gumenih bombona....da bih skontao da sitnim slovima pise da koverte treba poslati do 17 januara 2006. :) a da, kao jeo sam ih zbog nagrade.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 glava mi se odshrafila od ponavljanja .. i klasika ona imam osecaj da nishta ne znam .. shto obichno znachi dobro .. videcemo sutra .. samo smara shto je u 8:30 .. shto znachi da moram da ustanem u 5h .. shto znachi da moram da sabijem tablete da bih hrkno minimum u 00h ajde samo vishe da dodje to vreme bez obzira na rezultat pritisak mi izjede lobanju • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Neke od najlepshih stvari u It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 slusam mobb deep. vozio bajk. ucio. i sad se dogovaram s ortakom da izletimo negde loma. itakoto. mnogo sam ravnodusan. to e ona faza. sad me bas boli kurac za sve. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 (edited) GDE SI mjke ti vozio bajs =)))???? Poshto ga ja vozim u mislima (zbog ladnoce ) Edited January 30, 2006 by Tiger21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 ibicu ← zhenim te odma' sada odma', seat mi je top1 auto svih vremena ;]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Opla, nisam jedina udavacha... Bice ovde josh svadbi koliko ja vidim... Krenila zaraza :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 O=)))) zar nije alfa gaisha ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 GDE SI mjke ti vozio bajs =)))???? Poshto ga ja vozim u mislima (zbog ladnoce ) ← hm. ;>. el vozis? i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 vozio dok temperatura nije pala ispod 20 u nashem glavnom gradu ,inache dnevno po 4-6 sati Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 a sta vozis? enivejz. zimska sezona. dugacke biciklisticke. dres gore. suskavac. maska. naocare. i nazuvke ofkors. rukavice dugacke dugackih prstiju. i. nema zime. samo fora je da se ne oznojis. ne znam kakav tempo vozis. al. bez znojenja najbitnie. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Opla, nisam jedina udavacha... Bice ovde josh svadbi koliko ja vidim... Krenila zaraza :o) ← mhm :P @rambo: bila nekad davno rambic ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Uzeo sam proshle leto mountina za nekih 250e nishta posebno ,shit menjachi ,ok ram ,ok suspenzija i pichi inache tempo 20-25 kmh nekih 2-3 sata posle toga lagano .... nisam razmishljao o zimskoj voznji josh =) ali videcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts