zEki Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 a rekla je da će ti dati samo ako polo V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 (edited) ma , imam celu konfiguraciju kompa na nekom papiru , ali sad me mrzi da prekucavam :) sve u svemu , ima 256 mb ram-a , valjda ;) dvd-cd .. nemam rezac.. ne treba mi :P ... radi mi Quake III sto je najbitnije u celoj prici :) a da , i ja sam danas bila na ispitu , ali ne verujem da sam mu jebala kevu , jer me je opet sjebalo vreme sto se tice pisanja ... rezultati u sredu :P a inace me je uhvatila kontrola jutros u busu Edited January 16, 2006 by Sheyn step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Video sam te u povratku s faksa, izgledala si ko pokisla :) Ali dobro, to je verovatno zbog 'ladnoće :) ← mala, postala si selebriti, prepoznaju te ljudi na ulici.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Video sam te u povratku s faksa, izgledala si ko pokisla :) Ali dobro, to je verovatno zbog 'ladnoće :) ← smrzla sam se ko picka...brrrrr...a i nisam pavala nocas, ucilo se... a ispit proso extra...ocekujem neku lepu 9kicu:))) mala, postala si selebriti, prepoznaju te ljudi na ulici.. ← jes jes. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 [nelson] ha-ha [/nelson] ovde ljudi idu u shkole josh uvek... nubovi elem... evo, sad bi mogao da potrazim odakle da se snabdem sa internetom.. bilo bi vreme... pa onda na spavanje... (provalio sam ako ranije legnem glad me nece uvatiti!!! ) migsa ftw!!! porazio sam glad! ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 jurcao neki fajl. ne mogu ga naci. pfpf. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Boze sad sam dosao sa pregleda za vojsku,a otiso sam od gajbe u 06h jutros.Uzas...A likovi...Sve neki fensici,i najgore stane lik na sred one mrtve barake i pocne da se mrsti kao ja sam neka faca ovo ono...Znaci strasno. ← ah,i dalje mi nisu prikljucili ADSL ,bedak,inace sam ucio jebenu sociologiju ceo dan Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 A josh se ja pitam sto pricajte topic nije "osvezhen" od notjas :) Inache nish', nije bilo struje nocas u kraju, pa je dosla na sec, pa je onda nije bilo u pola beograda, koliko mi pogled sezhe :) Jutros ustao rano da zavrshim sve obaveze koje imam, ponosan sam na sebe jerbo sam ih odradio vetjinu ;) imam josh poneshto kada dodjem kutji i to. Sutra i delom u sredu je "veliko finale" i onda sam ope' slobodan nedelju - dve dana sto se toga tiche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Chekam da cale donese hub i kablove pa da povezhem i ovaj drugi kompjutor na internet, a onda krece zezanje :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Nishta sad se razbudio, jeo, umio, sad ce kafica i pljuga - pa u nove karachke pohode, ipak mi danas mesechnica i komplet prazna ortakova gajba od koje imam kljucheve. Bice teshki sado mazo danas :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 vezbao matu, ostao mi jos referat (prokleta hemija!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 vec drugi dan pizdim zbog uzasnog neta. Mrzim SBB. i sto je radilo kako treba sjebali su It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 mnogo sam fino odspavao popodne, sad ću da jedem pa idem da prošetam krajem.. život. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 zmija im za vrat napolju zimi jako ledu se prsti :] pijem topal chaj, zhelim film da pogledam odmah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 da pada sneg pa i da mi ne bude krivo sto je hladno, ali ovako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 (edited) Dakle ne radi mi internet i to ni jedan ni drugi aDSL pa sada koristim 3 rezervnu varijantu wireless i on radi sporo... Inace pala je ispala od strane devojcice za veceras.. a cale mi uvalio da mu sljakam nesto za sutra... uffff... malo sam se smorio.. Edited January 16, 2006 by Stator Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 (edited) smorriorr nejide se u skolu jer je dan martina lutera kralja Edited January 16, 2006 by darijan ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Stigo switch za net :) Bwahahahaha, sad me niko nece izbaciti odavde, bar ne u narednih 24 sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 xoxo, stig'o novi neckermann katalog! :) jebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 xoxo, stig'o novi neckermann katalog! :) jebe ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Iju, Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ^sta!? gde bre!? ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 kobre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ahahahah ladno je danas dan matrina... nisam znao... koji sam baja a postovao sam njegov citat na njegov dan u americi znaci moguce je da sam ja martin... mislim bivshi... ovaj sadashnji je shes stopa ispod zemlje... trollovanje :D elem. da se vratim na topic... znaci nazdrao sam se ko svinja mmmm... dobio sam poshiljku pita iz bg\a divne pite sa sirom... a kad se vratim cekace me pita sa jabukom... ahhh livin life... mad vidim i ovog ivana ovde, skontao je da shetnja kroz blok opushta... kblo ftw, a ne tamo neki dorcol elem... lallalal ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Odgledao onu paljevinu na BK "Potraga",overavam ovaj sms za dž,neće da radi...mmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts