Jotzkann Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 opa, al' svi znamo tematske pjesmice, samo kad se ukazhe prilika! Sve najbolje uz pesmu "Majka zheni sina i udaje cjerku"!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 cestitam vestice ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Chestitamo !!! I da zovesh na svadbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
n'Lad Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 good luck & have fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Pijem kafu, odmaram, kuckam sa batom na msnu... i tako Jao da!!! PRISTALA SAM!!! REKLA SAM DA!!! :o)))) hehehe... bio mi je dragi na 2 sata... pobegao sa posla... trebao da wozi za ns, ali ostao u bg-u, a kolega sam otishao i pokupio ga u powratku... i tako... za 2 sata pao dogowor... lep dogowor moglo bi se reci... sad samo chekam neki kesh, pa da organizujemo neko pijenje!!! :o))) ← gl sve najbolje @topic dosao sam mrtav pijan sa ortakovog rodjendaana i sada kontam da idem da spavam.... a sutra skola nesto sam se skenjao , a pogotovo u sebe , neznam zasto , ali sam toliko skenjan da je to strasno -- - a bas sam bio raspolozen ... neznam zasto iako kontam da lagano naslucujem su cemu je problem : / fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 HVALA svima, da ne nabrajam sad :o) i ovaj, spremajte se i fizichki i psihi za veliko ludenje shizenje :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Pijem kafu, odmaram, kuckam sa batom na msnu... i tako Jao da!!! PRISTALA SAM!!! REKLA SAM DA!!! :o)))) hehehe... bio mi je dragi na 2 sata... pobegao sa posla... trebao da wozi za ns, ali ostao u bg-u, a kolega sam otishao i pokupio ga u powratku... i tako... za 2 sata pao dogowor... lep dogowor moglo bi se reci... sad samo chekam neki kesh, pa da organizujemo neko pijenje!!! :o))) ← cestitam...hf Sad cu da idem da nastavim da se grlim sa krevetom :) ^^ ← OMG! freak...grli se sa krevetom!!!!111 @topic...probudio me cale da ucim...i ja rek'o sad cu da legnem kad on ode na posao...al ne lezi vraze...sad mi se ne spava... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Opa josh jedna svadba na forumu! Samo napred! :) @topic: Doshao na posao (tj. bolje reci "dovukao se na posao"), surfujem malo, pa na radne zadatke. Nekako sam skroz smoren ovih dana (mozda zbog hladnoce), nadam se da ce me proci do sutra poshto je zeni rodjendan... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Hvala, hvala o5 :o))) Ali polako sa tom svadbom, to ce biti tek dogodine ako bog da... ne zuri mi se nigde... mislim, barem smo se tako dogovorili... a i ono, treba se preseliti u drugi grad... uf... @topic: na poslu sam... smoric... nigde nikoga nema, a hladno u tri lepe... jedna klima ne moze da postigne da zagreje ovoliki prostor... brrrrrrrr... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Ziva bila! Srecna da si! @Topique Evo, cistio se malo sneg, sad je sve u redu, naucnici mogu na moru da prilaze. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Sve cestitke i lepe zelje weco Inace sada sam se vratio sa fax-a pao sam ispit, i puko mi je rajsfeslus na jakni tako da sams e smrzo ko picka dok sam dosao do stanice. Ponekada je bolje ne ustajati iz kreveta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 e bre danas skola ne verujem kakav bedak Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 kekekekekke weca and njen dragi, siting in a trii kej aj es es vaj en dzi !!! First kams lov den kams meridz dem kams wecas dragi vit a bejbi keridz svadba svadba svadba srecno i sve najlepshe zelje:)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 u gradu je -10...lele. na srecu nemam nista danas da uradim, pa mogu da spavam... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 ufff smrzao sam se jutros kad sam krenuo na faks...sad me mrzi da idem kuci po ovoj hladnoci:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Pentrao se na krov zgrade da skinem wireless opremu. Ne pitajte odakle mi ideja na ovom kijametu. Spremio par radova za sutrashnje ocenjivanje. Idem sa ortakom da modujemo njegovo big tower kutjishte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 chestitke weco, da bude sve da prshti ;) @ topic jedva ustao iz kreveta .. nzn koji mi je al ubio sam se od spavanja a i dalje sam umoran .. uzeo hasno neshto sad moram da se cimam do grada, pa do drugog dela pa opet do grada ... grrrr • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 kekekekekke weca and njen dragi, siting in a trii kej aj es es vaj en dzi !!! First kams lov den kams meridz dem kams wecas dragi vit a bejbi keridz svadba svadba svadba srecno i sve najlepshe zelje:)) ( )... ← hehehe... hvala, hvala :o) i mogao bi ti da me vozish na svadbu, ali da prethodno napunish akumulator, pa i zmaja da pushtamo :o))) @stator, kruko, MaudDib hvala vam puno :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 1. ali da prethodno napunish akumulator, 2. pa i zmaja da pushtamo :o))) ← khmmm 1. ja stvarno ne znam o cemu ti pricash 2. kakvi su te zmajevi spopali? btw, no frks:)) (il da iscimam onog ortaka :D ) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Cestitam weco,sve najbolje ;) @topic:Malo pre sam dosao iz skole,prespavao ceo dan u skoli,napolju je uzasno 'ladno,sad cu da blejim na netu mozda cu nesto i da ucim :) Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) khmmm 1. ja stvarno ne znam o cemu ti pricash 2. kakvi su te zmajevi spopali? btw, no frks:)) (il da iscimam onog ortaka :D ) ( )... ← 1. ja sam sad malo prsla pa ono mozda i ne znam shta procham :D 2. zmajevi, mozda ja to samo od srece vidim zmajeve?! :D a bez ortaka nishta, ipak neko mora da pazi na nas kakwi smo ludi i nezaboravni :o) btw ovo mi Vlada sinoc dade, nemam pojima zashto :o) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited January 23, 2006 by WickedWitchOfTheWest Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Smrzo sam se -12,13 a ja gotivac mrzi me da nosim rukavice i kape :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 u gradu je -10...lele. na srecu nemam nista danas da uradim, pa mogu da spavam... ufff smrzao sam se jutros kad sam krenuo na faks...sad me mrzi da idem kuci po ovoj hladnoci:) Malo pre sam dosao iz skole,prespavao ceo dan u skoli,napolju je uzasno 'ladno,sad cu da blejim na netu mozda cu nesto i da ucim :) Smrzo sam se -12,13 a ja gotivac mrzi me da nosim rukavice i kape :) He he, stigla zima, a? Bojim se da mislim shta moze da se desi sa Beogradom ako bude -20... Kod mene je sada toplo -18 А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 šude,ne daj bože :) kuc kuc u drvo :P vratio se iz škole,brr ništa gore nego novi početak a do sledećeg raspusta 13 nedelja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Bio sam do klinickog centra, navatao sam neku mega iskusnu profesorku na vezu, iiii...astma. Veselo. ← [crnjak] D: " .. sanke za batu" K: "a shta sam ja dobijo?" D: "astmu" [/crnjak] :(((( brate .. ne mogu da verujem, bash si skenjan do jaja .. svaka ti chast kako izdrzavash .. da sam na tvom mestu ne bih mogao ni da zamislim shtakakogdekuda .. He he, stigla zima, a? Bojim se da mislim shta moze da se desi sa Beogradom ako bude -20... Kod mene je sada toplo -18 ← moram da priznam da su me fino iznenadili u gradu danas .. znachi ove glavne su chiste, nema leda .. mada i nije neki sneg napadao najbolje od svega shto je guzva minimalna .. kapiram da su se svi istripovali da je kolaps zbog zahladjenja pa niko nigde nije ishao • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts