Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

videm sam mnogo dobru ribu u teretani.. ali baš predobru.. nadam se da je iz novog kraja, pošto nemam nameru da muvam u teretani ko neki zeldi.

moram češće da vežbam kad ribe rade aerobik :)

inače dosadan dan, idem da spavam, sutra imam posla.

izasao u grad sa drugarima, nacugao se sasvim lepo, video savrsenu devojku, i smogao snage da joj se javim iako me je pre mesec i po dana ispalila najstrasnije... ranije sam imao taktiku, ako me riba ispali, onda sam govorio za nju "glupaca, kurva....." kad me je ova devojka ispalila i kad mi je extra ortak rekao "ma ko je jebe glupaca"(da bi se osecao bolje) , pogledao sam ga tako mrko i rekao sam mu "nemoj tako o njoj nikada govoriti jer je devojka savrsenstvo", ma ko me jebe kad sam emotivac, devojka je vrh vrhova... makar sam ponosan na sebe sto sam danas popricao sa njom par minuta, iako mi je sama priprema za to da joj pridjem trajala nekih pola sata... blah...

Edited by Crno-Sunce

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

uspavala sam se, zakasnila na posao, ali sreca kolega razuman chovek, bolesna, kashljem, smrchem i swee shto uz to ide...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

uspavala sam se, zakasnila na posao, ali sreca kolega razuman chovek, bolesna, kashljem, smrchem i swee shto uz to ide...

ovo mi se nekako svidja...///

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

opet se smaram sa papirima ovde, oce colla da vam isteraju! :D

eheeem ... zazam se :) prekosutra palim za belgiju na 2 dana da obavim neki poslic, inace smor period - posao, faks, krevet ->posao, faks, krevet ... dokle vise, pitam se ja? :)

Edited by coll

sex, drugs and bio food!

Posao, fax, krevet je bolje od samo posao, krevet, posao... Veruj mi. Juche se pokvario voz u metrou, za 10 minuta se skupilo 1000+ ljudi na stanici, pa sam chekao da se malo razidju da bih normalno ushao u jedan od sledecih vozova.

А в чем сила, брат?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...