Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@topic

totalno se smorio, ispizdeo i glava me boli .. znachi prokuvalo mi je ..

nisam siguran da bi mogao toliko da se provodish i sa zavrshenim faksom, barem ne dugo - tipa duzhe od pola godine. Ili bi te stigla realnost ili bi ti trokirala jetra.

I ne vadi se na Draska i na to kako on moze da pije i radi. I salo moze da bude korisno, a iz lichnog iskustva ti ne savetujem da ne postanesh suvozemni morzh.Cena je previshe velika

kako ne bih mogao .. pa isto kao shto sam blejao ovako "praveci se da studiram" tih godinu dana tako sam mogao i da se ne pravim i isto sranje pravim .. za trokiranje jetre kao da je ostalo neshto da trokira ..

pa ne zajebava se Shkodra sada toliko kao prvih metar dana .. nauchio je to na tezi nachin kad se razboleo

naravno da nemam nameru da se gojim .. a kad bih hteo izgledao bih samo kao da sam trudan

jel cipkast i klasican ili onako, jeftin i ofucan?

[roflmao]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

isto (samo ne te godine [:D]) mada meni taj provod je trajao 2 godine =) stim shto sam se u drugoj bar malo pribrao i dao 5 komada .. ne znam shta da mislim .. ono ne zalim taj provod koji je bio dojaja al u poslednje vreme me mori misao da sam isto tako mogao i sada da se zajebavam sa zavrsheni faxom .. nzn

shta je tu je nazad ne moze samo napred :D

Pa kad zavrsis fax tolko si skenjan da nema vise nekog provoda. A realno i ne zanima te vise. bar tako je bilo meni.

Moja logika je bila bolje da se naprovodim u 21-22-23 nego da u 25-26 tripujem da sam junosa i da izlazim.

E jebem mu m*t*r, kad ste svi tako iskusni daj onda mi recite iskreno:

Sad sam upisao etf i dok svi moji i stari i novi drugari se, ono, kraljaju od spremanja i ucenja, ja jednostavno sebe ne mogu da nateram :( Dao neka dva najlaksa ispita sad u januarskom, i svi me gledaju k'o najgoreg chudaka :(

Bukvalno bre ne mogu da ucim posle onolike pauze,bre neprirodno mi skroz,k'o da se plasim al' mislim, nemam cega :(

A i tol'ko drugih stvari mi se radi iskreno,bre ne verujem da sam ovol'ko prso vec u startu :(

Cisto da potvrdim, fali mi nesto opasno u mozgu zar ne :( vec imam osecaj da sam najeb'o :(

:-)

Spava ortak kod mene i hrče kao konjina i zbog toga postujem u 4:49AM.

@nekoliko prethodnih postova:

Jbt sad sam se do jaja uzento od faxa! Ima još ovih godinu i po gimnazije da živim punim plućima!

God save Opera Mini.

Samo Klejbezable, ostalo su sitnice.

Rastaman still stand.

E jebem mu m*t*r, kad ste svi tako iskusni daj onda mi recite iskreno:

Sad sam upisao etf i dok svi moji i stari i novi drugari se, ono, kraljaju od spremanja i ucenja, ja jednostavno sebe ne mogu da nateram :( Dao neka dva najlaksa ispita sad u januarskom, i svi me gledaju k'o najgoreg chudaka :(

Bukvalno bre ne mogu da ucim posle onolike pauze,bre neprirodno mi skroz,k'o da se plasim al' mislim, nemam cega :(

A i tol'ko drugih stvari mi se radi iskreno,bre ne verujem da sam ovol'ko prso vec u startu :(

Cisto da potvrdim, fali mi nesto opasno u mozgu zar ne :( vec imam osecaj da sam najeb'o :(

Ne, ne fali ti ni

Edited by voodoo^nbgd

Juce pala neka hevi spika sa ortakom, ono smorio sam se nesto opasno od fax-a a tek sam na pola bah... NE POMAZETE MI LJUDI!! ono svi se zale na fax pih.... nemam pojma.. Inace juce sam se skucao sa nekom gluposcu oko MySQL-u i sada nema dalje bah bas sam se nesto smorio.....

ustao ... nemogu da gledam na oci koliko mi je lose od juce...

...juce je bio jedan od najjacih izlazaka u zadnjih par godina tako da se osecam happy [:D] mislim da je to rezultiralo mala promena drustva .. promena starih navika i svega sto to prati,a i poslednjih nekoliko dana sam bio u elementu [:)]

e sada kao treba da ucim,ali ipak mislim da cu to malo da preskocim.. odo negde na fuka do grada [:)]

fml

posle xy godina glava me je sinoc toliko razvaljivala da sam morao da sabijem kafetin .. gledao neshto na tvu i komirao se .. probudio se danas i vidim tv josh upaljen .. nikad mi se to nije dogodilo

shto je najgore josh uvek osecam pritisak u glavi, a obaveze samo stoje .. valjda ovaj mesec ima kraja

Pa kad zavrsis fax tolko si skenjan da nema vise nekog provoda. A realno i ne zanima te vise. bar tako je bilo meni.

Moja logika je bila bolje da se naprovodim u 21-22-23 nego da u 25-26 tripujem da sam  junosa i da izlazim.

totalno se ne slazem sa tom filozofijom .. a vidim ni ti chim se nisi ozenio =)

iskakio si .. shta fali do 30te da se zajebavash ako imash skim i gde ?

@Pertu

Mozes da se zavaravas i tako sto ces da se druzis sa ljudima koji imaju 22-23 godine. Nije to lose, samo jeste zavaravanje, al' jednom se zivi.

hahaha deda, deda ..

shto je to zavaravanje ako si mlad u dushu =) ?

ili folirash i sam sebe ?

bilo kul do nekih pola 3 kad je moj kum krenuo da jauce i da me doziva...u zivotu nisam video da je neko onoliko pijan

hahaha ima on svoje trenutke, a .. radila ona dedina :) ?

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...