darijan Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 victoria's secret sinko, victoria I kako ti stoje halteri? ← dojaja poslacu ti slike ako oces da ga bacas nas kakav crni lingerie... svrsices samo kad vidis ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 posalji. imas mail u profilu. jel cipkast i klasican ili onako, jeftin i ofucan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 vicoria jebote... kako moze biti ofucan poluprovidan nije cipkast ma extra seksi skenjaces se ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Smorilo me sve,možda odem da legnem sutra ima dosta da se radi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 @topic totalno se smorio, ispizdeo i glava me boli .. znachi prokuvalo mi je .. nisam siguran da bi mogao toliko da se provodish i sa zavrshenim faksom, barem ne dugo - tipa duzhe od pola godine. Ili bi te stigla realnost ili bi ti trokirala jetra. I ne vadi se na Draska i na to kako on moze da pije i radi. I salo moze da bude korisno, a iz lichnog iskustva ti ne savetujem da ne postanesh suvozemni morzh.Cena je previshe velika ← kako ne bih mogao .. pa isto kao shto sam blejao ovako "praveci se da studiram" tih godinu dana tako sam mogao i da se ne pravim i isto sranje pravim .. za trokiranje jetre kao da je ostalo neshto da trokira .. pa ne zajebava se Shkodra sada toliko kao prvih metar dana .. nauchio je to na tezi nachin kad se razboleo naravno da nemam nameru da se gojim .. a kad bih hteo izgledao bih samo kao da sam trudan jel cipkast i klasican ili onako, jeftin i ofucan? ← • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 isto (samo ne te godine ) mada meni taj provod je trajao 2 godine =) stim shto sam se u drugoj bar malo pribrao i dao 5 komada .. ne znam shta da mislim .. ono ne zalim taj provod koji je bio dojaja al u poslednje vreme me mori misao da sam isto tako mogao i sada da se zajebavam sa zavrsheni faxom .. nzn shta je tu je nazad ne moze samo napred :D ← Pa kad zavrsis fax tolko si skenjan da nema vise nekog provoda. A realno i ne zanima te vise. bar tako je bilo meni. Moja logika je bila bolje da se naprovodim u 21-22-23 nego da u 25-26 tripujem da sam junosa i da izlazim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Odvratan dan danas.Smorio sam se k'o plovak.Vec 2 dana poqshavam da skinem patch sa neta za WOW preko Blizzardovog dloadera i nije mi uspelo.Evo sad ga skidam ruchno.Radio malo matish danas i tako. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 E jebem mu m*t*r, kad ste svi tako iskusni daj onda mi recite iskreno: Sad sam upisao etf i dok svi moji i stari i novi drugari se, ono, kraljaju od spremanja i ucenja, ja jednostavno sebe ne mogu da nateram :( Dao neka dva najlaksa ispita sad u januarskom, i svi me gledaju k'o najgoreg chudaka :( Bukvalno bre ne mogu da ucim posle onolike pauze,bre neprirodno mi skroz,k'o da se plasim al' mislim, nemam cega :( A i tol'ko drugih stvari mi se radi iskreno,bre ne verujem da sam ovol'ko prso vec u startu :( Cisto da potvrdim, fali mi nesto opasno u mozgu zar ne :( vec imam osecaj da sam najeb'o :( :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 otisao sam da spavam. pfpf. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Spava ortak kod mene i hrče kao konjina i zbog toga postujem u 4:49AM. @nekoliko prethodnih postova: Jbt sad sam se do jaja uzento od faxa! Ima još ovih godinu i po gimnazije da živim punim plućima! God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 HAhhahahaaahhaha bravo decko, bravo, uspeo si da me nasmejes u 8 ujutru :-D.Recimo samo da sad zivish sa 30-40% pluca ;) [nezvucimkaomatorac]Samo ce ti se reci[/nezvucimkaomatorac] ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 @Pertu Mozes da se zavaravas i tako sto ces da se druzis sa ljudima koji imaju 22-23 godine. Nije to lose, samo jeste zavaravanje, al' jednom se zivi. @Topik Idem u Rodic, nastavk znate. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) E jebem mu m*t*r, kad ste svi tako iskusni daj onda mi recite iskreno: Sad sam upisao etf i dok svi moji i stari i novi drugari se, ono, kraljaju od spremanja i ucenja, ja jednostavno sebe ne mogu da nateram :( Dao neka dva najlaksa ispita sad u januarskom, i svi me gledaju k'o najgoreg chudaka :( Bukvalno bre ne mogu da ucim posle onolike pauze,bre neprirodno mi skroz,k'o da se plasim al' mislim, nemam cega :( A i tol'ko drugih stvari mi se radi iskreno,bre ne verujem da sam ovol'ko prso vec u startu :( Cisto da potvrdim, fali mi nesto opasno u mozgu zar ne :( vec imam osecaj da sam najeb'o :( ← Ne, ne fali ti ni Edited February 12, 2006 by voodoo^nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 @Topik Idem u Rodic, nastavk znate. ← Ne znamo svi, reci nam o veliki Bole @topic Ustao, sad cu malo da briskam prasinu i da usisavam, posle dolazi devojcica i tako.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 smaranje.../// brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 veceras palim za bg...sutra opet na fax...eh:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Juce pala neka hevi spika sa ortakom, ono smorio sam se nesto opasno od fax-a a tek sam na pola bah... NE POMAZETE MI LJUDI!! ono svi se zale na fax pih.... nemam pojma.. Inace juce sam se skucao sa nekom gluposcu oko MySQL-u i sada nema dalje bah bas sam se nesto smorio..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 ma ne zalim se ja na fax...bash sam srecan sto cu videti drugare...i drugarice:)...jebiga, sta da ti kazem, svako se ponekad smori...samo treba biti uporan i zavrsiti to sranje kad si vec resio da se cimas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 @kruko: miki? ;))) meni se juche naduvao kapak stimulisan alergijom na neshto, pa sam ceo dan gut'o fenergan i side-affect-si su mu do jaja =))) josh uvek ih osecam Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Svo jutarnje ustajanje tokom prošle nedelje sam nadoknadio za ovaj vikend :) malo ću da prođuskam rur pa na učenje :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 ustao ... nemogu da gledam na oci koliko mi je lose od juce... ...juce je bio jedan od najjacih izlazaka u zadnjih par godina tako da se osecam happy mislim da je to rezultiralo mala promena drustva .. promena starih navika i svega sto to prati,a i poslednjih nekoliko dana sam bio u elementu e sada kao treba da ucim,ali ipak mislim da cu to malo da preskocim.. odo negde na fuka do grada fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 (edited) smaranje... brdo obaveza ne znam kaku cu sve postici..bah!!!! Edited February 12, 2006 by mjau_ _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:dH:. Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Ustao, idem da ulovim nešto u fridžu i ble'a.... God save Opera Mini. Samo Klejbezable, ostalo su sitnice. Rastaman still stand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 posle xy godina glava me je sinoc toliko razvaljivala da sam morao da sabijem kafetin .. gledao neshto na tvu i komirao se .. probudio se danas i vidim tv josh upaljen .. nikad mi se to nije dogodilo shto je najgore josh uvek osecam pritisak u glavi, a obaveze samo stoje .. valjda ovaj mesec ima kraja Pa kad zavrsis fax tolko si skenjan da nema vise nekog provoda. A realno i ne zanima te vise. bar tako je bilo meni. Moja logika je bila bolje da se naprovodim u 21-22-23 nego da u 25-26 tripujem da sam junosa i da izlazim. ← totalno se ne slazem sa tom filozofijom .. a vidim ni ti chim se nisi ozenio =) iskakio si .. shta fali do 30te da se zajebavash ako imash skim i gde ? @Pertu Mozes da se zavaravas i tako sto ces da se druzis sa ljudima koji imaju 22-23 godine. Nije to lose, samo jeste zavaravanje, al' jednom se zivi. ← hahaha deda, deda .. shto je to zavaravanje ako si mlad u dushu =) ? ili folirash i sam sebe ? bilo kul do nekih pola 3 kad je moj kum krenuo da jauce i da me doziva...u zivotu nisam video da je neko onoliko pijan ← hahaha ima on svoje trenutke, a .. radila ona dedina :) ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 jos uvek sam malo promukla od sinoc .. bilo je superiska .. dobro to na kraju manje-vise njesra..al smo se bar dobro iscepali na "jaukanje" :))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts