Highl1 Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ahahahah ladno je danas dan matrina... nisam znao... koji sam baja a postovao sam njegov citat na njegov dan u americi znaci moguce je da sam ja martin... mislim bivshi... ovaj sadashnji je shes stopa ispod zemlje... trollovanje :D elem. da se vratim na topic... znaci nazdrao sam se ko svinja mmmm... dobio sam poshiljku pita iz bg\a divne pite sa sirom... a kad se vratim cekace me pita sa jabukom... ahhh livin life... mad vidim i ovog ivana ovde, skontao je da shetnja kroz blok opushta... kblo ftw, a ne tamo neki dorcol elem... lallalal ( )... ← dodji ti na dorcol ako smes, blok wuss 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 e mali nemoj opet da radiš sklekove Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Ma dorcol mafija ko sme tamo da kroci Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ma pusti te dorcolce... shta oni znaju... pritisak im je pomutio razum... sidjite malo sa te nizbrdice... :)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Ne smem više da se pojavljujem ovde zbog opasnih likova :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 sad sam se setio da sam zaboravio otvoren prozor na sobi a nisam bio za weekend u bg-u. tako da cu nocas osetiti kako je spavati napolju :( Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Od danas sam pocheo sa dijetom JUPIIIIIIIIIIIIII :)))) Bio na poslu, posle svratio do teretane da se raspitam malko oko termina, kolk'o kesha itd... Popio chaj sa laletom i sad idem na spavanjac......sutra rano ujutro u policiju da prijavim boravak..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Uspeo sam da izmolim pandura da mi ne napise speeding ticket. Sad sam so happy, a vec sam hteo da se pozdravim sa minimum 2000 dindzi :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 kako sam jebeno komiran.. al moram da zveknem baal-a... mrzi me da ponovo rokam sve njegove minione... tako da, spavanje... nekad... :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Nisam spavao citavih 20 sati.Mislim da je vreme da idem da spavam.Q noc svima Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 (edited) Ne znam da li ste gledali film The Day After Tommorrow, ali tamo postoji jedna interesantna pojava - naime pada sneg/kisha i odjednom se razvedri, a temperatura padne nenormalno. Elem, isto to (ili slichno) desilo se juche u Moskvi - ujutru je padao sneg, temperatura je bila 0/-1, a onda se razvedrilo i za oko 5 sati je otishla na -22!! Ovu pojavu su na vestima nazvali front arktichkog vazduha i registrovane su samo 3 za poslednjih 70 godina - 1940, 1979 i 2006... Pogledam jutros termometar: -32. Izashao sam napolje obuchen maximalno toplo (kapa ona ruska sa ushima, jakna north pole, rukavice, shal itd.) i krenuo na stanicu autobusa koja se nalazi na 30 m od mog ulaza. Idem do stanice, slusham kako stakla u naocharima krckaju, sline u nosu su mi se zaledile u roku od minute, shal koji mi je prekrivao usta se zaledio sa spoljashnje strane, slushalice od ipoda su krenule da krche, a kablovi slushalica su bili kao plastichni shtapici. Sva sreca, autobus je brzo doshao (za oko 3 minute). Od stanice busa do posla treba da se ide jedno 10 min brzim korakom. Dok sam doshao do posla prestao sam bukvalno da osecam mishice na nogama - poslednje 2 minute kao da sam hodao na drvenim nogama. Sad sedim na poslu i razmishljam kako cu da se vratim kuci :) Edited January 17, 2006 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 ruska zima ftw:)...evo me opet na faksu, sad palim kuci pa popodne opet na faks:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Русија - Мајка! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 (edited) probudio se sa najvećim grčem u nozi koji sam imao do sad u Edited January 17, 2006 by Rapid Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Net konachno proradi... Sbb zeza ovih dana samo tako... Ustala malopre, srhcem kafu koju je bata skuvao, chekam ruchak koji bata sprema... Ouch pa ja nishta ne radim... Moracu da dam bati koji dinar, ipak nije u redu da izigrava kucnu pomocnicu za DZ... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Radio fiziku,moram da zovem stalju da mi da dreamweaver 8,i posle ponovo na fiziku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 bio nesto da se izcimam u vezi sa vojskom zakazali su mi ponovnu regrutaciju za 31 januar u 6.30 ujutro prosto divota... Sada cu verovatno nesto da ucim... @ZerBah: cuo sam da taxi nije toliko sqp u moskvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 bio do faxa,prijavio 3 ispita,javise mi da su mi prikljucili ADSL,kad ono ne radi,sad cu da ih cimam ceo dan,ako me ne oteraju u pm,nisam nista uradio Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 jebem im mater nenormalnu, nema grejanja vec 4. dan ggrrrrr I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 нек те греје љубав... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Sa' ce ga zalozi:) Izvadio lekarsko i od prekosutra na voznju! weeeeee Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 @ZerBah: cuo sam da taxi nije toliko sqp u moskvi ← neko te slagao, shishaju ko blesavi @ZerBah, dozhiveo sam -35 u Kijevu, i uopshte nije bilo prijatno, ortak i ja smo trchali do prve prodavnice da udjemo unutra da se odledimo (mislio sam da cu da crknem).. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 dragi sbb mi iskljuchio lokal...ako ga ubrzo ne vrate, ne znam zasto bih vishe placao kablovski internet kod njih It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Stigao juche ujutru sa skijanja, bilo mnogo predobro. I dalje sam jako umoran. Bedak mi shto sam se vratio, ali s druge strane, idem na Kop 28-og, gde ochekujem da bude josh bolje, tako da je, sve u svemu, ok. Idem sad neshto da jedem, pa cu posle da vidim shta cu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 @ZerBah, dozhiveo sam -35 u Kijevu, i uopshte nije bilo prijatno, ortak i ja smo trchali do prve prodavnice da udjemo unutra da se odledimo (mislio sam da cu da crknem).. :) ← Ma doziveo sam ja i -40 u podmoskovlju :) Nego se uvek smrznem k'o pica! А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts