Dreadnought Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 не не, и мени се чини да постоје сандалице са крилцима за летење. али то ми делује као имба артифакт. сећам се да сам једном са шеклсом 2 сата јурио противничког хероја са тим сандалама. на крају сам га ујурио, али сам био знојав од нервирања, као да сам трчао за њим. ← Veruj chichi, sandale s krilima (Boots of levitation)=shetanje po vodi (iliti permanent waterwalk), a prsluche sos krila (Angelic wings)=letenje (permanent fly). Ako si mozda mislio na sandale od sveca, one su deo andzelik alajansa i kao takve daju + na sve atribute. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 prsluche sa krilcima nisam video ni u jednom scenariju sem 2. kampanje long live the queen tako da je verovatnotja da ih se dokopash extra mala. za sandale nisam siguran, sha daju, ali se nesho ne setjam da da postoje 2 itema koji daju letenje, niti bi to bilo logichno Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 prsluche sa krilcima nisam video ni u jednom scenariju sem 2. kampanje long live the queen tako da je verovatnotja da ih se dokopash extra mala. za sandale nisam siguran, sha daju, ali se nesho ne setjam da da postoje 2 itema koji daju letenje, niti bi to bilo logichno ← mala verovatnotja? :O sad kad razmilsim jedino mi se chini mogutjnim da ih dobijash kad zveknesh prvog komjuterskog heroja ili kad pobijesh neku grupu andjela i arhandjela iznad zamka na povrshini... ali u svakom lsuchaju drop je 100% po partiji Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 24, 2006 Report Share Posted January 24, 2006 prsluche sa krilcima nisam video ni u jednom scenariju sem 2. kampanje long live the queen tako da je verovatnotja da ih se dokopash extra mala. za sandale nisam siguran, sha daju, ali se nesho ne setjam da da postoje 2 itema koji daju letenje, niti bi to bilo logichno ← Kale xl random mapa maltene 100% daje wings. Na takvim mapama redovno ima 5+ utopija i redovno dropuje wings. Ako nekim uplivom nije u utopiji onda je negde na mapi iz a horde nekog 7 levela. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 pa kad je ovaj kale vuna te ne sme da igra velike mape vs 7 compova:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 za razliku od heroja dula:J nemoj da me terash da te blamiram pred ljudima:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 pa nema sta da me blamiras...ja nikad nisam dobio 7 compova bez save/loada...a i to je bilo na normal nivou tezine...nemam ja zivaca kao deda:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 ti ne bi ni palio igru da nema save/load-a:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 boots of levitation mogu da se upotrebe skoro kao wings AKO treba da se predje vodena prepreka a da su obe obale "landable" ako to nije sluchaj onda nista....samo wings su za preko planina i bilo kog terena... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 BTW, ne obracajte paznju na broj skelova,bilo mi bas dosadno, a mapa bila obilna, vec samo na att i def ovo su stotine hiljada damagea na lvl7 jedinice... i bas sam ponosan na sliku Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 ti ne bi ni palio igru da nema save/load-a:J ← jebiga:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS>I<DER Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 BTW, ne obracajte paznju na broj skelova,bilo mi bas dosadno, a mapa bila obilna, vec samo na att i def ovo su stotine hiljada damagea na lvl7 jedinice... i bas sam ponosan na sliku ← true, mnogo dobar heroj, ima necropolis najbolje heroje ali ovaj je najbolji po mom misljenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 27, 2006 Report Share Posted January 27, 2006 Ja ipak glasam za spec necro heroje. Vidomina i onaj drugi kako se vetj zvashe... Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INS>I<DER Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Ja ipak glasam za spec necro heroje. Vidomina i onaj drugi kako se vetj zvashe... ← dobri su i oni naravno, tu je jos i thant sa animateom i o na dva majmuna za pomocne sa 350 golda... sve u svemu odlican izbor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Ja ipak glasam za spec necro heroje. Vidomina i onaj drugi kako se vetj zvashe... ← Galthranovih 3000 kostura >> Isrinih 5000 samo tako! Mada mi nekako deluje mnogo spor na mapi ovaj heroj... ili je tako uvek kad nemas logistiku i logisticara:-) Mnogo gotivan ovaj Necropolis, kao sto vec rekoh... Samo kad bi imali logisticara i diplomatu, pa da budu savrseni:-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Galthranovih 3000 kostura >> Isrinih 5000 samo tako! Mada mi nekako deluje mnogo spor na mapi ovaj heroj... ili je tako uvek kad nemas logistiku i logisticara:-) Mnogo gotivan ovaj Necropolis, kao sto vec rekoh... Samo kad bi imali logisticara i diplomatu, pa da budu savrseni:-) ← Odakle ti ta mera leba ti? Pretera ga brate strashno. A pogotovo shto lepo radi varijanta isrin spec+nekro klouk = 5000 licheva >>> i onih 65k skeleta iz tvoje signe. :) A kad bi necropolis imo default diplomatu i log-a onda bi svi srali po njemu ko sad po konfluksu. :)))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Odakle ti ta mera leba ti? Pretera ga brate strashno. A pogotovo shto lepo radi varijanta isrin spec+nekro klouk = 5000 licheva >>> i onih 65k skeleta iz tvoje signe. :) A kad bi necropolis imo default diplomatu i log-a onda bi svi srali po njemu ko sad po konfluksu. :)))) ← Hm, kolike su šanse da napraviš klouk? UVEK, ali UVEEEEK nešto fali, mamu mu ****###!!!! One mere ataka i defensa u mojoj slici odgovaraju jedinicama 7 levela vođenim od strane jakog heroja. U praksi je to... pa evo ti primer, jer očigledno ne možeš sebi da predstaviš šta znače hiljade skeleta sa ovakvim statistikama (nisam ni ja mogao, dok nisam svojim očima video:-) Udara oko 500 ice elementala sa punom strelom na ove skelete, i znate koliko su skinuli? » Click to show Spoiler - click again to hide... «dvadesetoricu! 120 DMG! meru sam lupio, ali ima neke istine tu, jer kontam da bi Isri u istoj situaciji palo bar 50-60 kostura, odokativno:-) Istina je to što is nakraju napisao, ipak ne može sve da se ima:-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Hm, kolike su Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Mene nikad neće kloak :-( Elementali su bili bez heroja :-) a to za heroje... koliko sam ja skužio najviše su na ceni logističari, ili oni sa diplomatijom na početku. Pa onda sorcery, i naravno, necro. Mada onaj Monere vredi mnogo, a specijal mu je unit. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Elementali su bili bez heroja :-) a to za heroje... koliko sam ja sku Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 A za logistichare su kewa oni tr00 - Kajri, Gunar i Desa. Njima chizme i rukavice i ajmo - s kraja na kraj mape za jedan dan :))))) ← IMBA :-) Aj stvarno da vise ne davimo topic, ne mogu ljudi da dodju do reci od nas dvojice :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 ma ovaj deda se pravi pametan:)....mada stoji da logistika ftw...a kako se bese zvashe onaj iz ramparta sto mu je spec magic resistance...nije nesto narosito, ali je lepo kad na 20lvl ne mogu da ti bace spell:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 torgrim ako se ne varam. Mada njemu ondak lepo dodjesh peshke s besnim atakerom (ko je reko kreg hak) i polupash mu pussy. :)))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 e jeste trogrim...pa dobro za sve ima lek:)....jebiga, odavno nisam palio h3 pa sam pozaboravljao...eh, nekad mi je sir mullich bio omiljeni:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 hehe +2 na unit speed... kome treba haste pored toga :)))))) Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts