mind_overtaker Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 evo gledam danas na vh1 je nirvana day kao sto vidite po mom avataru volim nirvanu kasete sam ono kao klinac 90-ih nabavljao kod pirata keva mi je nedavno bila poslom u hrvatskoj pa mi je donela neki komplet albuma nivane-originalni diskovi, da prste polizes e sad znate ono kako je kruzilo da je na omotu od in utera (valjda) pisalo zabranjeno za srbe i kerove, drugovi su me u osnovnoj zbog toga punili jer slusam nirvanu pregledo sam ja ove diskove, ali to nigde ne pise pa me interesuje jel to sad kao nisu stavli na ove nove diskove, video sam da je kompet iz 98, il sta jel to u stvari i pisalo, il je bila jos jedna provala? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 o boze to nije pisalo , a i ako je to pisalo pisano je od strane raznih pirata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 7, 2006 Author Report Share Posted January 7, 2006 pa to je provala koja je kruzila bas onako uvek sam mislio da je to neko izmislio kako bi pljuvao po rocku i americi itd al kad kazes da to nije istina nekom ko ti prica to je ko da si mu celu porodicu uvredio:" ma nemoj ti meni, ja sam to video svojim ocima" znam lika koji voli nirvanu a govori kako su ga razocarali sto su to stavili jebi ga sve su to posledice 90ih i slobi i idiotluka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 7, 2006 Author Report Share Posted January 7, 2006 da kris novoselic, ali on se rolio u americi ziveo ce zivot ko zna da li i zna hrvatski u stvari mislim da sam negde na netu procitao da je proveo par godina u sfrj kao mladji jer su ga roditelji poslali kod rodbine jer je bio problematicno dete, gde je i poceo da slusa rok to nisam procitao na nekom domacem sajtu, posto bi to verovatno tako zvucalo kod nas, ali eto izgleda da je neko uticao na malog krisa od domacih izvodjaca ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 urbana legenda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Glupost... ...u koju sam verovao kad sam bio klinac. :) Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 bila e ista prica za eminem show album. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 ja sam i pored nirvane, cuo i za U2.... cak sam i cuo Bona na mtv-u kako to kaze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 poshto je ista pricha kruzhila i za guano apes nema boljeg objashnjenja od starbakovog. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Imam ortaka koji sece vene za Nirvanom,al stvarno je najveci fan koga znam,radi i neku emisiju na radiju,ima sigurno veci pristup od obicnih ljudi,i kaze mi da nigde nije to pisalo,jos jedna urbana a netacna legenda Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Upravo tako jedan clan Nirvane je bio hrvat pa je zato pisalo to na omotu . Mislim da nije izmishljotina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 8, 2006 Author Report Share Posted January 8, 2006 ja sam i pored nirvane, cuo i za U2.... cak sam i cuo Bona na mtv-u kako to kaze... ← a kad si to cuo majke ti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Ja sam cuo da to pise i na Severininom albumu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted January 8, 2006 Author Report Share Posted January 8, 2006 to verovatno DB ima svoju kancelariju za kompromitovanje stranih bendova i onda pazljivo odabira potencijalne neprijatelje i siri informaciju da to pise na albumU ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Ja sam čuo da neki Nirvanini diskovi imaju ugrađenu naprednu tehnologiju samouni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Ja sam cuo da to pise i na Severininom albumu.... moze ona da prica sta oce. ipak ce pola srbije da drka na nju. ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 ma SRBIJA DO TOKIJA :D :D :D Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Ej ali najjace je AMERIKI !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Ja sam čuo da neki Nirvanini diskovi imaju ugrađenu naprednu tehnologiju samouni Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 moze ona da prica sta oce. ipak ce pola srbije da drka na nju. ;>. ← Jadna Srbija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Ja sam citao negde davno za ovo sa Nirvanom, i kao naravno da mi nije delovalo stvarno, al' nisam znao da ima toliko alternativa ... u2, ramshtajn, eminem ... kako ljudima ume da bude dosadno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 JA sam cu za ramshtajn da su oni najveci rasisti koji postoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kli[c]a Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 i ja sam to cuo za nirvanu ali kolko vidim to su obicne izmisljotine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 JA sam cu za ramshtajn da su oni najveci rasisti koji postoje ← Ma daj, ko god govori nemački ne mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts