Guest Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 A koja je to kartica "visom revolving" i od koje banke? ← revolving kartice su kartice koje ti dozvoljavaju da idesh u minus - neshto poput instant kredita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 revolving kartice su kartice koje ti dozvoljavaju da idesh u minus - neshto poput instant kredita ← ne mozes da ides u minus al to nije ovde bitno ;) Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 (edited) opet napominjem za ovog drugara "zivp", paypal radi, sve u 16, samo opet prochitaj shta sam napisao. ← Izvini ako te nerviram ali hocu da budem 100% siguran posto mi se ne otvara neka visa virton ako ne mogu da uzmem pay pal,ali ako ti kazes da radi sve u 16 drzim te za rec. Idem u ponedeljak da otvorim devizni racun i uzmem virtuonku pa cu da probam... ako radi pay pal prebacujem ti odma neki kes I jedno pitanje koju zemlju da stavim posto nasa "drzava naravno nije podrzana!? Edited January 12, 2006 by ZIVP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 13, 2006 Author Report Share Posted January 13, 2006 (edited) Slovenija, kako reche razek na prvoj strani Edited January 13, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Izvini ako te nerviram ali hocu da budem 100% siguran posto mi se ne otvara neka visa virton ako ne mogu da uzmem pay pal,ali ako ti kazes da radi sve u 16 drzim te za rec. Idem u ponedeljak da otvorim devizni racun i uzmem virtuonku pa cu da probam... ako radi pay pal prebacujem ti odma neki kes I jedno pitanje koju zemlju da stavim posto nasa "drzava naravno nije podrzana!? ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 U stvari to objasnjenje ti nije bas najtacnije. Ti si napravio razliku izmedju Visa Virtuon i onoga sto izgleda kao Visa Classic kartice, ali to nije jedina razlika. Virtuon sluzi samo za placanje na Internetu, ali postoje i razlicite druge vrste Visa kartica. Na primer postoji obicna Visa Classic i Visa Classic koja je revolving (kako to nase banke formulisu). Razlika je u tome sto je prva debitna kartica, tj moras da imas pare na racunu da bi uopste ista kupio, a druga je kreditna, tj oni ti daju neki limit, recimo 30.000 dinara i ti mozes da "ides u minus" do tog limita, cak iako u startu nemas pare na racunu (mada moras imati neki racun sa koga ce oni pokrivati otplate rata sa kartice). Najverovatnije da na sajtu primaju samo tu revolving karticu, a vise o tim stvarima mozete naci recimo ovde (ili kod neke druge banke, ali me mrzelo sad da trazim linkove) http://www.raiffeisenbank.co.yu/srpski/ret...yment_cards.asp Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 14, 2006 Author Report Share Posted January 14, 2006 (edited) Efg banka chiji su korisnici moji matorci daje na odplatu 7% duga naspram 10% koju nudi raifaizen [na vetje sume zna da se primeti dobra razlika]. Mene interesuje koja banka nudi dobar e-banking? Edited January 14, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 dobar ebanking imaju hvb i intesa bar tako ljudi pričaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 instesa aka delta koristi ebanking koji je isti kao na raiffeisenu, pa i njima ide pohvala. Komercijalna se malo sredila nakon onog uzasnog sistema koji su imali, ali jos uvek im ne verujem preterano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts