stalja Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) Da li neko ima iskustva sa otvaranjem naloga na ovom servisu iz nashe zemlje? Hteo bih da pazarim neke delove za komp iz nemachke, ali placanje je striktno resheno preko pay'n'pal-a. Da li postoji neka fora da se registrujem na pay'n'pal [poshto srbija i crna gora nisu na spisku ponudjenih] PS: Shto se tiche "sigurnosti,, od nashih shpeditera to je reshena stvar, samo me pay'n'pal interesuje :) Edited January 6, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 ako misliš na PayPal, onda ne možeš nikako sa našom karticom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 ne radi to kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Moze staljo sa visa-om virtuon stavis na sloveniu a counrty of citizrenship Yugoslavia. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 8, 2006 Author Report Share Posted January 8, 2006 (edited) Si kupovao neshto preko da vidish da li funkcionishe? Edited January 8, 2006 by stalja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 (edited) Moze staljo sa visa-om virtuon stavis na sloveniu a counrty of citizrenship Yugoslavia. ← Jel si 100% siguran da to radi? Visa virtuon koje banke? Edited January 8, 2006 by ZIVP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Jel si 100% siguran da to radi? Visa virtuon koje banke? ←Raiffeisen Bank. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Nego jel si ti otvorio tako acount ili si samo cuo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Nego jel si ti otvorio tako acount ili si samo cuo? ←da buraz otvorio devizni racun i placa EVE Online.Njima je bitno da radi racun i da stigne kes a lepo napises da si iz Srbije adresa itd i stize. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Fala lepo,idem oma sutra da otvorim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Fala lepo,idem oma sutra da otvorim! ←Np man ;) Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 a eve se plaća preko paypal-a? pročitah negde da visa virtuon vojvođanske banke radi sa palpal-om (tj. sa ebay-em koji koristi pp), vredi proveriti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Na sajtu eveonline.com nema nigde opcije da se placa palpalom samo pise Credit card. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Na sajtu eveonline.com nema nigde opcije da se placa palpalom samo pise Credit card. ← Pa nema veze ti stavis visa a visa virtuon ti je za Intentet use only,sa snjim mozes sve sto se tice neta. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Ne bas sve :) Tj ako mozes da platis EVE, to ne znaci da mozes da se prijavis na PayPal. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 (edited) Ne bas sve :) Tj ako mozes da platis EVE, to ne znaci da mozes da se prijavis na PayPal. ← Ja platio josh nesto nevezano za EVE sto ne bi i oni mogli :D Edited January 9, 2006 by raazek Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 radi paypal, sa visom revolving, i morash sajtu da pristupish preko stranog proxy-ja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 A koja je to kartica "visom revolving" i od koje banke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 societe general ima revolving Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 nije tu stvar u visi nego u stranom proksiju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 A i revolving ako nije u nekoj "akciji" ume da bude skupkasta za vadjenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 shit, ode i moj rachun :P glupi ljudi sa glupim kreditnim karticama, ja nemam ni novchanik pa ne mogu ni to da mi ukradu, sve pare u dzep! ← Citao sam na jednom drugom nasem forumu da pay pal ne radi nikako iz nase "zemlje" ali nesto skupljaju potpise prave neku peticiju ovo ono..ali od toga izgleda nema nista [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Shta fali classicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 opet napominjem za ovog drugara "zivp", paypal radi, sve u 16, samo opet prochitaj shta sam napisao. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 Jel neko ima iskustva sa stranim proxy-ima ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts