Silencer Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) Prvo u MC bijemo magmadara pa nije proslo ni 15 minuta raspawn dogs pored njega ... svi WTF ? :) Ok krenemo MC ispocetka ?!?!? :( A sad sletim u jebani EPL Light kapelicu kad ono odjednom hordas na Fly mountu zajebava se :) SLika ove nije montaza http://www.europe-pvpgn.net/enigma/forum/i...&type=post&id=5 Los print screen ne znam sto je slika iz tri dela nisam montirao nista ali jasno se vidi da hordas jase fly mounta ... I ne leti ne znam gde nego tako ide po zemlji ko sa kojnem da ide Edited January 6, 2006 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 bg ovi su ubagovani, zablokira komp kada si unutra, zg je ne igriv, a onyxia je bila ubagovana pa su je ubijali po nekoliko puta kada resetuju instancu, ima toga jos Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ovo u vezi jebanja kompa i laga ... IZBRISHITE SVE ADDONE !!! CT RAID ASSIST stvara lag i freezes na kompu to je sigurno ... cak i updateovana 1.9 verzija ... jbg ne mogu da zivim bez njih ali sam morao reinstal igre i sve radi lepo ... sto se tiche mca ... dakle ... nije to bug ... kucicima je i bio 15 min respawn time pre ... promeili su onim lava anhilatorima da sada vishe bacaju one multi vatrene lopte sto stunuju Ovaj bug sa tvoje slike je stari bug vidjao sam ga i pre 1.8 verzije ., mislim da se dogadja kada ti puno laguje etc ... jedini siguran bug je bug u vezi paladina i dezeterdebuffa ... naime pala baci shield i izadje iz bga i nema debuff :))))))))))) ima ih josh sigurno kao i uvek ... aj ojha Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 zg je ok sve osim hakkara sto je potvrdjen bag ... ne moze se odigrati tj mozda moze al je teze nego soliranje nefija Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 nama skoro lava anhilator na mostu u mc-u otishao u evade mod. Btw , kakav je to hakkar bug ? Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) mohane ajde zabogi ss, pa da vidimo kako izgleda tvoja pichka druid edit: ROFL, EVIL BAMBI !!!! Edited January 6, 2006 by SoulstormM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Ima i bug za stvaranje 2 soul sharda od 1 moba ^^ ← Izem ti bag.... dash jedan, dobijesh dva! Zakljucak... isti qratz, dobio si samo jedan.... Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Je l' zna neko da li je bag sa salutiranjem kod devour magica nov? Juče sam ga provalio i i Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nby Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Gianti isto idu na evade i Garr je malo zabagovan zna da ode do zida evade i izleci se,a one seronje bacaju mnogoo cesto stun. Quote Nobody is perfect i am nobody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Da, ali pre nije moglo, tj nije ostajao 'debuff' posle shadowburna :P :) ← ma to je kao neki upgrade , nije losh nije osh dobar dps za grind :) ... ali izem ti ja to sranje kada su mi sjebali doom guarda ... rofl koliki dement treba biti i nerfovati end game peta koji kosta 1 g i treba 1000 god da se summonuje trazi shard na svakih 5 min i 700 mane ako se ne resistuje i josh ga nerfuju ... + ga niko ne koristi .... milsim retardi ... pu da bog da crkli ... sada cu morati da pvpujem do smrti na magu ... ffs Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
maideen Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 u vezi leteceg mounta tako sam i ja jednom letio bio e veliki lagg ja igrao iz cafea htio da letim iz duskwooda u SW i ono griff stoji u zraku ne pomjera se i ja pritisnu napred a on se pomjeri tako sam letio do onog mjesta od dwarfova i upao u neku vodu i dobio disconect :/ jbg a inace dok sam letio kao da je puno stopalo tj griff se blinkovao :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
termos Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Pa, bilo bi cudo da ovi iz Blizzarda sve lepo poprave - ne zato sto su debili, nego zato sto je zajebano. Mnogo stvari oni treba da urade. A mozda je i zato sto su lenji - ko zna. Evo trip - Southsea Head Bucket (nagrada za quest iz Tanarisa) ranije nije pokrivao kosu - to su sada popravili, ali - Netherwind Crown ne pokriva kosu kako treba! Jbte nisu mogli Tier 2 da lepo odrade - a to je bila jedna od glavnih stvari koje je donosion 1.9. A to za salutiranje kod Devour Magica - to nije bug - promenili su animaciju - nema vise onih prstenova koji su se vrteli oko mobova - sad se pojavi neki znak iznad glave i meta salutira... Ne znam sta im je to trebalo... Sad ce valjda 1.9.1 - bilo bi lepo da barem poprave Netherwind... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 najbitnije je da poprave lag spikes i latency issues, sve ostalo kozmetichki je sekundarno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gizmo011 Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Meni se ubagovao healing touch, u tom trenutku sam bio u MC i odjednom igra je zasekla dok sam bacao Nature's swiftness i bacim heal i vidim nema cooldown na NS , posle toga su svi healovi bili instant cast sve dok nisam umro.Jedan od boljih bugova mogu reci :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 novi 1.9.1 bug - ljudi koji se 'mini-teleportuju" umesto da trche...ruzhno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 novi 1.9.1 bug - ljudi koji se 'mini-teleportuju" umesto da trche...ruzhno... ← crna stvar je to shto se to isto desilo i na US serverima ali su ipak stavili 1.9.1 i na EU. elem, prochitao sam blue response koji kazhe da tje biti hot fix "quite soon"... Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Meni se ubagovao healing touch, u tom trenutku sam bio u MC i odjednom igra je zasekla dok sam bacao Nature's swiftness i bacim heal i vidim nema cooldown na NS , posle toga su svi healovi bili instant cast sve dok nisam umro.Jedan od boljih bugova mogu reci :D ← kako si umro ako su ti svi healovi bili instant ? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 crna stvar je to shto se to isto desilo i na US serverima ali su ipak stavili 1.9.1 i na EU. elem, prochitao sam blue response koji kazhe da tje biti hot fix "quite soon"... ← Fixed. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 (edited) -------------------------------------------------------------------------------- - World of Warcraft Client Patch 1.9.2 (2006-01-11) -------------------------------------------------------------------------------- General - Characters should no longer appear to "pop" around terrain. Movement should be smoother once again. Ali najace mi je "SHOULD" ... pa mater jebem sta trebalo bi ... Edited January 12, 2006 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 radi li vam ctmod sa novim patchom? meni nijedan addon nije radio, a updates imaju samo za titan, sct i equipcompare :/ necrosis josh nije izbacio novi addon :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 radi li vam ctmod sa novim patchom? meni nijedan addon nije radio, a updates imaju samo za titan, sct i equipcompare :/ necrosis josh nije izbacio novi addon :/ ← radi, ali morao sam da ukljuchim "load old addons" u addons meniju u char screen selection. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 meni bili svi out of date, dakle neupotrebljivi, al' dobro, nova verzija wowtoca je sredila stvar ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 meni bili svi out of date, dakle neupotrebljivi, al' dobro, nova verzija wowtoca je sredila stvar ;) ← i meni pishe da su out of date ali imam opciju "load out of date addons"... mozhda je i to neki addon koji sam i zaboravio da imam :) Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts