Pana Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 (edited) Neke igre se i ne isplati kupovati originaln jer mogu kostati i preko 100eura iako ce na originalnoj biti lepsa grafika, nece se gubiti neke stvari...Ali za neke se isplati Edited January 3, 2006 by Pana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Tja, ljudi misle da neko voli da kupuje pirate,ne, nego nam prosto standard nije dovoljno veliki da bi kupovali originale. Bem li ga, verovatno vecina misli da se isplati kupiti wow,sto je verovatno tacno, jer se pirat verovatno do jaja razlikuje. Ono sto niko ne kapira je da se non stop unapredjuje, do leta ce biti IDENTICNO Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Neke igre se i ne isplati kupovati originaln jer mogu kostati i preko 100eura iako ce na originalnoj biti lepsa grafika, nece se gubiti neke stvari...Ali za neke se isplati WTF? Koliko ti, sinko, ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Mislio je na PS2 igre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Pa ni to nije tačno. PS2 igre se "čiste" tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 Da nam je standard ok..pa i da kupis nesto original... ali sta ce ti npr Elder scrolls original,kad nema multiplay??? evo je imam cak i frozen throne krekovan i igram na netu...ne vidim zasto bi uzeo original... ali sa druge strane ako hoces da igras neki mmo normalno treba ti original jer je krek 100% pun nekih bagova i hackova Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Brate pana jel si ti na nekim lekovima? Ako jesi uzmi dozu,a ako nisi potrazi strucnu pomoc, posto su ti topici konfuzni do jaja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pana Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 Mislim da ste u pravu pirati su bolji uskoro ce pirati biti bolji od originala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 ali sa druge strane ako hoces da igras neki mmo normalno treba ti original jer je krek 100% pun nekih bagova i hackova U principu, dobro odrađen krek se razlikuje od originalnog EXE-a samo u nedostatku za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 i quake4, jbt igrica ima 3 cracka!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Neke igre se i ne isplati kupovati originaln jer mogu kostati i preko 100eura iako ce na originalnoj biti lepsa grafika, nece se gubiti neke stvari...Ali za neke se isplati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Brate pana jel si ti na nekim lekovima? Ako jesi uzmi dozu,a ako nisi potrazi strucnu pomoc, posto su ti topici konfuzni do jaja... ← Najjace je sto je i editovao post:-) Moja tuzna prica, konfuzna kao i ceo topic (a ako je offtopic, jbga, i ceo topic je malo offtopic...) Dosao do jedine orig. igre u zivotu, Colin McRae Rally 4 na DVD, instalirao preko LANa sa burazerovog kompa (jer ja nemam DVD) -ne radi, trazi DVD. Ja napravim i mountujem image DVDa, opet nece! I ja lepo skinem crack sa neta, sta sam mogao drugo :-( Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ← [roflmao] Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Pa ima i jeftinih igrica, normalno ove sve nove igre su po 3 500 din . dok su stare popularne po 800 dindzi i jeftinije, npr. Generals DELUXE EDITION (oba dela u jednom) 1000 din. mnogo jeftino . :) Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Ma.. ako pogledamo da osim ljudi iz Beograda i delom NSa nema mnogo ljudi koji bi mogli pristojno da igraju odredjene igrice preko interneta, mislim da je još uvek pomalo uzaludno kupovati originale, jer su uglavnom skupi (koliko vidim Q4 je 70 eura a ja ga danas kupio za bruka male pare i sve radi) Naravno, da imam uslova za igranje na internetu bez nekog velikog laga i sl. prvi bih dao 70 EUR za bilo koju igricu. Recimo baš bih voleo da probam Final Fantasy X. Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 preko interneta? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Za razliku od svog prethodnika Zlajonje kojeg ste gledali pre nego shto sam otishao u vojsku.... netju shiriti hejt po ovom topicu prema malou... eto ... za malo da mi se omakne! Elem... Generalno i jesam protivu piraterije... no zaista mi nisu mogutjnosti takve da mogu sebi da priushtim original igre.. (eto priznao sam da kupujem kod pirata :D) Al bih ipak kupovao oridjinale.. A te prichice.. bolja grafika i tako to... to tjemo za bed time stories.... :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
marxus Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Neke igre se i ne isplati kupovati originaln jer mogu kostati i preko 100eura iako ce na originalnoj biti lepsa grafika, nece se gubiti neke stvari...Ali za neke se isplati ← Quote GOT MIT UNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Po meni ni jedan original ne treba kupiti odma,nego prvo probas pirata pa ako ti se bas svidi oda nije problem da kupis original.Nije da podrzavam pirateriju ali vecina igara koje izadju su djubre cast izuzecima (cs,wow,tft itd...) tipa sarena kutija bruka rekalam a ono go qrac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Ma originali su zakon !!! Ziveo WarCraft i Guild War !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrLe. Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 vecina nas bi kupovala originale ali nam trenutna finansijska situacija to ne dozvoljava nadam se da ce doci vreme kad ce svako od nas moci lagano da izdvoji i 100evra za igricu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 To ti je pogre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Pazi, u normalnim zemljama gde imaš kupovinu preko kartica sa raznoraznim popustima i giveaway cenama i gde ti je plata ~1.500€ prosek zaista nije mnogo odvojiti 100€ za jednu igricu mesečno, a i realno, nema puno igrica koje će da koštaju toliko. Eventualno 5-6 u toku jedne godine, a opet veliko je pitanje da li će svaka od tih biti onog žanra koji ti voliš. Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 WTF??? Koja bre to igra koshta sto evra?? :P Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atlantis Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 Dobro, de, dečko je mislio orijentaciono. Evo primera radi Quake IV je 72 EUR. Quote GVOSH! → PS3 online gaming Balkan forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts