byp_ Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 brate. ;>. ne trcim. istripovao si. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 kako ne trchish pa svud si stigao da se zapljunesh ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 kazem ti. istripovao si. prosao je taj period "trcanja". kapiras? Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 pa neshto ne vidim po postovima da je proshao .. kazem svud si stigao da zapljunesh ili mislish da si prestao sa trchenjem i krenuo na klizece ae necemo da gushimo vishe ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 (edited) hm. prodje jos jedna dina. pa da sad ne palamudim u stilu Ive Andrica. koja 3 dogadjaja su vam najlepsa u ovoj protekloj godini? koja 3 dogadjaja su vam najruznija u ovoj protekloj godini? koje su vam 3 (realne) zelje za narednu godinu? ae ;> ← 3 najlepsha: -smuvao odbojkashicu zvezde -smuvao crnkinju na moru - nije dogadjaj - imao kinte cele godine za sve shto mi je bilo potrebno za razliku od 2004. 3 najruznija: - ostavila me riba sa kojom zam bio 2 god. - n/a - n/a Nemam neke posebne zelje. Edited January 4, 2006 by sh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 -smuvao odbojkashicu zvezde -smuvao crnkinju na moru ← shiroko shmekeru ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 znachi vi zivite u lazhi .. pa dobro nije ni to loshe ← ako ja zivim u lazi ti onda zivis odavno...u jos vecoj. Ako nisi zaljubljena, onda nema smisla da se zavaravash i ostajesh s njim. Budi iskrena prema njemu, a i prema sebi. ← jedno je biti zaljubljen, drugo je voleti. mozda se ti ne slazes sa mnom, ali ja mislim da je tako... tokom veze od tri godine tesko da non stop postoje leptirici, nekad ih ima nekad nema. moj problem je sto ih dugo nije bilo, pa sam tuzna...sto NARAVNO ne znaci da ih nece biti vec sutra. prema sebi sam iskrena i oni koji me dobro poznaju, a poznaju i njega, znaju da ja njega zaista volim puno, da mi nasa veza i vise nego odgovara i da ne zelim nista drugo. zato i iz sto miliona drugih razloga mi se skinite sa kurca, i ne serite mi da sam ne iskrena prema sebi ili prema njemu...jer sam vise nego svesna svojih osecanja. pa jeste , ostavite ivu na miru ! :) ona mozda kapira svog decka vise kao ortaka i voli ga iskreno , a to sto joj ponekad ne prolaze leptirici nije razlog da se rastane sa tako dobrim ortakom i deckom i da se zamrze ( pupu ne daj boze ) :) ← :* tnx dunja :) kakvi leptirici, jel se to jede ? ← ahahahah. koja laz. ne seri milicu znamo i ti i ja, a i ivan da ih je nekad i vise nego bilo u tvom stomaku...ili si zaboravio?! Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 ako ja zivim u lazi ti onda zivis odavno...u jos vecoj. ← Svi se lazete i volite, a mirite se sexom to je formula uspeha :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 ahahahah. koja laz. ne seri milicu znamo i ti i ja, a i ivan da ih je nekad i vise nego bilo u tvom stomaku...ili si zaboravio?! ← nemojte mene uvlačiti u te vaše priče, ja sam dobar dečko. inače, mislim da je milić našao dobar pesticid za jebene gusenice ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 O kakvim crnim leptirima vi ovde prichate.... Topic se pretvori u razjashnjavanje ljubavnih problema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 ivo kao prvo shalio sam se .. valjda vidish smajli kao drugo prestani da personalizujesh svaki topic internim prcanjima kao trece nemoj da si toliko zla, iskrena i slatka u isto vreme :* da ti ne bih dao neopravdani ;) inače, mislim da je milić našao dobar pesticid za jebene gusenice ;) ← pravi sam antiseptik ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 ahahahahhaha... oke cilime oke:) mojne se ti sad ljutis na mene ovo ono:) a pesticid je moram priznati dobar, nezdrav ali dobar Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 pa neshto ne vidim po postovima da je proshao .. kazem svud si stigao da zapljunesh ili mislish da si prestao sa trchenjem i krenuo na klizece ae necemo da gushimo vishe ;) ← brate. malo zracis. nista licno. al mojne da se ponasas kao da sve znas. nie oke. kapiras? video si me ono iz price 5 puta u zivotu i tripues. mojne. sad ces verovatno da kazes da sam se upecao ozbiljno il sta vec. al ae da zajebemo ovu pricu. ipak nismo mi nekakvi ortaci da ti zapazas tako samouvereno kuda i za kim ja trcim. oke? Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 nishta ja nisam rekao, sve si sam rekao .. pis matori i nemaj brige Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 oke. ;>. nema frke. rekao sam ti. nista licno. nhf. ;>. uzivaj. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 pa jeste , ostavite ivu na miru ! :) ona mozda kapira svog decka vise kao ortaka i voli ga iskreno , a to sto joj ponekad ne prolaze leptirici nije razlog da se rastane sa tako dobrim ortakom i deckom i da se zamrze ( pupu ne daj boze ) :) ← kapira svog decka kao ortaka?!? pa dobro, mislim da sam video to u nekoj epizodi izvesne tv serije to je glupost. sa nekim si ako ga volish, odnosno samo tada bi trebalo da si sa nekim. nema razlike izmedju zaljubljenosti i ljubavi kada se radi o partnerima. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 ovaj igi kad zabiberi zabiberi .. rofl za sliku i poredjenje mnogo si iskljuchiv igi ne valja ti to .. nije sve crno - belo ima i nijansa crbenolo ako prichamo o toj vashoj kako vi volite da kazete ljubavi onda taj partner mora da ti bude sve .. ljubavnik, drugar, saveta, vreca za udaranje znash vec kako se kaze .. i u dobru i u zajebavanju Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Morao sam da pogledam u header avanta da bih izvalio u kojem se topicu nalazim ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 pa ovo je ivin topic.. jedno 73 za poslednjih mesec dana.. radi se o stevinom privatnom zhivotu.. ne ?__? Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 to je glupost. sa nekim si ako ga volish, odnosno samo tada bi trebalo da si sa nekim. nema razlike izmedju zaljubljenosti i ljubavi kada se radi o partnerima. ← има. велике... ako prichamo o toj vashoj kako vi volite da kazete ljubavi ← ААААААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! лепотанко, смејаћу се ја још Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ko nije imao vezu od 3 godine (ili vise?) ni ne moze da razume o chemu se pricha... zato prestanite serenjkati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 (edited) Drashko, znam da si opozicija u svemu , ali voleti i biti zaljubljen je isto po meni. A "leptirici" i sl. itekako postoji i da bi "zivelo" mora se gajiti, a ne chekati da zena spremi ruchak ili obrnuto da muz kupi cvece. To shto dash to i dobijesh u ljubavi - dokazano. Edited January 5, 2006 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 опозиција фтв. знам још неког ко једини тврди супротно... Зерба, батићу, има разлике између заљубљености и љубави. и то велике. и ти то сигурно знаш, па не бих поближе објашњавао. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 moram da se umešam u ovo oko zaljubljenosti i ljubavi, pošto ste mi skrenuli s puta nešto.. pošto me mrzi da pišem naširoko, samo ću vas jednu stvar pitati.. zašto u celom tom skupu emocija, misli, hormona i privlačnosti koji ću u nedostatku dobre reči nazvati ljubav razlikujete samo dva stanja (voleti i biti zaljubljen)? lično mislim da tu prođeš kroz gomile kombinacija i da (kao i u svemu ostalom) nikad nije crno ili belo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 True Ivane, ali treba imati zelju da se ljubav (hormoni/hemija) odrzi medju zaljubljenima. Kada te zelje nema, skoro ce nestati i ljubavi (hormona/hemije). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts