Jump to content

Mišel ti si drolja, svaka žena od tebe je bolja...

Recommended Posts

sta god vi rekli, u narodu uvek bilo i uvek ce i biti:

riba koja se jebala sa pola grada je droljchuga

gari koji je jebo pola grada je faca i to je to... nema filozofiranja

sta je drolja sta kucka sta kurva a sta bilo sta...

fuxara se jebe sa svima, faca jebe sve redom i to je to

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Drolja je ona riba koju moze da kara svaki retard i da se ponasa prema njoj kako hoce...

njoj je vazno da bude vidjena sa bogatim likom u bwm-u...

a to sto je taj lik selja i sto neko ko vozi bubu ima vise shmeka za nju to nema veze...

Ovo je glupa drolja.

Ali napucavanje ega radi napucavanje ega je prosto bedno. To je ono "ja sam mnogo velika picka jer mogu da smotam svakoga".

-----------------------

I josh jedna stvar - to je uglavnom vrlo prazno. Jer, jebanje radi jebanja je i razumljivo. Ali nabijanje ega radi ega je samo neki domination koncept koji govori o tome da ta osoba ocajnicki zeli sebe da podigne sa dna tako sto ce napraviti kulu od onih koje ce pogaziti.

A ovo je iteligentna drolja, ali je ipak drolja... [8D]

al opet mislim da imaš dvostruke standarde, jer ako lik pojebe četiri drugarice, ispao je keršme.

Naravno da imam dvostruke standarde, a zašto bih imao iste kad su seksualnost muškarca i seksualnost žene udaljeni svetlosnim godinama?

This post has been edited by Klinac Balavac

Igore pwnujesh na kub! :) nejsi normalan

Elem... Generalizovano posmatrano iz moju perspektivu, mora da se odvoji kao prvo selo od dgra... jer drugachiji su standardi... A s druge stranke vazhno je i to shto postoje razne grupacije ljudi koji podrzhavaju odgovarajutje stavove o zhivotu... a to je zapravo vetjina ljudi... :)

Ono shto sam hteo retji je iskliznulo iz petjine mojih misli u trenutku vriska iznutra i dubokog odjeka u pokushaju bekstva od sebe samog i zapravo psihodelichni sastav ovog spama tje drzhati mnoge hipnotisane i zarobljene na neko kratko vreme (nadam se..)

Ono shto mislim o droljama je da je to stanje slichno onome koje opisuje Ivan_ a i Zwerko... postoji po meni samo moral i nemoral... a to bash generalizovanje postavljaju ljudi koji su izvan morala (no sada ja generalizujem)...

Ono shto bi moja malenkost konstatovala pod tim nazivom "dr.olja" su sve one koje varaju svoje momke sa drugim momcima (izdajnici gore u 7. krugu pakla po Danteu...) i sve one sponzorushe.. a takodje i mushkarci shto se toga tiche... nije meni lik baja koji je spavao sa milion njih.. to je lik koji potencijalno nosi hiljadu boljesti :D

Uh ala njamke... ne mogu vishe... probao sam da budem ozbiljan.. ali ne mogu... valjda me razumete...

a i ova nova godina.. uopshte nemam osetjaj kao nekada da je to nova godina... nemam taj duh, niti sam u tom duhu niti ... uhostalom... koga to zanima?!?

Ujaaa greemmmliiineeee...

Oh no! We're all gonna die!!

WE'RE SAVED!!!I'm screw'd!

"Mi smo uvek tu - RUR Gerila"

Meni je recimo drolja riba koja je bila sa odredjenim brojem tipova iz istog kruga ljudi (sa koliko, zavisi od veličine kruga ljudi).

то је некако и мени један од главних фактора у дефинисању дроље.

Uuu Ivane mislim da se grdno varash. Zenski mozak, pravi zenski mozak je prepreden i vrlo opasan - i to sto neko naizgled i spolja salje lalala signale, nikako ne znachi da je to stvarno tako. Dvosmislene smicalice, poluistine..sve se to na kraju svede na napucavanje ega radi napucavanja ega. To mozes nazvati kurvastim ponashanjem, taktikom, mozesh smatrati takvu ribom opasnom cicom..ali deep down, to je skot, sto je, kad pametno prevedesh - Drolja. I to najgore sorte.

тачно тако, може да се каже, такође, и да је то дроља, мада бих то назвао кучком.

Ali napucavanje ega radi napucavanje ega je prosto bedno. To je ono "ja sam mnogo velika picka jer mogu da smotam svakoga". Penal za mene bi bio "Ti si ljubomorna jer ne mozesh ti". Ali fora je u tome sto tu niko nishta ne dobija sem sto neko gradi sebi pijedestal. Sto sa druge strane vodi fenomenu slicnom "zlatnoj picki".

I josh jedna stvar - to je uglavnom vrlo prazno. Jer, jebanje radi jebanja je i razumljivo. Ali nabijanje ega radi ega je samo neki domination koncept koji govori o tome da ta osoba ocajnicki zeli sebe da podigne sa dna tako sto ce napraviti kulu od onih koje ce pogaziti.

мудрице... [;)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

drolja je riba koja ode na zurku bez decka, pojebe se sa 5 tipova, i sutra svome decku glumi majku terezu..

a tipovi koji tvrde da su jebachi posle pojebane 2 ribe, a riba drolja posle toga shto su je jebala 2 tipa, su slucajevi za psihijatra, i to su obichno oni ljudi kojima se uz zvuk nekog teheranskog beata ruka sama za flashu hvata... jebem ti zadrtu srbiju, zivela slobodoumna slovenija =DD

Dopefish lives!

Ono shto mislim o droljama je da je to stanje slichno onome koje opisuje Ivan_ a i Zwerko... postoji po meni samo moral i nemoral... a to bash generalizovanje postavljaju ljudi koji su izvan morala (no sada ja generalizujem)...

Ono shto bi moja malenkost konstatovala pod tim nazivom "dr.olja" su sve one koje varaju svoje momke....

Pa kako se slažeš sa Iva_nom kad za njega drolje ne postoje:

za mene drolje ne postoje.

A kad smo već kod tebe, vidi se da nemaš sestru, svako ko je ima vrlo dobro zna kako ne bi voleo šveca da mu se ponaša.

Koja oce materijalnu korist od jebanje.

Ma to ti je profesija... Drolja je ona koja eksploatiše svoju seksualnost bilo čega radi, zbog statusa u durštvu, među drugaricama, među muškarcima ili pak ko što reče nt.gingerwiccan da bi bila "mnogo velika picka jer mogu da smotam svakoga". Kao ono kad Rahela Ferari kaže Koki kad joj gleda slike:

-Sve same noge i gola dupeta! Di je ovde glava?

-Glava ne treba, glava otpada.

-Kako otapada, otpala ti dabogda...

drolja je riba koja ode na zurku bez decka, pojebe se sa 5 tipova, i sutra svome decku glumi majku terezu..

a tipovi koji tvrde da su jebachi posle pojebane 2 ribe, a riba drolja posle toga shto su je jebala 2 tipa, su slucajevi za psihijatra, i to su obichno oni ljudi kojima se uz zvuk nekog teheranskog beata ruka sama za flashu hvata... jebem ti zadrtu srbiju, zivela slobodoumna slovenija =DD

Aaaaa psiho gay :)

Kao ono kad Rahela Ferari kaže Koki kad joj gleda slike:

-Sve same noge i gola dupeta! Di je ovde glava?

-Glava ne treba, glava otpada.

-Kako otapada, otpala ti dabogda...

e ovo je stvarno bljak, gde je mod da ovo brishe? kao neznamo ko ima u profilu ovakvu sliku bez glave

ovo nije ni hejt ovo je jadno

u jebote , vi i psihijatri postadoste ...

muskarci su picke i treba ih zajebavati samo tako ;)

[:0]

[roflmao]

[Елмер Камени]Кујкооооо, о Кууууууууујкоооооо...[/Елмер Камени]

[:D][:D][:D]

Edited by Ignis Dei

Style over subsistence

..i eto primera takvog razmishljanja

Kakvog razmišljanja, ovakvog:

Ali napucavanje ega radi napucavanje ega je prosto bedno. To je ono "ja sam mnogo velika picka jer mogu da smotam svakoga". Penal za mene bi bio "Ti si ljubomorna jer ne mozesh ti". Ali fora je u tome sto tu niko nishta ne dobija sem sto neko gradi sebi pijedestal. Sto sa druge strane vodi fenomenu slicnom "zlatnoj picki".

Je l' to ?

Edited by Klinac Balavac

Uh, ja sam tek sad video ovu temu [:D]

Po meni isto ne bi trebalo da postoje dvostruki kriterijumi za muskarce i zene. Postoji samo dobar covek i los covek, ne postoji fina devojka i drolja. Plus ono sto mi je neko nedavno prigovorio kako bi svi muskarci voleli da im je devojka kaludjerica preko dana, a kurva u krevetu...

Heghlu'meH QaQ jajvam

kao sto rekoh ... previse psihijatara oko nas ...

kad bi se bavili nekim konstruktivnijim stvarima , ne bi bilE tako ISFRUSTRIRANE :P

a sto se mene tice ... pa , zivot je vecita konkurencija , cak i izmedju muskarca i zene ;)

reikobitchshirtsmall0bm.jpg

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Uh, ja sam tek sad video ovu temu [:D]

Po meni isto ne bi trebalo da postoje dvostruki kriterijumi za muskarce i zene. Postoji samo dobar covek i los covek, ne postoji fina devojka i drolja. Plus ono sto mi je neko nedavno prigovorio kako bi svi muskarci voleli da im je devojka kaludjerica preko dana, a kurva u krevetu...

па нек се прилагоде кад већ знају шта хоћемо...

који си ти левичар [;)][:D]

слажем се само да нема поделе на фине и дроље... [8]

Style over subsistence

kao sto rekoh ... previse psihijatara oko nas ...

kad bi se bavili nekim konstruktivnijim stvarima , ne bi bilE tako ISFRUSTRIRANE :P

a sto se mene tice ... pa , zivot je vecita konkurencija , cak i izmedju muskarca i zene ;)

http://img526.imageshack.us/img526/979/rei...irtsmall0bm.jpg

имам ја један лек за исфрустриране кучке... [8]

Дуња, јеботе, како ме забављаш [:D][:D][:D]

Style over subsistence