Kole Posted January 1, 2006 Report Share Posted January 1, 2006 hmmm...recimo ovako....vadim HS iz dzhepa, ukljuchijem ga i teleportujem se kutji gde palim wow, ajzdravocaovidimose. imam li dovoljno akcionih poena za vako nesto zlajo? =oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 Jedino ako pod paljenjem mislis na spaljivanje diskova, onda mozhe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 2, 2006 Report Share Posted January 2, 2006 hmmm...recimo ovako....vadim HS iz dzhepa, ukljuchijem ga i teleportujem se kutji gde palim wow, ajzdravocaovidimose. imam li dovoljno akcionih poena za vako nesto zlajo? =oP ← da al za HSovanje dobijash minus xp poena Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 hola cabron! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 3, 2006 Report Share Posted January 3, 2006 kako volim ovog hozea :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 4, 2006 Author Report Share Posted January 4, 2006 Neste normalni... pa dobro de Kole... sam ti reko da ne psujesh pred decom :DD Elem, imash dovoljno akcionih poena... ali morash pripaziti... neko ti je obrijao noge jer si trenutak pre toga odremao turu :D Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 jel koristila nivea aftershave balsam bRez alkohola nakon kosidbe? =oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 /me nevino zvizhduce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 ajde sada recite mi VI koji zhelite da nastavite da znam shta kako gde .. i zashto... uh ala lupam ... ko zheli da nastavi neka se postooje ovde :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 .o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 pa ja bih nastavio al apsolutno nemam pojma o chemu se radi :)) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 13, 2006 Author Report Share Posted January 13, 2006 Najvazhnije je da se svi ludo zabavljaju... uglavnom, malko strpljenja.. uzimam adsl za circa 1 months tako da polako dotle... a laki bi trebalo da okachi stari topic nazad i da vrati sticky sa prichom... :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 E tu sam i ja. Imam sve sto smo medjusobno slali, Zlajo, nista se ne brini, samo PM da znam kosmos shtasmos i picimo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 i deda se prickljucuje znaci, i ne, ne mislim na dreda ;> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted January 14, 2006 Author Report Share Posted January 14, 2006 bat ofkors :) Sve je sachuvano i kopirano u multimilijonskom primerku za budutje generacije.. Okej.. u dogledno vreme bi mi bata Lucky trebale privilegies od ranije da bum mogao funkcjonirat... A i onaj update stickyja RuRpg-a A i retreiving of old topic rurfrp :) I tako :) Kada se onlajniram for good javitju se :) Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts