Jump to content

Петиција з&#1072

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

OMG Zwerko kako si ispran jebote [roflmao]

Ako nisi primetio naveo sam zvanicnike drzave Srbije koji su iz nekog razloga ubijeni dok su jos prakticno bili u drzavnoj sluzbi, tj dok su bili lideri ovog naroda. Time nisam rekao kakvo je moje misljenje o bilo kom od njih, posto neki od pobrojanih nista dobro nisu uradili za ovu zemlju, niti zasluzuju da se ista nazove po njima, cak naprotiv, ali upadaju u gorenavedeni kriterijum.

Upravo ovaj avion (V-22 Osprey) koristi BA

Heghlu'meH QaQ jajvam

mislim da je manji problem da aerodrom dobije ime po tesli nego sto je problem sto ce tesla da da svoje ime onakvoj rupetini nad rupetinama...

a tesla je patentirao i sistem za daljinsko upravljanje (onaj njegov brodic) a siguran sam da je to nashlo primenu u danasnjoj aeronautici...a sigurno ne bi svet bio ovakav kakav jeste da smo i dalje ostali na edisonovoj jednosmernoj struji

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

mislim da je manji problem da aerodrom dobije ime po tesli nego sto je problem sto ce tesla da da svoje ime onakvoj rupetini nad rupetinama...

a tesla je patentirao i sistem za daljinsko upravljanje (onaj njegov brodic) a siguran sam da je to nashlo primenu u danasnjoj aeronautici...a sigurno ne bi svet bio ovakav kakav jeste da smo i dalje ostali na edisonovoj jednosmernoj struji

vozili bi auta samo u jednom smeru! [crap]

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

nauči istoriju pa se busaj. ovako izgledaš kao veliki srbi koji pogrešno napišu grafit (Dr. Šešelj ni je kriv!)

iskreno - ne volim ni politichke partije NITI ljude koji vole druge da svrstavaju i prozivaju...

a zashto palata nije nazvana 'albanske golgote'?

sada bi to imalo i duplo znachenje ;)

samo, taj primer je nebitan - poenta je da su imena davana bukvalno nasumice...

jer zaista mi nije jasno zashto pola ulica na BBrdu (i po beogradu uopshte) nosi nazive raznih gradova (i srpskih i tudjih)??

iskreno - ne volim ni politichke partije NITI ljude koji vole druge da svrstavaju i prozivaju...

a zashto palata nije nazvana 'albanske golgote'?

sada bi to imalo i duplo znachenje ;)

samo, taj primer je nebitan - poenta je da su imena davana bukvalno nasumice...

jer zaista mi nije jasno zashto pola ulica na BBrdu (i po beogradu uopshte) nosi nazive raznih gradova (i srpskih i tudjih)??

палата Албанија је добила назив по кафани Албанија која се налазила на њеном месту.

не бих имао ништа против да се аеродром назове по Тесли. имамо много заслужних личности у нашој богатој историји да бисмо могли сваки авион у флоти да назовемо по некоме. ионако је глупо да се зове "аеродром Београд".

увек ми се свиђало код Београда што имамо називе улица који нису строго локалног карактера, то по мени показује дух праве метрополе.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

увек ми се свиђало код Београда што имамо називе улица који нису строго локалног карактера, то по мени показује дух праве метрополе.

Baš tako... Samo što se tiče palate Albanije jeste tu pre bila kafana koja se tako zvala, a ona se tako zvala ko što neko reče u slavu golgotnika preko Albanije.

This post has been edited by Klinac Balavac

• 1 month later...