Guest Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 bio bih dobar degustator za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 hemije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 E da,i za sir bi bio odličan! :) a i kajmak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Pice i only pice,sve bih dao za picu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 24, 2005 Author Report Share Posted December 24, 2005 Joj Bože, kada vam (tebi MaudDib i Sheyn) je rođendan da vam kupim Vujakliju? Konzument se inače na čisto srpskom kaže potrošač i ne postoji kao zanimanje niti kao radno mesto ni u jednoj fabrici. Da vam bude jasnije antonim od konzument je producent. Ti MaudDib si verovatno mislio na konzulenta, a Sheyn na degustatora ko što Ivan reče... Ne bih ni pisao ovo da milion ljudi već nije ponovilo glupost i da nisi ti počeo da pametuješ... Inače sad ni ne znam iz čije perspektive odgovaram, da li sam degustator ili konzulent? ← "Leksikon stranih rechi i izraza" od Milana Vujaklije posedujem . S obzirom na ovu cinjenicu u slobodno vreme volim da izmisljam nove rechi koje vec postoje u srpskom , a koje vec imaju neko znacenje . :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 24, 2005 Author Report Share Posted December 24, 2005 Ne sekiraj se ti, znam ja da je pisac hteo da zajebava Ivana da malo je*e, ali se iza te podmukle šale ipak krilo nepoznavanje pojmova... A zna se da ovde ja brinem o kvalitetu jezika! Sad da ne ispadnem neumestan do kraja, da kažem i ja za šta bih voleo da sam degustator. Meni je jogurt isto zakon, a mogao bi da dođe u obzir i roštilj i burek... mmmmm... roštilj.... Edit: A mislim da bih bio baš dobar deustator ajvara, bez zezanja, nekako osetim sve, i koliko ima ulju, koliko patlidžana, kave su bile paprike, koliko se pržio...baš mi ide to... ← samo za ajvar : babe koje nemaju dovoljno paprike u kuci trpaju patlidzan u ajvar a to onda vise nije ajvar ... cista podmuklost :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 najvise bih voleo da imam kamion koka-kole, sprovedem u venu i cao ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solflaj Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 to cao si dobro rekao,zato sto bi riknuo na mestu Quote Rancid Blade Just another manga freak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Ajvar sa patlidzhanom beshe Pindjur... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 to cao si dobro rekao,zato sto bi riknuo na mestu Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 samo za ajvar : babe koje nemaju dovoljno paprike u kuci trpaju patlidzan u ajvar a to onda vise nije ajvar ... cista podmuklost :P ← Sheyn, srećice, u ajvar uvek ide plavi paradajz iliti patlidžan. Samo je pitanje u kom odnosu, recimo moj recept kaže na 10 kg paprika, 3-4 patlidžana. A u vreme kada se sprema ajvar, kada je i najveća ponuda paprike, i još kada je kupuješ na džakove, plavi paradajz te košta skoro isto, jer ga kupujes na malo a i ne pada mu cena zato što nije neka obilna ponuda. Tako da se ne koristi kao podvala, samo je pitanje odnosa što nas, jel, dovodi do uloge degustatora u svemu tome. Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 ja koka-kola smo jedno bitje.... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 pa ne znam, trrebala bi mi josh jedna tegla da izdegustiram josh malo:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 mushkaraco ! prave ribe ne piju pivo .. ;) ← Hehe. Aj da chujemo shta Dz kaze na ovo. :))) Ajvar sa patlidzhanom beshe Pindjur... ← Tja. Koliko sam ja obaveshten pindjur se pravi od kuvane/barene/wateva paprike i paradajzichniji je od ajvara. @topic: ne bih znao za shta da se odluchim po pitanju degustiranja klope. Volim da jedem (hmmm prikladnije je "se prezderavam" ). I nema klope od koje zazirem, znachi da mi neko doneze porciju mrava ili, dunno, morskih crva ili chegavetj spremljenih u formi priznatog nacionalnog specijaliteta nekogtamoostrva prejo bi se ko i s bilo kojom domatjom klopom. :) Uh, pade mi na pamet. Ipak ima food koji ne podnosim - przeni shetjer, neko to zove i karamel. Mrzim ga. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 ja ne volim krastavce i kupus salatu kao i salatu od krompira. A ne volim ni meso. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 ja ne volim krastavce i kupus salatu kao i salatu od krompira. A ne volim ni meso. ← ti ne volis da zivis. Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 lako je tebi, kada imash Snupija za decka Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 haha...bas si vickast... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 ps da li ti ja, onako na prvi pogled, delujem kao neko ko ne voli meso?.... ili treba da ti nacrtam u tri projekcije ? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 ps da li ti ja, onako na prvi pogled, delujem kao neko ko ne voli meso?.... ili treba da ti nacrtam u tri projekcije ? ← crtaj igz crtaj... taman da malo provezbas... Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 samo ti kachi, imam i ja par tvojih gde posezesh za kobasicom Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 24, 2005 Author Report Share Posted December 24, 2005 ni ja ne volim patlidzan u ajvaru, onda to postane "pindzur" ili tako neki nakazan naziv chist ajvar, od valjanih paprika, valjno ochistjen (najbitniji deo, ljude uglavnom mrzi da chiste kako treba, pa je pun semenki) uf uf evo nek kazhe chika margi kakav je "nas domaci" ← moj covek ! zna sta je ajvar a sta PINDJUR .. a ne kao ovde neki klinci balavci :P :P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Joj Bože, kada vam (tebi MaudDib i Sheyn) je rođendan da vam kupim Vujakliju? Konzument se inače na čisto srpskom kaže potrošač i ne postoji kao zanimanje niti kao radno mesto ni u jednoj fabrici. Da vam bude jasnije antonim od konzument je producent. Ti MaudDib si verovatno mislio na konzulenta, a Sheyn na degustatora ko što Ivan reče... Ne bih ni pisao ovo da milion ljudi već nije ponovilo glupost i da nisi ti počeo da pametuješ... Inače sad ni ne znam iz čije perspektive odgovaram, da li sam degustator ili konzulent? ← pa jel sam ja rekao da se zove konzument ? ja sam stavio zbog toga shto je shejn stavila sa napomenom u zagradi zbog toga shto ne mogu da se setim boljeg naziva .. a u fabrikama postoje degustatori1 (na koga je shejn mislila al nije se dobro izrazila) i degustatori2 (onaj na koga sam ja mislio u 2gom postu i chiji naziv i dalje ne mogu da se setim) a ti dechko nisi ni konzulent ni degustator .. ti si mnogo pametan, vredan i dokon Ne sekiraj se ti, znam ja da je pisac hteo da zajebava Ivana da malo je*e, ali se iza te podmukle šale ipak krilo nepoznavanje pojmova... Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Ja volim ajvar, ali kad je slatkast a ne kiseo, i plus ako mozhe da ne bude puno ljut, ne prija mi takav. Znaci dokle god ne sladak onako malo, mogao bih da pojedem x tegli odjednom. Pindjur takodje volim, malo manje dodushe, a ono sto mi se u poslednje vreme dopada jeste ajvar sa "cepanim" paprikama, tj. onaj gde su onako "rezanci" od paprika unutra. Nekako mi prija skroz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 ni ja ne volim patlidzan u ajvaru, onda to postane "pindzur" ili tako neki nakazan naziv izgleda da ću morati da donesem po teglu ajvara i pinđura na pb da vidite razliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.