hellboy Posted December 27, 2005 Report Share Posted December 27, 2005 omen of clarity je dobar za lvlovanje za pvp protiv svih klasa je 0/30/21 pod onih 21 u resto smatram natures swiftness ... ← hvala za ovaj tip koji si mi dao jos kada sam pocinjao da lvlujem druida. mnogo pomaze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 28, 2005 Author Report Share Posted December 28, 2005 E kreirao sam tauren warra dajte savete Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 E kreirao sam tauren warra dajte savete ← Ne daj nikom da ti dira vime!!! Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 E kreirao sam tauren warra dajte savete ← ne diraj lava dok spava Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 (edited) muahahaha pala dernja warriore ja sam u 52 lvlu dobio warra 59 i 60 a sada u 54 da ne pominjem btw druid je xtra jak je ko pala :PPP ← a ne breeee...evo shta se STVARNO desilo... taj warr je chistim trogramskomozgichnim razmishljanjem skapirao:"aha...duel sa palom....ok ja cu sada da pustim da me udara pa cu da se vratim za par sati kad me skine na 5% a onda cu da ga zabodem par puta i da ga ubijem" elem...poshto nash warr ima 3g mozga, jelte...on je chovek zaboravio da se uloguje i da ubije nesrecnog nam paladina koji se svim silama trudio da ubije mazgu od warra ... I tako kada se sutradan conectovao stigao je u poslednjem trenutku da vidi kako palisha zadaje poslednji udarac i junachki izlazi iz duela sa warriorom.... ...ovaj epski podvig se preprichavao generacijama i danas je stigao i do nas... Imamo srecu i zadovoljstvo da upoznamo tog heroja LICHNO I PERSONALNO.... ....UDJAAAA ! ! ! ....e aj ne seri molim te jeb'o te o.ooo1 dps paladin };) h8 Edited December 29, 2005 by cosmiC Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ← al su mu lepa krilcaaaaa Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 pa nisu za dzaba tu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ljudi vi ste svi kolektivno bolesni. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 pa vidish, meni treba onaj koji vec zna:)) imao sam ga ... al ono... novi hard i sve u k. :/ ( )... ← jesi nasao mod? ako nisi daj mi mail pa cu da ti posaljem to jeste aucctioner ali verzija sa vec pripremljenom bazom podataka, uvek zna koliko nesto kosta i cemu sluzi muahahaha pala dernja warriore ja sam u 52 lvlu dobio warra 59 i 60 a sada u 54 da ne pominjem btw druid je xtra jak je ko pala :PPP Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ^^ Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 kako bi ti kao frost mage protiv druida? ja kao arcane/fire nisam imao nikakvih problema ali sad je vec teze iako nemoze da me uzme ako me ne uhvati iz steltha i odbije mi oko 70% hp...(inace mi pravi veoma malen dmg osim uz cath forme...) ← taj ortak kwann.... 1250 crit u bear formi sa maulom... na krparu naravno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 magu je jako teshko da dobije druida ... ali mogu druidi da se samelju naravno Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 30, 2005 Author Report Share Posted December 30, 2005 Ljudi vi ste svi kolektivno bolesni. ;) ← hteo ti ili ne, sa nama si Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts