Shale Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 (edited) ae plz ako ima neko tekst, plz neka postuje ili barem linkuje ! A za spot, ima na www.bgdcafe.com, mora da se registruje da bi se downloadovao (standard sa smanjem passa na email) a da bi ga nashao/la brze samo "beogradski sindikat poroci beograda spot" u search, ima low quality od 8mega i veci kvalitet od 120mega =) edit: zajebao sam se bio, ostala mi pogreshna stvar na clipboardu, ovo je pravi http://www.radivizija.com/forum/viewtopic....er=asc&start=68 hvala maho Edited December 20, 2005 by SoulstormM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 (edited) evo da pomognem oko linkova... http://www.edesi.org/video/bs_poroci_edesi_128mb.zip (120 MB) http://www.edesi.org/video/bs_poroci_edesi_co_yu.zip (8 MB) jebiga, nema sredine. a tekst zapisan te Edited December 19, 2005 by nt.maharaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 sta je sa edesi?oce se dizati? de sad mogu da skinem nove domace stvari?a da nije radivizija jer tamo ima slab izbor zanima me na primer pks i onaj album vikler vljda sa kojotom Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 te albume mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 skinuh ovaj mali a za veliki mi prijavljuje neki virus .. ae chekiraj to homa Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 proverio bih, ali nemam ni antivirus a ni taj zip fajl na hardu, to je ortak kačio.. jebem li ga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Poroci Beograda Izvodac: Beogradski Sindikat Poslao: todara Beogradski Sindikat-Poroci Beograd Uuuu, Uuuu Ajde snimamo ljudi,tisina, Nema cekanja na carini,u stranu se gleda, Kroz terminal bez problema roba ide preko reda, Do skladista od luke brzi prevoz ispod ruke, bez ikakve provere svuda imamo ljude. Svi tranzitni drumovi,spedicije,punktovi, Unapred sve je sredjeno da nas niko ne zaustavi. Od plavih otimaca preko unije vozaca, Sve pod patronatom samo jednog sindikata. Okreni obrni svi zamuljani poslovi, Dok nista ne izvaljujete nasi su u osnovi. Na najvisoj distanci novi zakoni su gotovi Privatni zatvori svakom ko se protivi. Pravo cudo je kako jedan poziv menja sve, Malo ucene da zataska sve lazne dolare, Lagano jedan po jedan il` sudija il` poslanik Precuti il` zazmuri takvi su I ostali. Sve gradske inspekcije privredne komisije Za nasim stolom nacelnik finansiske policije Tako ide lancano,al` jednom kada krene Jer niko u zivotu ne zeli probleme. I radnicki savet. I fabricki krugovi Sabotaze ,strajkovi,rotacije pubovi za petama Al` nas zive nikad nece stici, a dotle cemo vec ceo grad na noge dici I ko je s`nama neka pridje svi ostali u rupe, jer to je moto nase BS interesne grupe. A dotle bahato bezobrazno u pitanju je lova, Poroci Beograda to je opet fora Ref:2x Od Bogote do Kalkute od Manile sve do Lime Nas kartel najaci na vrhu piramide. Ti nam kazes sta ti treba,mi ti javimo gde stize Poroci Beograda,mi smo belji od zime Od Bogote do Kalkute od Manile sve do Lime Nas kartel najaci na vrhu piramide. Ti nam kazes sta ti treba,mi ti javimo da stize Odradimo posao I nema nas vise Posle svih ovih godina bezuspesnih potera Igramo se tona secam se posli smo od foltera Mocni poput instera iz skofinog vremena Kamioni avionic robe para puh kofera Prismotra iz kombija ne moze nista proti lobija Zbog nedostatka dokaza optuzba se pobija Sledi naslovna iz novina nas je kartel opet prvi Drzava se krsti glavu lupaju panduri Oce zbira da nam uvale medju nase redove Nude kombinacije al` uvek provalimo kerove Zakazemo dil u nekom napustenom hangaru Kad vidimo sta nude metak dajemo k`o kaparu U nadrkanom gliseru jezdimo po Dunavu Recna patrola stalno dise nam u dupetu A onda dodamo gas nek malo talasi okupaju Kad konacno odustanu tu poroci nastupaju Promenimo kurs pa palimo u uvalu U skrivenu marinu koju podmornice cuvaju Tu nas partneri cekaju sve da dobro plate Transit je na nama drzimo brodske sindikate Dok ce gluperde iz vlade moci jednom da shvate Da dzabe nas prate I prikupljaju podatke Kada nemaju rezultate samo trostruki zaklon Dok oni tapkaju u mestu ova firma samo raste Ref 2x Na putu sindikata uvek neko strada Ko nije nas banda znaj nestace bez traga Bs 4x Na putu sindikata uvek neko strada Ajmo ruke gore sad za kraljeve grada BS 4x Ref 2x Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 zaboravio si najjacu recenicu: cike s' televizije kazu da je tata ukro - nije tata ukro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 e jes. ;>. to e najjaca recenica majke mi ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 spot je keva, samo nek nastave da biju u glavu tupave muflone slicnim projektima i rimama... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 (edited) ima li neko mp3 link Edited December 20, 2005 by Ice Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 spot je keva, samo nek nastave da biju u glavu tupave muflone slicnim projektima i rimama... Spot je dobar, svideo mi se ... pesma ono, ne znam, nisam je preslushao celu ali mi ritam nije bas nesto ekstra, al' kapiram da to nije ni poenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 21, 2005 Report Share Posted December 21, 2005 meni se svidja i tekst i ritam (bs je oduvek imao najbolje matrice od nashih repera, pa i od ovih koji su radili sa vanjom) ali mi se nekako chini, kada ih sada slusam, kao da to nije onaj isti BS od ranije. Kao da su se glavni "pevaci-reperi" skroz zamenili. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 spot je keva, samo nek nastave da biju u glavu tupave muflone slicnim projektima i rimama... ← Da Mufloni ce se bas potresti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts