Jump to content

Fazoni za muzičare

voodoo_

Recommended Posts

Citao sam ovo vec negde. Glupost - pola stvari je bez ikakve osnove... To je ono - ne cuje se k'o gitara, pa je sranje. Glavno da svi vole Malmstina koji tri sata guli 73 lestvice... Al' to se slusa, jer zasto ne slusati nekoga ko zna da svira? Kad neko kaze da je smarac onda ide ono "'Ajde ti bolje!". A to sto mu muzika para usi, to nije vazno... Elem, to da su basiste antisluhisti... Erm - riiight...

Then again, it's just jokes...

Edited by termos

It ain't hate...

1. Sviram gitaru u slobodno vreme i to velikim delom klasiku. Profesor kod kog idem na casove klasicne gitare elektricnu gitaru nije uzeo u ruke nikad u zivotu, ali klasiku svira veoma dobro. Elektricne zove "gitare na struju" i kaze da su teska glupost. Ja se ne slazem. I nije previse odusevljen danasnjim grupama jer kaze da samo lupaju glupe rifove (velikim delom je u pravu). Ali ne vredi prozivati nesto sto nikad nisi previse razmatrao. Eno i White Stripesi lupaju rifove, pa im je muzika sasvim solidna i pravo osvezenje od gomile bendova koji danas sviraju.

2. Na forum ne dolazim nervozan, jer sam nervozan jedino u skoli, pa se vrtim k'o debil u krug na odmoru... Nije mi bila namera da kvarim bilo kome zabavu. To sto ja mislim da su ovo gluposti, ne znaci da sam u pravu, niti da svi vi treba da mislite isto. Nisam imao nameru da tebe (ili bilo koga ko je ovo nasao zanimljivim) prozivam. Ne smatram debilima ljude kojima je ovo smesno. Vec sam rekao da sam ovo negde procitao. Bilo mi je smesno tada, smesno mi je i sada. Ali samo kazem da ovo nema osnovu. I jos jednom - ako sam nekome pokvario zabavu - izvinjavam se. Ako se neko osetio prozvanim mojim prethodnim postom - izvinjavam se jos vise, jer su mi namere bile daleko od toga.

I naravno da znam da su ovo samo sale. Evo sad cu da citiram sam sebe - poslednja recenica u postu "Then again, it's just jokes...".

Prethodni post je trebalo da bude u duhu "ovo je moje misljenje" a ne u duhu "I HATE ALL THAT LIVES AND BREATHES!!!", kako je nazalost ispalo. Verovatno sam trebao da ubacim vise smajlija...

Evo - sad kada sam nepotrebno dugim postom otvorio dusu (*smrc*) jos jednom napominjem da mi nije bio cilj da bilo koga proziam, s obzirom da nisam drkadzija koji dodje i pluje po svemu sto se njemu ne svidja, i nisam ubedjen u to da sam samo ja u pravu. Da li je smesno - to je stvar ukusa, ali trebalo bi da svako ima pravo da kaze da li mu se ovo svidja ili ne.

Elem, I bid to you a "Good day", sir.

It ain't hate...

1. Sviram gitaru u slobodno vreme i to velikim delom klasiku. Profesor kod kog idem na casove klasicne gitare elektricnu gitaru nije uzeo u ruke nikad u zivotu, ali klasiku svira veoma dobro. Elektricne zove "gitare na struju" i kaze da su teska glupost. Ja se ne slazem. I nije previse odusevljen danasnjim grupama jer kaze da samo lupaju glupe rifove (velikim delom je u pravu). Ali ne vredi prozivati nesto sto nikad nisi previse razmatrao. Eno i White Stripesi lupaju rifove, pa im je muzika sasvim solidna i pravo osvezenje od gomile bendova koji danas sviraju.

2. Na forum ne dolazim nervozan, jer sam nervozan jedino u skoli, pa se vrtim k'o debil u krug na odmoru... Nije mi bila namera da kvarim bilo kome zabavu. To sto ja mislim da su ovo gluposti, ne znaci da sam u pravu, niti da svi vi treba da mislite isto. Nisam imao nameru da tebe (ili bilo koga ko je ovo nasao zanimljivim) prozivam. Ne smatram debilima ljude kojima je ovo smesno. Vec sam rekao da sam ovo negde procitao. Bilo mi je smesno tada, smesno mi je i sada. Ali samo kazem da ovo nema osnovu. I jos jednom - ako sam nekome pokvario zabavu - izvinjavam se. Ako se neko osetio prozvanim mojim prethodnim postom - izvinjavam se jos vise, jer su mi namere bile daleko od toga.

I naravno da znam da su ovo samo sale. Evo sad cu da citiram sam sebe - poslednja recenica u postu "Then again, it's just jokes...".

Prethodni post je trebalo da bude u duhu "ovo je moje misljenje" a ne u duhu "I HATE ALL THAT LIVES AND BREATHES!!!", kako je nazalost ispalo. Verovatno sam trebao da ubacim vise smajlija...

Evo - sad kada sam nepotrebno dugim postom otvorio dusu (*smrc*) jos jednom napominjem da mi nije bio cilj da bilo koga proziam, s obzirom da nisam drkadzija koji dodje i pluje po svemu sto se njemu ne svidja, i nisam ubedjen u to da sam samo ja u pravu. Da li je smesno - to je stvar ukusa, ali trebalo bi da svako ima pravo da kaze da li mu se ovo svidja ili ne.

Elem, I bid to you a "Good day", sir.

brate meni ovaj tvoj post kaze:"ja sam baja,nisam saban kao vi"iako ti kazes da nije tako...:)

vid'o sam deda mraza

@XyHTeP - Ne vredi. They don't help [V]

@rockdudbg - Opet citiram sam sebe "To sto ja mislim da su ovo gluposti, ne znaci da sam u pravu, niti da svi vi treba da mislite isto. Nisam imao nameru da tebe (ili bilo koga ko je ovo nasao zanimljivim) prozivam. Ne smatram debilima ljude kojima je ovo smesno. Vec sam rekao da sam ovo negde procitao. Bilo mi je smesno tada, smesno mi je i sada. Ali samo kazem da ovo nema osnovu. I jos jednom - ako sam nekome pokvario zabavu - izvinjavam se. Ako se neko osetio prozvanim mojim prethodnim postom - izvinjavam se jos vise, jer su mi namere bile daleko od toga."

Pazi - ako ste sabani zat sto vam je smesno onda sam saban isto koliko i vi. Prozivanje ljudi koje nikad u zivotu nisam video ne spada na listu "Omiljene stvari koje radim u slobodno vreme". Opet - da pravim baju od sebe pred ljudima koji mogu da vide samo ono sto ja hocu da vide je jos veca patetika. Tako da nema potrebe da brinete - niste dobili debila koji ce da leci komplekse forumu.

"brate meni ovaj tvoj post kaze:"ja sam baja,nisam saban kao vi"iako ti kazes da nije tako...:)". Je l' smajli tu zbog onoga "E nemoj da se ljutis sto sam ti reako da si debil."?

Ali kad su moje poruke ocigledno pune negativne energije (uuu, vidovita Zorka) evo necega da me pravda i izvlaci iz govana - [:D][:D][:D][:D]

And we're all so much happier now...

"brate meni ovaj tvoj post kaze:"ja sam baja,nisam saban kao vi"iako ti kazes da nije tako...:)". Je l' smajli tu zbog onoga "E nemoj da se ljutis sto sam ti reako da si debil."?
pa i nije i jeste:)))ma sada je ok,samo sam mislio da si nalozeni debil koji se tripuje da je najpametniji,ali koliko vidim nije tako...opusteno

vid'o sam deda mraza

• 2 weeks later...