coll Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 ja imam jednog lika 60 lvl i 2 lika preko 50 i nisam nikad video end game jednostavno postaje previse zahtevno i ne pada mi na pamet da provedem celu noc u MC-u.Takodje smorilo me da igram samo jednog lika.Isto i gilde jedu govna ako te usere da uletis u neku MC gildu odma ti daju fore da budes max 2 dana off inace kick.Najaci je Kuzmanovic (qzma) lik igra onog propalog paladina od kad je izasao wow za evropu rofl mao.Ja tezim ka tome da mi wow ne unisti zivot jer sam i onako ovisnik. ← Na kom serveru igra? :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 vi ste svi carevi ili noobovi. ja dobih chir na zeludcu od silne kafe . riba me je davno ostavila. a o shkoli da ne govorim ← Ne znam koliko dugo igras ali ja picim wow od closed bete. I ono, u ovom momentu mi igra vise nije toliko zabavna kao sto je bila. Video sam MC dosta puta, Onyxiu, bwl ... Kad covek nabaci par epica i vidi dobro highend content onda sve postaje jasnije, pocinje da igra za svoju dusu i bole ga qrac sto neide na raid-e :p Tako da ja sad samo logujem Haomarush i to veoma retko, recimo 2x nedeljno na po 2h :p Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Na kom serveru igra? :) Dragonmaw... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 13, 2005 Author Report Share Posted December 13, 2005 Ne znam koliko dugo igras ali ja picim wow od closed bete. I ono, u ovom momentu mi igra vise nije toliko zabavna kao sto je bila. Video sam MC dosta puta, Onyxiu, bwl ... Kad covek nabaci par epica i vidi dobro highend content onda sve postaje jasnije, pocinje da igra za svoju dusu i bole ga qrac sto neide na raid-e :p Tako da ja sad samo logujem Haomarush i to veoma retko, recimo 2x nedeljno na po 2h :p ← ja sam 60 lvl a samo sam jednom bio u gildu na 10 dana. par puta sam trazio pomoc i to je to. Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 13, 2005 Author Report Share Posted December 13, 2005 Najaci je Kuzmanovic (qzma) lik igra onog propalog paladina od kad je izasao wow za evropu rofl mao.Ja tezim ka tome da mi wow ne unisti zivot jer sam i onako ovisnik. ← Qzma je car. Meni wow nije unishtio zivot .. wow je moj zivot Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Qzma je car. Meni wow nije unishtio zivot .. wow je moj zivot ← Zar to nije isto? Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 13, 2005 Author Report Share Posted December 13, 2005 Zar to nije isto? ← ma jok. kad ti igra unishti zivot tebi je zao... a ovako je sasvim drugachije... Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 ne znam meni stvarno nije jasno kako neko moze da igra paladina toliko dugo ,pa to je najsmorenija klasa za igranje.Qzma=tard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 bezao is skole radeo ko crnac ... propustao izlaske sa drustvom zbog mc ... JA SAM ROB WOWA :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Ljudi zapitajte se malo zbog cega? Zato da bi ste imali virtualne iteme i da bi bili do jaja u izmisljenom svetu.... damn thats juts not worth it.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 ne znam meni stvarno nije jasno kako neko moze da igra paladina toliko dugo ,pa to je najsmorenija klasa za igranje.Qzma=tard ← Evo ja igram 7 meseci sa palom i jos sam ziv. Nisam se smorio. Sada sam kreirao jos jednog lika/Warlocka., teskom mukom Ali ipak. Pala je pala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Ma dajte ljudi moze da se nadje lep balans izmedju wow-a i zivota, samo treba sve lepo ogranizovati, stizem na svaki guild run bilo MC, onyxia, zg, bwl (do duse posto imamo posebno dkp za svaku instancu MC i onyxia lair ne propustam ostalo ako stignem) opet relanost to ne trpi, bio je jedan period kada sam bas zabrazdio, nisam izlazio iz kgb-a a posle sam dobio adsl, bio sam ko vampir ali me je toliko wow-a zasitilo, sad lepo funkcionise. I to vezano za igranje smo sa jednim likom, ja igram sa svojim jednim magom od kada sam uzeo wow (negde u martu cini mi se) i nije mi dosadio, pokusao sam da pocnem ponovo sa nekom drugom klasom ali ne ide, jednostavno volim samo maga i to je to, cak sam pokusao da probam sa novim magom ali ni to nije islo, nemam talente, opremu, mobovi bacaju par copera, kad znam da imam 60lvl lika i sve blagodeti wow-a, sto bi gubio vreme sa levelovanjem nekog drugog, mozda ljudi koji imaju vise vremena vole to ali meni je to gubljenje vremena, pre cu da usavrsavam svog nego da se patim sa novim. Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 bezao is skole radeo ko crnac ... propustao izlaske sa drustvom zbog mc ... JA SAM ROB WOWA :D ← tell me about it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Meni wow pretstalja uzivanje.Igram ga jedno 5 meseci i nemam 60lvl.Igram druida od kad sam qpio wow i boli me patka. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Pa to je zato shto si nepismen! Da si pismen imao bi i 2 lvl 60. Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Ma dajte ljudi moze da se nadje lep balans izmedju wow-a i zivota, samo treba sve lepo ogranizovati, stizem na svaki guild run bilo MC, onyxia, zg, bwl (do duse posto imamo posebno dkp za svaku instancu MC i onyxia lair ne propustam ostalo ako stignem) opet relanost to ne trpi, bio je jedan period kada sam bas zabrazdio, nisam izlazio iz kgb-a a posle sam dobio adsl, bio sam ko vampir ali me je toliko wow-a zasitilo, sad lepo funkcionise. I to vezano za igranje smo sa jednim likom, ja igram sa svojim jednim magom od kada sam uzeo wow (negde u martu cini mi se) i nije mi dosadio, pokusao sam da pocnem ponovo sa nekom drugom klasom ali ne ide, jednostavno volim samo maga i to je to, cak sam pokusao da probam sa novim magom ali ni to nije islo, nemam talente, opremu, mobovi bacaju par copera, kad znam da imam 60lvl lika i sve blagodeti wow-a, sto bi gubio vreme sa levelovanjem nekog drugog, mozda ljudi koji imaju vise vremena vole to ali meni je to gubljenje vremena, pre cu da usavrsavam svog nego da se patim sa novim. ← ne znam da li znash, meni su maznuli acc i ja ga josh ivek nisam vratio (ima nekih mesec i po dana) zato shto 1. istekla pretplata 2. mrzi me da skeniram game card. a za ovo vreme blejanja ortak mi dao da mu lvlujem huntera poshto je on tard, nub, .... khm.... i iz lvlovao sam od 1 do 44 za nedelju dana igranja i bilo mi je vece zadovoljstvo nego da jurim arcanist jebeni, ionako mi guilda bila nezgodna sa vremenima raidovanja :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 Da vam kazem neshto svima: ja igram sa jednom klasom vech 4 meseca i extra mi je . kada igram ja hochu da se uzivim u lika. A kako da se uzivim kad igram 2 dana sa paladinom a 2 dana sa warlockom??? Po meni je to nemoguche Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 nemoguche ili ne ... to se dechava ... jeboche :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 Ja da zivim sam probao bih da odigram jedu sesiju 24/7 . Koji je vash maximum ? Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 cid moze 15 to sam siguran :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Pa to je zato shto si nepismen! Da si pismen imao bi i 2 lvl 60. ← :P Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobass Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Uspeo sam da napravim perfektan odnos izmejdu RL i Wow-a stizem sve da uradim.(treniranje, skola, devojka, zznje) ← AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa prvo... ovo je gotovo ne moguce. Kao drugo ti nemas ribu. I kao trece popio si 4 keca zbog wowa.....:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Brate,al si ga otkucao! Ko najgoreg neprijatelja... Quote learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 ^^^^^^^^^ shta bi bilo da nisi izbalansirao... probaj da upgrade-ujesh ballance skill Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa prvo... ovo je gotovo ne moguce. Kao drugo ti nemas ribu. I kao trece popio si 4 keca zbog wowa.....:) ← pwned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts