Ankanar Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 kroz shta ste sve proshli da bi dosli do WOW-a? Koliko puta ste otishli mrtvi na posao ili u shkolu? da li vas je riba ostavila ? I shta vam se jos izdeshavalo zbog Wow-a? Trebalo bi da tuzimo Blizzard Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 11, 2005 Author Report Share Posted December 11, 2005 Uspeo sam da napravim perfektan odnos izmejdu RL i Wow-a stizem sve da uradim.(treniranje, skola, devojka, zznje) ← zavidim ti . meni to nikako ne uspeva Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 jednom nisam izashao napolje zbog instance.. ustvari izashao sam na pola instance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Realno ozbiljno igranje WoW-a zahteva mnogo vremena i moze se upariti( rece Masta ovo negde ) sa jednom stvari jos, znaci ili fax/skola ili riba ili drugari...Naravno pricam o uspesnom bavljenju bilo cime od navedenih stvari... Uspeo sam da napravim perfektan odnos izmejdu RL i Wow-a stizem sve da uradim.(treniranje, skola, devojka, zznje) Uz duzno poshtovanje, ne verujem da tvoj guild pegla recimo Nefariona...Ovo sam naveo kao primer, znajuci koliko je vremena potrebno za istu stvar...Ali da se razumemo to moze samo da bude plus za tebe...Ja sam i digao ruke od ozbiljnog igranja WoW-a kada sam ukapirao da se nema vremena za to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 a ja sam spec sluchaj.... ja imam vremena za sve, ali nikad nisam neshto ozbiljno igrao WoW. :) Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Pametno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 ... da, ali nikad nisam imao lika veceg lvl od "current one". warlock rulez Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Igram kad stignem . Zanimljivije mi je od pasijansa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 pre sam igrao dosta wow sada ga i ne bih igrao 1 sat da mi plate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 ko te jebe kad si noob ;) aj zovi na neku dotu sutra :) i na ovoj slici u profile si ispao kao role drug dealer ee dete dete :) noob damn noob :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 ma wow ako hocesh najbolje iteme morash mnogo da igrash ako hocesh najveci rank u pvpu morash josh vishe da igrash ali kad sve to zavrshish mozesh da se zajebavash... mada... kome je tad do zajebavanja Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 ^^^^^^ true Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 hehe bas tako ja verovatno nikad necu videti onixiju i boli me kita :) dok mi je ovako zanimljivo zanimljivo je :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 ^ same here ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Ma gubljenje u wowu je bezveze ... samo covek misli da je nesto postigao sto je ubio nefariana i nabacio 5 tier2 itema ... po meni najveci uspeh je kad covek igra mmorpg u slobodno vreme bez obaveze, zeza se i gleda na to kao igru ne kao na drugi posao :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ankanar Posted December 12, 2005 Author Report Share Posted December 12, 2005 vi ste svi carevi ili noobovi. ja dobih chir na zeludcu od silne kafe . riba me je davno ostavila. a o shkoli da ne govorim Quote http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
termos Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Ouch! Bedak jbte. Btw, ja bas dosta igram WoW, i zabavno mi je. Prestajem da igram samo kad treba da ucim da popravljam keceve. Anyway - there's no personal life that could suffer! Come to think of it - it's more like Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udja Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Mene jedino muci sto nisam 60 lvl nego 51 kada dobijem 60 cu popravljam keceve :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 ja imam jednog lika 60 lvl i 2 lika preko 50 i nisam nikad video end game jednostavno postaje previse zahtevno i ne pada mi na pamet da provedem celu noc u MC-u.Takodje smorilo me da igram samo jednog lika.Isto i gilde jedu govna ako te usere da uletis u neku MC gildu odma ti daju fore da budes max 2 dana off inace kick.Najaci je Kuzmanovic (qzma) lik igra onog propalog paladina od kad je izasao wow za evropu rofl mao.Ja tezim ka tome da mi wow ne unisti zivot jer sam i onako ovisnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 U jee...ja igram wow kad mi se igra..nikakva bre zavisnots...evo recim nisam igrao 2 meseca,mrzelo me sad sam opet kao krenuo nesto da igram pa ako se smorim opet pauza Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Jebote, sad gledam iza sebe, ono de sam proveo 9 meseci. Ovih dana sam upalim wow, nije vise to to. Jednostavno je smorilo, i srecan sam zbog toga neopisivo. Bilo je dana kad sam ostajao u forumu do 3-4 ujutru pa onda kuci na qnt 2 sata pa na posao. A inace 4-5 meseci mog igranja je bilo iz foruma, jebeno. Neverovatna doza adiktivnosti, s kojom sam se ranije sretao, ali ne u ovolikoj meri. Definitivno nisam mogao da se kontrolisem. Secam se jednom da sam igrao 25 sati :) uzas, a jednom sam iz foruma isao na posao u 09 00 ne znajuci kako se zovem. Al sve je to bio period bez MCa, igrao se ubrs/strat/sholo i dm beskonacno puta, jednostavno nije moglo da smori. Sad gledam iza i ne verujem. Jebo mi je blizz kevu zadnjih 5 godina :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 (edited) I ti nas podsecash na to svakim svojim postom! Neka, neka, dobro je to. Dobro je dok si na forumu, smorice te i to. BTW Imam onaj guest pass, ako hocesh da cimnesh malo....ovaj da se podsetish starih dana Edit: Sad mozesh i potpis da promenish Edited December 12, 2005 by Tarabash Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Igram kad stignem . Zanimljivije mi je od pasijansa ← meni je najzanimljivije kad igram sa gotivinim igracima... neku instancu i tu se svi zajebavamo... a pritom smo zaebani! i ja volim cokoladu... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 ma zznje je najbitnije, pre cu u guildu sa do jaja likovima gde se wajpuje sa zodovoljstvom, ono umries, i umiresh od smeha, najjacha stvar kad sam otishao kod burazera u igraonu, kad tamo 5 likova sede i rade MC, dolaze do ragne, i preko ventrila neki priest peva neku crkvenu pesmu i moli se da ce da ga ubiju, zalece se MT ragna ga opali, ovaj ga ishealuje a ragna chasti baju prista sa bombom, kad je lik pocheo da psuje boga i sve po spisku, ja se zamalo nisam dobio eSpilepsiju zezanje ftw! ili to ili neka pro-sabijachka guilda gde se sve ragi k'o u Kempovoj signi ili chak brze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gL::woo Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 (edited) Trebalo je da ostanem na beti full epic t1 dr00d, SoD, CB, Band of Sulfuras etc.. Edited December 13, 2005 by gL::woo Quote 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts