Jump to content

devojke u kladionicama


Recommended Posts

Devojka u kladionici >>>> bljak, fuj...

Pazi, ako je izbor izmedju devojke i masnog chiche... :)

I'm not one of these guys who, like, loved the internet 'till I found out there was pornography on it. Now, I am on the internet a lot. A LOT. I would say - out of the 22 hours that I am awake during the day, during any given day, I'm on the internet about 11 hours. I don't sleep much... Umm, anyway, you get the point.

Link to comment
Share on other sites

Chekte stanite.... Zashto kad se kaze dewojke swi oma misle na klinke... Ewo ja npr... redowno idem sa naj drugom u kladionicu i kad god me je poslushao, a bio u nekoj dilemi, dobio je... Mislim, mi zene, dwojke, kako god hotjete, ipak imamo malo bolji njuh, instinkt... taok da... nema rapsrawe...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Link to comment
Share on other sites

uzdrzacu se da ne bih bacio neki mizogeni komentar, ali smatram da su svi posetioci kladionica koji tamo idu da zarade retardirani (osim ako nisu profesionalci sa sistemom), jer kuca uvek pobedjuje. klinci koji se klade su 2x retardirani. a klinke koje se klade samo hoce da imitiraju decake. mada mi je to kao simpaticno - zene i fudbal... [:)]

ja sam se kladio jedan jedini put u zivotu, i to sam ulozio 50 din na ukupnu kvotu od 8, jer sam zeleo da gledanje tih utakmica ucinim sebi zanimljivijim, kao navijao sam za nekoga. i bilo mi je do jaja.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

Kladjenje ne samo na fudbal vec na bilo sta je napravljeno da majmunima uzmu pare, ja sam se kladio 2 puta ali samo zato sto sam imao neke dojave koji ce tim da pobedi pa sam onda ulagao po 2-3 hiljade da bih dobio duplo vishe, po meni samo to i ima smisla.

Sto se tice devojaka po kladionicama to nije nista cudno jer su kladionice postale mesto okupljanja mladih, pa vec kad ima gomila tipova tamo sto se i devojke ne bi pridruzile mozda i navataju nekog decka....

Ovde vise nista nije nenormalno i sve je moguce, vise me nista ne iznenadjuje pa ni ovo.

SCJP.png
Link to comment
Share on other sites

te priche da kuca uvek dobija i da se niko nije obogatio su glupost, tachno je da 95% debila izgubi pare,ali od mog ortaka burazer i njegova 2 ortaka igraju svake nedelje, i ulazu ogromne pare, i za ovih godinu dana su u plusu par hiljada eura.

Ali se kod njih zna sistem, pred svako kolo (sreda/subota) se analiziraju mechevi, par sati na netu, na raznoraznim sajtovima sa statistikom ali i nekim dojavama, i na gledanje liste, i to utroshe po 4-5h dok ne sastave tiket. Naravno nekad izgube, ali su uvek na mesechnom nivou vishe nego dobri. Taj lik je sebi i burazeru (mom ortaku) kupio nove telefone (k750/6680) nabudzhili kompjuter (a64), uzeo laptop, hifi, tv, garderobu etc i boli ga dupe.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

pa dobro to su profesionalci. ignis je govorio o tim klincima (retardima) koji idu, izaberu random parove i uplate sve shto imaju u dzepu.

neshto na tu foru (hajlijeva pricha) rade i tjaletovi ortaci koji takodje pred svako kolo odu kod jednog od njih na gajbu, otvore po pivce i krene mnogosatno razmatranje parova i te fore. uglavnom su na mesechnom nivou u plusu ali ima i kada gube vishe ili dobijaju vishe pa tu padnu novi mobilni & stuff.

ja sam se kladio pre sa tjaletom, mada kladionicu nisam video tri put u zivotu ukupno. sednemo ja i grand master papa, uz kaficu se izcimamo jerbo ja ne znam nishta o fudbalu =) a on kao zna neki prosek.. uglavnom izgubimo ali bar su ti retki, lepi, otac-sin momenti prajsles.

okej je kladjenje ako to nije zbog kesha (osim u sluchaju ako ste pro i zaradjujete na tome). eto recimo moj sluchaj, ignisov sluchaj kada se kladio da bi imao za koga da navija i slichno.

about topic:

devojke/zene u kladionicama.. ista fora kao i kod igraonica. shto da ne. mogu da operishu, rade kao direktori, igraju finale zenskog svetskog prvenstva u fudbalu (kao i u svim drugim sportovima).. shto se ne bi kladile? nemam problem oko toga niti bi mi bilo chudno da vidim devojku/zenu kako uplatjuje tiket.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...