Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ucila celo prepodne, sad pauziram, pa ponovo na ucenje.

/me mali streber lalalalalal [:D]

ma pusti stevo...nebitni likovi u potpunosti. ko ih jebe.

pa sto joj vise ne jebes mamu...?!

jebo sam joj mamu ;>.

na kraju. cekao sam penal. i dobio ga.

pricacu ti ;>.

crvena karta. ;>>.

domaći bend bre, čuo sam za njih istog dana kad i za neverne bebe, pa ih nekako trpam u isti ko

69869493_l.jpg

i fuck my fans.

blejim. ocu da idem do bondjorna na kolace. ;>.

Ja kad idem u bondjorno katkad, uvek uzmam profiterole, jerbo su najbolje od svih mesta u gradu gde mozhes da ih dobijes. Posebno ako ti ih serviraju u ciniji, sto ne rade uvek, ne znam od cega to zavisi. I onda sad uvek hocu da idem na njih, a nikad ne mogu do kraja da ih pojedem, vec oko 3/4 krene da me drma shetjer :) Ne daj bozhe da uzmem kocu ili nesto slicno umesto obichne vode :))

Inache ... sta .. ah da, klopa pitje all the way, danas sam se video sa burazerom posle x meseci, dos'o iz tudjine, sad je tu neko vreme, pa sam se bash lepo ispric'o ... dobio sam za novaka neki "mirisni chajnik" (da ne gnjavim sad) pa mi ostaje da kupim ulja i da onda to lepo mirishe.

Bole je 16 lvl, ja 17, spremamo loode akcije kada doguramo do dvadesetog, bitjete obavesteni.

Poooolaaaako spremam desavanja za posle Bozica, pravim ratne planove i tome slicno.

ma brate znas sta je za nasu... jujuju zlo

nego, mozda zato sto sam isao u jovinu u novom sadu a ne u recimo svetinu gimn. ali cini mi se da je ovde mnogo vise dobrih riba. mada opet, ovde je 2000 djaka, a u mojoj smeni je bilo jebenih 900-1000...

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...