Sheyn Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 when the lights go down and you're down ..... >;D spremam se djuskanje za novaka .. ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Treba da odem u shkolu chisto zbog rutine..smor...prosek 3.6..uzhas...a valjda ce biti bolje... Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Treba da odem u shkolu chisto zbog rutine..smor...prosek 3.6..uzhas...a valjda ce biti bolje... ← shiteru , pa sad ti ime nece biti boldirano u letopisu ;))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 (edited) A nema polugodishte u letopisu...ima josh nade za mene :)) A evo bash sad chitam letopis i smejem se kakvi smo mi debili :)) Edited December 29, 2005 by Kovach_ Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Razboleo sam se extra... Prvo je pochelo da me boli grlo, pre 2 dana, onda juche glava, i uveche pochelo, temperatura pa groznica... I na kraju sam povratio 3 puta, negde oko 2 nocas ;) I naravno, svi misichi na telu me otkidaju... ffs :/ ← ptichiji grip garant :o)))))) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ustao posle duze vremena u 10:30, otishao na fax na poklonjenje buducem dekanu , iscimao se za neke nabavke i sada malo odmora dok ne uletim u finish spremanja za novaka koji bi valjda trebao da se zavrshi vecheras .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 uff.. daj boze da i ja zavrsim sve za novaka do veceras .. moram smislim oblacenje ... @kovach ma idi , tek na kraju 4. mi ime bilo boldirano u tom letopisu i to jedva ;) tako da za tebe definitivno ima nade ;) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Danas ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 spremam se da umrem. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 pomazem koreancu nekom ovde da kupi lap top preko ebaya ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Jedva ust'o danas, a pre toga spavao 10 sati. Neshto se definitivno sjebalo sa mojim metabolizmom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ptichiji grip garant :o)))))) A daaaj :(( Em sam bolestan, em mi se dogodilo takvo sranje... Uginuo mi je machak.... Izgleda da je imao trovanje, ili shta vec... Nismo ga videli 5 dana, i onda se sav jedva pomerajuci pojavio ispred vrata juche... I jutros ga nadjemo mrtvog u bashtici :((( Znachi doshlo mi je da plachem... Bash sam bio vezan za njega, obozhavao sam ga... Bio je najlepshi i najjachi machak u kraju... Sjajna, crna dlaka, a debo i brz... Jaoo bozhe kada sam ga video jutros doshlo mi je da plachem... Jooj :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ipak moram u grad, do kurca. kontam da odem peške do opštine, tamo zabodem mesto u basu, upalim muziku i zaboravim kad sam krenuo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Bio do plato+,igrao neki mix sa domiem,sabijali,sabijali nas....i tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Moram da idem do komshije da mu dam savete za kopmp...treba mu za fiskalnu kasu jedan i jedan za njega...kikiki mozhda se uvalim za kesh :D Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 @kovach: Evo ti jedan small tip - na konfu i pronalazenje komponenti trazi 10e + 10e za podizanje sistema ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Nene ja za savetovanje uzimam 10 jevreja...pa ako mu nadjem sve to shto sam mu preporucio za manje(shto sam unapred uradio naravno :)) uzimam 50% razlike...znachi oko nekih 30 jevreja...pa taman za masku :)) Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Moj chovek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ipak sam se primio na Battlestar Galacticu...Ima mnogo dobrih riba. Cak mi se po prvi put svidja jedna azijatkinja. A naravno ima jedna ok crnkinja. TIME je proglasio BG za najbolju seriju 2005. godine. Proteklih nekoliko dana sam isao na kunt oko 4h i nisam bas mogao rano da ustanem, a sinotj legoh oko 1 i bio sam rise & shine u 7 :) I onda sam to vreme iskoristio da fino doruckujem, ovo ono, levo desno, i onda oko 8 u jednu banku, pa u drugu, pa onda vec u 9 bih u zemunu (izbegao sam guzvu). Nazad sam isao opet ranije, oko 11h, nije bilo takodje guzve, ali vetj kad sam krenuo kutji iz redakcije, oko 13h, Kneza Milosa je bila potpuno blokirana. Sretjom pa sam isao lagano peske, nije bilo frke. Konacno sam zavrsio sta sam imao, sutra samo u podne nesto do grada idem, onda uveche na RHH i to je to sto se ove godine tiche. Mozhda jos pokoji poklon, proslava novaka i onda itje i pitje naredne dve nedelje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 "Time" je proglasio Bila Gejtsa i njegovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 S obzirom da Bil i njegova zena imaju najvecu dobrotvornu organizaciju na svetu, a da su je osnovali tipa, pre dve godine, nije ni cudo. @Topik Deca su primila svoje paketice a sutra mi stariji dobijamo svoje, ohohohoho, hepi madafakin jir. Nego, najozbiljnije, sutra cemo da napravimo ledilo na institutu, za Srbiju, jes. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 I još samo sutra u školu,sreća sreća radost :) posle toga nova pa raspust : D ima li išta bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 mrtav sam. sanjo sam skenjan san. bas u pogresno vreme. jebem mu mamu. bio do grada. hendikepiran od guzve. doso kuci. piem caj i ne radim nista. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Josh jedna cigareta pre spawanja... Moram da pokusham da pobedim insomniu... Mamu li joj... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 pazi kad sam swe probala... u owakwim situacijama mi chak ni pilule ne pomazu... danas sam swa ko zeka na spidu, kako to reche kolega :o) ma uspecu... mogu ja to... mogu i moram!!! Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts