MaudDib Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 probao sa ribicom da odem u bioskop i svuda su bile rasprodate karte ili neki smorovi od filmova, otishli kod daffa na cevape i sada neke dote do smrti • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Uf danas ceo dan negde trcao, prvo pratio burazera na aeroplan pa se onda drndao oko nekog renoviranja. Najjaca fora tu nesto pricamo ortak i ja, a pored nas majstori koji razvode mrezu za kompove, i meni ortak prica kako se sinoc napio ko zver i na kraju uzeo broj telefona od neke ribe za koju se kasnije ispostavilo da je '67-'68 godiste (on je '83). I samo se ukljucuje majstor: "A jesi ti njoj rekao da vec imas majku?" Nisam uradio nesto sto mi je Laki dao u amanet, plasim se besa velikog vodje... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 E oko Visa Virtuon kartice. Ja sam pre nekih godinu ipo - dve otvorio racun, polozio 60 eura (20 obaveznih + 40 za inicijalno troskarenje) i nikad vise nisam otisao po karticu...tj zaboravio sam :) Imam ovde negde sva dokumenta...jel to zauvek izgubljeno? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 E oko Visa Virtuon kartice. Ja sam pre nekih godinu ipo - dve otvorio racun, polozio 60 eura (20 obaveznih + 40 za inicijalno troskarenje) i nikad vise nisam otisao po karticu...tj zaboravio sam :) Imam ovde negde sva dokumenta...jel to zauvek izgubljeno? :( Naravno da nije ... ako su sve radili tada kao i pre (a ja sam pre ove virtuon imao jos jednu, znaci isto je) tih 20 evra obaveznih + 40 za troskarenje si ti uplatio na svoj _devizni racun_. Virtuon ti je sigurno istekao, jer se daje u rasponu od 6 meseci do godinu ipo, ali devizni racun se za sve to vreme naravno nije menjao. Novu virtuon ti ne izdaju automatski kao druge debitne kartice, vec moras da podneses zahtev, ali bi kesh na deviznom racunu trebalo da ti je netaknut. Znaci odes, uzmes onu plastificiranu karticu sa sobom i sa licnom kartom dignes kesh koji hoces / zahtevas novi virtuon. Ako si izgubio plastiku (znaci ne virtuon nego onaj plastificirani karton) trebalo bi da i to mozes da se resi preko licne karte + eventualno tih dokumenata koje imas. @ topic - Da ne otvaram novi topic, evo malo c/pa iz vesti: Danas nam je specijalan dan ... pored toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 Nisam spavao 2 dana Jutros sam morao da ukrasavam jebanu skolu ko da imam 2 godine ali dobro zato sad izgleda ko grand show. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 ^ hahahah daj sliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 šetao sam oko kajbla opet.. obučeš se toplo, pustiš muziku i lagano.. super trip. ← ja to pricam vec neko vreme... gotivana je:) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 jel to da ubijesh ukus u ustima ? ← svako moze biti tako skrnav ali ja sam u americi a ti si tu normalno je da me tovaris, jer ipak svi su ljudi ljubomorni... ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 mislim da te ne tovari zbog toga • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Vise sam ocekivao od izlaska sa njom.Hmmm,simpaticna je.Jos cemo mi to videti.Sto je najvaznije obozava igre.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 hmmmm igre... :) darijane, ne vidim zasto bi bio ljubomoran. Jedino izgleda ti moz' biti toliko opsednut sto si u americi :) dosadice ti polako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 svako moze biti tako skrnav ali ja sam u americi a ti si tu normalno je da me tovaris, jer ipak svi su ljudi ljubomorni... ← u jebote, kakva je ova teorija i stiven hoking bi imao problema da je rastumachi. Trebao bi da je stavish na papir, bila bi to odlichna fantastika. a i da hocu da te tovarim, mrzelo bi me da cekam u redu... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 votevr san votevr snou nisam opsednut nego je tako kako je... tu sam i to je to sad smo zavrsili sa otvaranjem bozicnih poklona. wow toliko poklona na jednom mestu nisam nikad video! oni su loodi!!! ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 ko shto rekoh to je igra na srecu taj ekschejndz... nekog usere do jaja a neko radi sklekove... ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 cirnuo malo.. tek tek... i sad mi je kul... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 prosuo sok na tastaturu [jumpy] i josh radi • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 srećan rođendan! naspavao sam se.. to je dobro. Sto je najvaznije obozava igre.... ← zašto je to dobro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 pa imaju jednu zajednichku temu :D Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Ustao/okupao se/obrijao (mroam da vam bedem lep za vecerasnji PB ) Inace sada cu da skoknem do kineza da kupim rukavice i sal za sve ukupno 50 din prosli tu sa igrao PB bez njih i zalamo da najebem :) A posle toga nekio ucenje pa cu vec i da smislim sta cu i kako cu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 Čekam početak Losta pošto sam ga sinoć propustio pa kasnije na has,ćale došao sa pijace :) a posle toga vezujem kevu da mi da pare za pb Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 u jebote, kakva je ova teorija i stiven hoking bi imao problema da je rastumachi. Trebao bi da je stavish na papir, bila bi to odlichna fantastika.brate shta ti tu nije jasno?on je sad uspeo u zivotu jer je u americi, a mi smo beznacajni crvi jer smo i dalje ovde, i mozemo samo da mu zavidimo. @darijan odlichan si sine.ne znam samo koji si se kurac i oprashato kad si ponovo ovde, nije valjda da znash nekog sa foruma i uzivo. ovako je mozda neko posmislio da u toj americi nema interneta. ali da ne kenjam vishe, dosta je ljubomornih scena za danas. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 iza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 (edited) izashao iz radionice nakon 3 sata, jbt u 9 sam sishao, zajebavam se sa nekim servo motorima i pm, pokushavam da napravim ruq, ali me jebe sve zhivo... svako moze biti tako skrnav ali ja sam u americi a ti si tu normalno je da me tovaris, jer ipak svi su ljudi ljubomorni... ← nego, darijane, ne znam jel sam to zasluzhio, ali bi mi trebala jedna usluga, kada si vetj u svetu. Ako nekikm sluchajem negde vidish ovako neshto za malu voltazhu i naravno jeftino, aj plz postuj edit: dodatni info :) http://en.wikipedia.org/wiki/Servo_motor Edited December 25, 2005 by Therion lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 (edited) Keva carica kupila mandarine, sad ih sabijam i chekiram plan plus da nadjem stare garaze kod genexa [ corey verujem ti ja, ali netju da se izgubimo u blokovima :) ] Edited December 25, 2005 by stalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 radio rorsahov test.... http://web.tickle.com/jumpto?test=inkblotogt necu vam kazem rezultate :) sad sam se smrzao, pa idem da malo naprzim pecku.. zimoca jbt.. inace, ceo dan soliram.. tako da neam pojma sta i kako... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts