Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Uf danas ceo dan negde trcao, prvo pratio burazera na aeroplan pa se onda drndao oko nekog renoviranja. Najjaca fora tu nesto pricamo ortak i ja, a pored nas majstori koji razvode mrezu za kompove, i meni ortak prica kako se sinoc napio ko zver i na kraju uzeo broj telefona od neke ribe za koju se kasnije ispostavilo da je '67-'68 godiste (on je '83). I samo se ukljucuje majstor: "A jesi ti njoj rekao da vec imas majku?" [:D]

Nisam uradio nesto sto mi je Laki dao u amanet, plasim se besa velikog vodje...

Heghlu'meH QaQ jajvam

E oko Visa Virtuon kartice. Ja sam pre nekih godinu ipo - dve otvorio racun, polozio 60 eura (20 obaveznih + 40 za inicijalno troskarenje) i nikad vise nisam otisao po karticu...tj zaboravio sam :)

Imam ovde negde sva dokumenta...jel to zauvek izgubljeno? :(

E oko Visa Virtuon kartice. Ja sam pre nekih godinu ipo - dve otvorio racun, polozio 60 eura (20 obaveznih + 40 za inicijalno troskarenje) i nikad vise nisam otisao po karticu...tj zaboravio sam :)

Imam ovde negde sva dokumenta...jel to zauvek izgubljeno? :(

Naravno da nije ... ako su sve radili tada kao i pre (a ja sam pre ove virtuon imao jos jednu, znaci isto je) tih 20 evra obaveznih + 40 za troskarenje si ti uplatio na svoj _devizni racun_. Virtuon ti je sigurno istekao, jer se daje u rasponu od 6 meseci do godinu ipo, ali devizni racun se za sve to vreme naravno nije menjao. Novu virtuon ti ne izdaju automatski kao druge debitne kartice, vec moras da podneses zahtev, ali bi kesh na deviznom racunu trebalo da ti je netaknut. Znaci odes, uzmes onu plastificiranu karticu sa sobom i sa licnom kartom dignes kesh koji hoces / zahtevas novi virtuon. Ako si izgubio plastiku (znaci ne virtuon nego onaj plastificirani karton) trebalo bi da i to mozes da se resi preko licne karte + eventualno tih dokumenata koje imas.

@ topic - Da ne otvaram novi topic, evo malo c/pa iz vesti:

Danas nam je specijalan dan ... pored toga

svako moze biti tako skrnav

ali ja sam u americi a ti si tu

normalno je da me tovaris, jer ipak svi su ljudi ljubomorni...

u jebote, kakva je ova teorija i stiven hoking bi imao problema da je rastumachi. Trebao bi da je stavish na papir, bila bi to odlichna fantastika.

a i da hocu da te tovarim, mrzelo bi me da cekam u redu...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

votevr san votevr

snou nisam opsednut nego je tako kako je... tu sam i to je to

sad smo zavrsili sa otvaranjem bozicnih poklona. wow toliko poklona na jednom mestu nisam nikad video! oni su loodi!!!

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

Ustao/okupao se/obrijao (mroam da vam bedem lep za vecerasnji PB [:)] )

Inace sada cu da skoknem do kineza da kupim rukavice i sal za sve ukupno 50 din prosli tu sa igrao PB bez njih i zalamo da najebem :)

A posle toga nekio ucenje pa cu vec i da smislim sta cu i kako cu..

u jebote, kakva je ova teorija i stiven hoking bi imao problema da je rastumachi. Trebao bi da je stavish na papir, bila bi to odlichna fantastika.
brate shta ti tu nije jasno?on je sad uspeo u zivotu jer je u americi, a mi smo beznacajni crvi jer smo i dalje ovde, i mozemo samo da mu zavidimo.

@darijan

odlichan si sine.ne znam samo koji si se kurac i oprashato kad si ponovo ovde, nije valjda da znash nekog sa foruma i uzivo. ovako je mozda neko posmislio da u toj americi nema interneta.

ali da ne kenjam vishe, dosta je ljubomornih scena za danas.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

izashao iz radionice nakon 3 sata, jbt u 9 sam sishao, zajebavam se sa nekim servo motorima i pm, pokushavam da napravim ruq, ali me jebe sve zhivo...

svako moze biti tako skrnav

ali ja sam u americi a ti si tu

normalno je da me tovaris, jer ipak svi su ljudi ljubomorni...

nego, darijane, ne znam jel sam to zasluzhio, ali bi mi trebala jedna usluga, kada si vetj u svetu. Ako nekikm sluchajem negde vidish ovako neshto za malu voltazhu i naravno jeftino, aj plz postuj

edit: dodatni info :) http://en.wikipedia.org/wiki/Servo_motor

Edited by Therion

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...