Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hehe kolega i ja klopali tortu... umalo se ne pobismo, ali narawno gde sme on samnom da se kachi, pa sam ja dobila wece parche :o)

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

A jel radis ti nekad? :)

ма јок само се правим. чекам плату од 1. до 1., плашим људе да ће да остану без посла, глумим лудило и тако... [:)]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Sad sam dosao sa faksa, nisam spavao skoro celu noc ali mi se uopste ne spava. Skroz sam sjebao metabolizam. Sinoc sam gledao Baraku (ako volite da gledate knjige ili dokumentarce o dalekim zemljama i kulturama ili o zivotinjama onda je ovo nesto sto bi vredelo videti) a sad skidam Marsh Pingvina. Obozavam kablovski

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

laki, prihvatam izazov.. :) mislim, u najavi ću imati problema sa tasterima koji nisu svuda na istom mestu (šđž<> itd), al inače sam leet w00t skoro ko ti :)

Dogovoreno! Ionako cu je uskoro prebaciti u bigz, sjajan nacin da sprecim da mi neko koristi kompjuter ;)) ili barem da ga dovoljno smorim, pa ce biti prilike da se iskazes. Mozhemo da napravimo i takmicenje, samo se plasim da ce nas nenad sve pobediti ;))

razmišljao sam da isto uradim sa svojom starom ms natural, ali sam odustao kad sam skontao da bih prstima verovatno skinuo boju vrlo brzo.. nadam se da ti se to neće desiti.

Ja hteo da probam, pa makar se i sve izlizalo, nije frka, ono, imam tastatura barem rezervnih, ako nista drugo. A i dobra je fora, pa da vidim koliko ce trajati. Plus ono sto sam ti rekao da hocu i da je islikam da bude jos lepsa, pa cu onda i za to okaciti slike kada dodje vreme :)

A sad mi pade napamet, mogao bih neku drugu tastaturu da uzmem i da joj samo ispremestam slova. Ali to bi onda bilo samo kvarno, a ja nisam kvaran :))

@Lucky the farbar: nemoj mi reci da si ti vadio sve tastere pojedinacno i farbao ih???

Pa da ... dodushe, nisam svaki taster pojedinacno uzimao u ruku i farbao ga, vec sam ih sve poredjao na novinu i sprejem "sredjivao", i iz svakog ugla tj. sa svake strane, i eto ti ... a tastaturu sam zastitio kartonom i isto tako ofarbao. Jos mi je zgodno bilo sto je sa donje strane tastatura sama po sebi crna, i onda kul.

Lucky ne zovi Statora kući ukrašće ti tastaturu

A ZATO je on kao hteo kod mene da svrati, "da me vidi" ... a odjednom, bas sam se iznenadio ;)

prosao testove sa nula negativnih, mislim da sam radio test ispod 2 minuta, nisam se setio da shtopujem :P

Kruko, kruko! Al' dobro, to je laksi deo posla, sad ti ostaje voznja iz prvog puta, sto nije nemoguce, ali na to utice veliki broj faktora koji nazalost nemaju nikakve veze sa tvojim stvarnim poznavanjem voznje.

obrnuti trougao, stop i onaj znak da imaš prednost (nema ih po beogradu, novosađani će znati o čemu pričam) su namerno posebnog oblika, da bi mogao da vidiš šta je u ulici s kojom se seče tvoja..

Zar je moguce da tog znaka vishe nema po Beogradu? Ako pricamo o istom? Secam se da je to ujedno bio i prvi znak koji sam ja naucio (pored stop naravno) kao klinac dok su me moji vozili ono, vrtitj, gajba i to. I oduvek mi je bio omiljeni, kao, taj znak znaci da smo do jaja motjni ;> Jedino sto su ga mnogi shvatali bukvalno tako, pa su ga zbog toga kapiram sklonili :))

Nego juce se nesto sa ortacima dogovarao z novi i ono je jebo lud zbunjenog dakle svako bi nesto drugo...

To je uvek tako. I na kraju se zavrsi tako sto ne odes nigde i sedis kutji i gledas tv :))

Dodjavola imas 17 postova po danu :) ti si se bas navukla na forum a? :))

jock, meni je samo mnogo dosadno na poslu :o)

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

danasnji i jucerasnji dan mi je bio naporan strasno...

imao sam nekih problema pa tako ,iskrslo mi nesto i sknjao se potpuno.

evo konacno je sada sve sredjeno

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Gde ovaj lucky nalazi toliko energije i vremena da svima odgovara :))

Meni odgovaranje na forumu dodaje energiju, ne troshi je :) To mi je potpuna reklasacija u toku dana, mesto na koje dodjem jer sam siguran da cu se lepo nasmejati :)

Inache, zaboravih da spomenem, slava je juche bila sjajna, dobra klopa, mala cheta ali odabrana, bas sam se fino proveo, i najbolje od svega, opet se nisam prejeo, iako je bio odlican rizoto, dobar prebranac, i citava plejada dobrih salata.

znaci ovih dana sam tako smoren ali strasno.. skola se zavrsava grbavim se za jebene ocene... ovih dana samo sam trcakoro po supovima postama raznim zgradama vadio jebenu licnu kartu,vadio jos jebeniju potvrrdu za psp... i naj jebenije od svega toga je to sto sutra moram ujutru da idem na pregled kod doktora i na jebeni sud jer mi je stigla jebena prijava za jebeno uznemiravanje javnog reda i mira... pazite samo ovaj jebeno glupi citat iz prijve

Prijavljeni su pod vidnim dejstvom alkohola vikali izgovarajuci nerazumljive reci...

pazite debilee....

odo da spavam umre cuu...

poz

zatravara1gi.gif

...alkohol je nocas moja precica do raja...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...