WickedWitchOfTheWest Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 (edited) wiiiiiiiiii... sad mi se jawio drugac iz Nisha.... dolazi kod mene za sat i po.... sreca sreca radost uziwancija.... :o)))) grrrrrrrrrrrrrrrr.... prosto ne mogu da werujem koliko retardirano glupih ljudi ima... jbt koza ne zna kako se koristi mish... grrrrrrrrrrr.... Edited December 17, 2005 by WickedWitchOfTheWest Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 pauza u sređivanju.. još nisam ni načeo dnevnu sobu. ajme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 ako ti sredjujesh... potrajace...pa cesh posle par min sredjivanja ogladneti... pa kuhinja... pa onda cesh morati i kujnu da sredjujesh... i na kraju, poslu nikad kraja (logika) aj piti ju maj frned:) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 jos jedna subota u bg-u...sutra palim za sd...a u ponedeljak ozderavanje na slavi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Sinoc posle RHH-a, pravac do bitefa na jednu gurmansku. Kad je otkucalo 00:00:01, cestitali ortaku rodjendan, kupili tarli bacardija i tarli smirnoffa, zaboli se kod mene (nas petoro) i olesili se. Pusili smo neke cigare. Trebalo je da odemo u Plastc (pozdrav za Azdu, sry jos jednom), ali posto smo bili dobro raspolozeni odlucili smo da ostanemo kod mene do 5. Bilo je odlicno. Kupili smo mu disko kuglu za rodjendan, sad ne zna gde ce sa njom. To su pravi drugari. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Pravim neki mix... treba da se vidim sa nekom ribom koja me ispalila juce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 uffff upravo sam stigao kuci a izasao sam sinoc oko 9 danas zadnja subota u srbiji... :) :( ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 jutros sam se digao u pola osam, sto je neverovatno za subotu, ali mi je ipak prijalo jer sam mnogo toga dobrog stigao da odradim. Dan mi se chini vecim, mada se evidentno nisam naspavao koliko bih trebao, posebno posle jedne ubitachne nedelje, ali budjenje subotom rano je jedno novo iskustvo tako da je barem sa te strane super. Sad slusam Tycho-a (btw odlichna neopterecujuca zika za rad) i spremam materijal za slikanje, mora da se radi i relaksira u isto vreme. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Gde ste kupili kuglu? Hocu da je nabavim vec dugo vremena, a ne znam gde. I koliko je kesha? ← ComTrade shopovi, UrbanJunk shopovi, BN Bos... imash lep izbor lokalu kod Sport Cafea ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 bio sam ne aktivan ovih dana.. malo mozgao , skola itd.. quake , neki shit mmorpg.. i dodjem i vidim par novih ljudi i vec pocinjem da dobijam osipe od nekih postova npr.. kada vidim "w" , mesto naseg lepog slova "v","в" [evil4] ... odmah se setim [barf]krstarice[barf] kada mi napisu "bwe" = bre jujuju... jedva sam se navikao na "sx" = "š","ш" , i sta je jos bilo od tih slova koja su mi kidala zivce..hmmm fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Guess what? U Beogradu sam А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 radila pre podne, doshla kuci, popila kafu (kao i sweaki dan :/) a sad idem da spremam neshto za wecheru... neku gibanicu werowatno.... pa ko woli nek izwoli :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Guess what? U Beogradu sam Nemoj da cujem da si dosao juche pre RHHa a da nisi svratio na isti :))) Inache jos jedan glas za radnju kod sport kafea, i ja sam tu video disko kuglu. A sad kacim slike na parteh topic, i spremam se lagano da gledam zvezda - partizan, pa ondaK pada Noc Reklamozdera, i tako, na kraju sam odlucio da idem na to, pribavih karte, pa sto da ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Sinoc bas lep izlazak.Sa jednom mnogo simpaticnom devojkom. Veceras moram da radim Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 malo konfuzan. ne znam sta cu. treba da idem do ortaka. bleja ovoono. mozda neka cirka. dedi danas djendan. inace. moj idol ;>. i tako. cudan dan. cudni dani. pf. dal sam hepi. dal sam tuzan. ko ce ga znati... smaram. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 bila dobra cerka. vratila sestru od ivana...konacno! weeeeee...sad cemo da se druzimo...tralalalalala _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 preksinoc cirka sinoc cirka vecheras cirka bash me je krenulo • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 ahahahah... neko bi pomislio da si alkoholicar. :P _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 shta tu ima da se misli kad se zna da nisam • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Nemoj da cujem da si dosao juche pre RHHa a da nisi svratio na isti :))) ← Doshao danas oko 2 sata po lokalnom vremenu. Dolazim sigurno na sledeci RHH tako da se spremite za rusku votku ;) LM, umoran sam k'o pas - ustao sam jutros u 6 sati (4 po ovdashnjem)... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 @Kruko Disko kuglu mislim da je rtak uz'o u Mamutu. 13cm precnik je 1300 dinara. Najveca, kako mi rece, ona sto moz' u klub je 4000 dinara. Dobijes samo kuglu sa alkom (za koju treba da zakacis uze/lanac, pa sve to na elektro motor). @Topik Bio u gradu na kafici, sad opet ca, mozda odem kasnije negde ili dodje neko, ipak je rodjendan danas, hehehe. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Doshao danas oko 2 sata po lokalnom vremenu. Dolazim sigurno na sledeci RHH tako da se spremite za rusku votku ;) Ja cu odraditi visinske pripreme, nemoj da brines ;) Trebalo je da poneses neke ruske kolache/cokolade ili slicno za nas sto nemamo afiniteta prema alkoholnim "zabavama" :) Ili neki poznati ruski sok na rastvaranje iz kesice, na primer ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 Vratio se sa q tura i proveo se baš extra.Sada gledam da nešto učim da bi sutra o5 mogao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 totalno sam dekintiran, jedva chekam platu :) do tada, cigare, kafa i wow.. pff ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 i dodjem i vidim par novih ljudi i vec pocinjem da dobijam osipe od nekih postova npr.. kada vidim "w" , mesto naseg lepog slova "v","в" [evil4] ... odmah se setim [barf]krstarice[barf] kada mi napisu "bwe" = bre jujuju... jedva sam se navikao na "sx" = " There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts