MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 uchio, uchio, uchio .. chitavih 2h pa reko da odmorim malo • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Veliki prezir su padavicarsko-vovjvodjanski bend dosta popularan negde sredinom 90-ih :) Mislim da imaju dosta veze sa OPO...uzas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Oce li ovaj Milić ikad zavr Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Oce li ovaj Milić ikad završiti taj fax????? ← ko to zna • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Veliki prezir svira neki gej-popić-rokić koji mo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 razmishljam shta cu dalje sa svojim zhivotom.. vechita enigma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 ucila celo prepodne, sad pauziram, pa ponovo na ucenje. /me mali streber lalalalalal ma pusti stevo...nebitni likovi u potpunosti. ko ih jebe. pa sto joj vise ne jebes mamu...?! ← jebo sam joj mamu ;>. na kraju. cekao sam penal. i dobio ga. pricacu ti ;>. crvena karta. ;>>. domaći bend bre, čuo sam za njih istog dana kad i za neverne bebe, pa ih nekako trpam u isti ko i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 zajebavao se sa lichnom kartom danas ceo dan, i tek sad shvatio da nisam nishta jeo danas O.o kad ono keva skuvala sarmu :> lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 blejim. ocu da idem do bondjorna na kolace. ;>. Ja kad idem u bondjorno katkad, uvek uzmam profiterole, jerbo su najbolje od svih mesta u gradu gde mozhes da ih dobijes. Posebno ako ti ih serviraju u ciniji, sto ne rade uvek, ne znam od cega to zavisi. I onda sad uvek hocu da idem na njih, a nikad ne mogu do kraja da ih pojedem, vec oko 3/4 krene da me drma shetjer :) Ne daj bozhe da uzmem kocu ili nesto slicno umesto obichne vode :)) Inache ... sta .. ah da, klopa pitje all the way, danas sam se video sa burazerom posle x meseci, dos'o iz tudjine, sad je tu neko vreme, pa sam se bash lepo ispric'o ... dobio sam za novaka neki "mirisni chajnik" (da ne gnjavim sad) pa mi ostaje da kupim ulja i da onda to lepo mirishe. Bole je 16 lvl, ja 17, spremamo loode akcije kada doguramo do dvadesetog, bitjete obavesteni. Poooolaaaako spremam desavanja za posle Bozica, pravim ratne planove i tome slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 &^%*%%^ mrtvi mobtel,poruke stizu posle 3 sata...uuuh idem malo da se vozim,da posetim drugaricu,pa decka,pa na neku zurkicu...kako je lepo biti na raspustu... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 smejem se za ovaj hari poter topic............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 high school u americi roolz danas sam bio i dojaja mi se cini... mada jos nisam isao ni na jedan cas ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 zato ti je i do jaja:) Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 ma brate znas sta je za nasu... jujuju zlo nego, mozda zato sto sam isao u jovinu u novom sadu a ne u recimo svetinu gimn. ali cini mi se da je ovde mnogo vise dobrih riba. mada opet, ovde je 2000 djaka, a u mojoj smeni je bilo jebenih 900-1000... ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 ccc. o takvim predrasudama pricam. al eto. postuem i to. ;>. Nisu to predrasude, to su utisci posle slu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Instalirao sam Slack 10.1, smorio se ko rezervan točak... Jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Bio kod ortaka ceo dan..zajebavao se..trebalo da idem na neki frp u panchevo....mrzelo me...uzeo da uradim neke testove za vozhnju...78% a da nisam nijedno prochitao...zadovoljan sam :D Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 bio sa kewom u nekoj poseti .. nashljokao se viskija ko budala • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Upravo sam napravio sendvic sa sarmom ← Ovaj...jesi svario seo ket ili...? btw...smorio sam se k'o mator...gledam tv,ladim jaja... jede mi se neka cokolada ali moram da postim... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ahahhaah, kruko, ovaj ti reko da duvaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 imam predivnu, nisku temperaturu od koje mi se uopste ne spava a sutra ceo dan, barem celo popodne moram da vilenim po gradu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 bedak...shta da ti kazhem lezi i zhmuri...mozhda zaspish...upali nekad kod mene....nekad...al opet bolje nego nikad... Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 eh da mi je tu Jurassic Park 3, pa i 2. Od tih filmova mi se uvek spava. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 ^^^imas mozda neku muziku tipa bob marley? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Upravo sam napravio sendvic sa sarmom eh da mi je tu Jurassic Park 3, pa i 2. Od tih filmova mi se uvek spava. Ima na tvu valjda ... juche/prekjuce bio prvi, pa onda drugi i sad tretji. Velika je sansa da ces u'vatiti neki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts