Jump to content

haumarush

Ramirez

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jebeni noobovski server ko god je prestao da igra bolje da se ne vraca pa bre kad covek ML daje warru main Randa pored 3 rogue koji need i to warr nije dual ali kaze treba mu sword za tank omg tank sa dal mainom Amose bekstabovacu te dok neispustis svoju magovsko druidsku poganu dusu joj sto me bre nagovori da igram na ovom jebenom dementsko noobovsko retardiranom serveru bre [}:)][xx(] [:(!]

Nobody is perfect i am nobody.

uf, i mene smorio haumarush jebeni, moracu i ja sebi da prodam wow za velike pare. ja nisam igrao desetak dana, oce mi neko reci igra li neko uopste na haumu jos ili su svi odustali? utesite me pa mi recite da svi odustajete od wow-a da meni bude lakse jer se jedva suzdrzavam da ne uplatim jos samo mesec dana......

jebeni noobovski server ko god je prestao da igra  bolje da se ne vraca pa bre kad covek ML daje warru main Randa pored 3 rogue koji need i to warr nije dual  ali kaze treba mu sword za tank omg tank sa dal mainom  Amose bekstabovacu te dok neispustis svoju  magovsko druidsku poganu dusu joj sto me bre nagovori da igram na ovom jebenom dementsko noobovsko retardiranom serveru bre  [}:)]  [xx(]  [:(!]

lol, jesi chuo ti nekad za zarez? :-)

uf, i mene smorio haumarush jebeni, moracu i ja sebi da prodam wow za velike pare. ja nisam igrao desetak dana, oce mi neko reci igra li neko uopste na haumu jos ili su svi odustali? utesite me pa mi recite da svi odustajete od wow-a da meni bude lakse jer se jedva suzdrzavam da ne uplatim jos samo mesec dana......

bice bice:))

makar je tu oll skul ekipica...

a i bfd ekipa:) svetac (moj mladi ucenik... [:D] ) ramboooooooooo T. (nash verni asesin... ) rami (kuhar i shanker [:D] ) mohi nasha mrtva bijach (mada cava nas izadala skoro ni ne igra na hanu\u ... kujo !!! vratii se ) migsha troll worior... (bfd crew :))) )

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

bah... a loshe je to.. :/

ae ostaniteeee drugari ne napushtajte serverrrr :)

ja tyaman dobio epika pre dva meseca [:D]

(u ebote nisam igrao dva meseca wow [:D] )

( [;)] )...

Omg! 2Meseca [:0]

btw, nishta nisi propustio.

Server polako ali sigurno tone u nishtavilo..

Atmosfera u AB- je "Guys, pls lets loose this one under 10min, gotta go eat smth."

Patetika...

AV- Alijansa cim oderemo prvi toranj (4min) odu svi kod Vandara, tamo se AFK-uju.

Raid chat je tipa "Lets not win this one in 34min" "Who whants to go with me kill rams for fun..." [V]

Watafak!

ajde ne budite zene :) bas je fora da na tom serveru budes najbolji :0 sta ces kad su ljudi svuda isti samo mi/vi imamo nesrecu da smo svi na istom pa se zalimo na ista sranja

� by Ivan_

alen je van konkurencije.

� by Ignis Dei

Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan

� by Alen

nije bitna strela nego indijanac.

Baseball Club Beograd96

ma opet sam upao u fazu da hejtujem igru a i samog sebe shto je igram, a kao probao sam i neki ispit da dam =) ostala mi je pretplata josh 4 meseca .. verovatno kad se smorim tamo negde posle nove godine se vratim da ispucam pretplatu do kraja i onda ce biti pozdravi ga pozdravi .. jednostavno igra nema dovoljno da me drzi duze od 3 meseca u kontinuitetu jel jedino lvlovanje je zanimljivo i novo a kad dodjesh na 60 .. shta ti je ostalo ? 3 istance (ZG, MC, BWL) koje vrtish 1-2 nedeljno i 3 raspala BG koja opet vrtish do besvesti u totalno ogranichenim uslovima (duel mi je chak najzanimljiviji deo igre).. a poshto sam od svega video po malo nekako mi to postaje smor ..

josh vishe sam se smorio kad sam video shta ce biti sa expanzijom .. mislim svako ko je igrao ovo ozbiljno treba da smatra expanziju kao pishanje u usta hc gamerima

jednostavno mehanikom igre da smanje powergaming osakatili su samu igru do besmislenosti

jedino shto me stalno vraca igri to su ljudi koje upoznajem (\o/) i tematika koju gotivim .. ostalo .. ostalo je ostalo

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

maude ti, realno, ne igrash wow, hejtuj to sto uplatish 6 meseci pa ne igrahs

haom je poseban server...u nekoj doglednoj buducnosti ce ga verovatno spajati sa nekim drugim posto "proizvoljna" migracija i na i sa njega ne bi bila dobra za sam server...

sa druge strane, endgame pve je ovde nikad bolji, nema lagova ko na high po serverima... a i u neko dogledno vreme ubacice nam cross-server GB-ove pa netje biti chekanja i na to...