Jump to content

jos malo pa je 31.12.2005:)))

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

u 2005. sam:

- doziveo najtezi ljubavni brodolom u zivotu, koji me je kostao mesec dana zivota i naterao da reformisem kompletan deo svoje licnosti

- diplomirao

- zaposlio se tamo gde sam zeleo

- shvatio da je posao zajebaniji nego sto sam mislio

- napravio radikalne rezove u odnosu prema zivotu i ljudima koji me okruzuju

- kretao se od euforije do depresije jedno 5-6 puta

- nervirao se kao retko u kojoj godini i to oko svega i svacega

- shvatio da imam jos puno da radim na sebi

u 2006. nadam se:

- mom i zdravlju svih meni dragih osoba

- da skupim dovoljno snage da se konacno obracunam sa svim ili bar vecinom preostalih sopstvenih demona

- da upoznam devojku koja ce mi dati bar deo te snage

- da napredujem u karijeri, da naucim mnogo

- da radim na sebi bar 50x vise nego u 2005., da se smirim

- da ubrzam zivot i izbacim se iz letargije, da povratim davno izgubljenu kondiciju i sportski duh

- da popravim sopstveni standard bar za jos malo

- da cu prestati da se gnusam ljudi i njihovih mana, da cu nauciti da ih prihvatam bez nerviranja

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Puh. Ajmo prvo sa loshim stvarima.

2005

Loshe

Umrli mi Kum i Kuma.

Umrlo mi par ortaka (tj ubijeno je)

Dobih Mononukleozu

Zavrshih razred na najdebilniji moguci nachin

Dadoh srce jednoj devojci, posle 6 meseci skontah da je to go qrac.

Neuradih bar pola stvari koje sam zacrtao.

Dobro

Masno smrshah od mononukleoze

Beshe mi dobro tih 6 meseci...

Bejah na masu dobrih zurki

Preziveh leto

Imadoh pristojan broj devojchiva u ostaloj polovini godine (koju nisam potroshio na predhodno spomenutu devojku kojoj dadoh srce...)

Bejah u italiji

Zaradih lep kesh i kupih brdo stvarchica

Skontao par stvari

2006

Radikalne promene (ne da predje u radikale, nego radikalne promene u prostom smislu toga)

Kola

Faks

Odlazak u neko inostranstvo

I to je valjda to...

Pa skoro 80% srednjoshkolaca koji su dospeli u novine zato shto su ubijeni sam znao

I josh da dodam ortaka koji je kvazi pao sa 5 sprata u 4 popodne mrtav pijan, i niko nishta nezna...gistro...

mrzim ovakve topice sumiranja jel u principu nikad nisam zadovoljan do kraja al ae:

2005:

- putovao al ne koliko u 2004

- partijao al 10x manje nego u 2004

- kao krenuo da privodim kraju fax, sa naglaskom na kao

- izgurao i josh guram ozbiljnu vezu duze nego shto sam mislio

- pikao WoW do iznemoglosti (5 meseci)

- totalno se zapostavio u fizichkom smislu

- prestao sa nekim ljudima da se chujem

= suma sumarum, nije losha, 3- (jel uvek poredim sa prethodnom godinom a 2004 mi je bila extra) al moglo je i mnogo bolje

2006:

- kraj faxa

- posao

- preseljenje solo

- vishe putovanja

- vishe zezanja (i po kvalitetu i po kvanitetu)

- rad na back in the shape

- da se vratim chitanju

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

blah....

mnogo sjajnih stvari u protekloj godini... upao sam u porodicni posao totalno :) lova kaplje al nemam vremena ni za sta drugo (konacno sam napredovao pa su mi gajbice misaona imenica, fala bogu) na poslu frka panika juri tamo vamo po srbiji, psovanje dinkica je postala dnevna navika iz jutarnju kaficu... putovao putovao... italija, francuska, spanija, bugarska ...lepo i skupo... nekako sam uspeo da igram brdo igara (nocu) te su mi podochnjaci na nivou... odslushao uzivo underworld i fatboyslima... yay... gotovo da sam odradio svoje na exitu od sada idem samo da se setam i pijuckam pivo po tvrdjavi... uzeo vajrles pa mi 160 gb postalo malo...malo nabudzio komp... za koji dan odoh u vojsku (nagovorili me mangupi ipak u civilnu...njaaaa)

pomalo se razocharah u dugogodishnju devojku... pa sam skenjan u poslednje vreme...bas.. nisam otisao na vreme kod zubara.... procitah samo JEDNU knjigu ovde godine a kupio sam desetak :(

sledeca godina:

- poslednja godina kad ja nisam glavonja u svojoj firmi :P

- putovacu vise po srbiji jer sam shvatio da nisam obisao ni 30. deo mesta kojima mozes da se odusevis

- rafting (zelja vec dve godine)

- knjige

- da odselim matore iz stana ili ja da se preselim u porodicnu kucu

- da postanem jos odgovorniji prema sebi

- da postanem miioner :P

fallout_table.gif

upoznao prvu devojku koja me je potpuno oborila s nogu.. posle 6 meseci i nesretnog zavrshetka sam izashao sa mnogo tachnijom slikom o sebi i svom mentalnom sklopu. sad mi josh preostaje da proglasim jihad i oslobodim jerusalim [;)]

od manje bitnih stvari, obnovio sam godinu, preskochio zimovanje (ali sam zato bio na ekstra letovanju posle brda godina), vishe shljakao, mnogo vishe se zajebavao..

i naravno, skapirao da sam sam svoj najveci neprijatelj [|)]

za 2k6. sam reshio da nabacim neku ozbiljniju shljaku, bez deskjockey-izma ili zhurki. da vezhem 14 dana na snegu. da se oduzhim prijateljima na ogromnoj podrshci koji su mi pruzhali sve ove godine. da se kevi maksimalno olaksham zhivot. da vishe vremena posvetim porodici. da napokon upishem padobranstvo. da ne budem toliko pasivan. i da ponovo padne jerusalim..

sve u svemu, napredovao sam [^]

Grozna godina beshe owa 2005... Ne ponowila se nikad wala... Lepo mi pochela, swe krenulo kako treba, ali... Uwek postoji to ali... Ostanem bez posla, poswadjam se sa dechkom, mamom i pola familije... Nisam otishla na more, dete mi je celo leoto bilo kod mame na selu kako bih ja nashla posao... Zaposlila se u igraoni... Otpadanje... Mnogo losha godina...

Ali, bilo je i par pozituiwnih stwarchica... Owog leta upoznala sam par dobrih ljudi koji su mi pomogli da prebrodim swe krize u koje sam zapala...

Za narednu 2006. zelim samo da bude mnogo bolja negho owa josh uwek tekutja.... Narawno ne samo meni neo i swima ostalima...

Dochek... Kutji u krewetu... Uz neki dobar filmic...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Grozna godina beshe owa 2005... Ne ponowila se nikad wala... Lepo mi pochela, swe krenulo kako treba, ali... Uwek postoji to ali... Ostanem bez posla, poswadjam se sa dechkom, mamom i pola familije... Nisam otishla na more, dete mi je celo leoto bilo kod mame na selu kako bih ja nashla posao... Zaposlila se u igraoni... Otpadanje... Mnogo losha godina...

Potpuno te razumem, meni je teshka bila 2004, kada sam bio bez posla 5 meseci... Problem je u tome shto kada drugi ljudi zavise od tvoje plate sve zavisi od tebe i to je velika odgovornost. A u danashnje vreme je jako teshko naci normalan i dobro placen posao, pogotovo u Srbiji.

А в чем сила, брат?

Potpuno te razumem, meni je teshka bila 2004, kada sam bio bez posla 5 meseci... Problem je u tome shto kada drugi ljudi zavise od tvoje plate sve zavisi od tebe i to je velika odgovornost. A u danashnje vreme je jako teshko naci normalan i dobro placen posao, pogotovo u Srbiji.

E bash tako nekako... Da se tako izrazim, na wratu su mi dete i brat... Ali bitno je ne klonuti duhom... Ja wala nisam, jer sam wechiti optimista, zato se i nadam da ce sledeca godina biti mnogo bolja, narochito shto uskoro krecem sa shirenjem wirelessa... Pa... Widecemo tamo u januaru, februaru..

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

2005

- uspesno zavrsio 2. godinu gimn.

- krenuo u teretanu

- doveo sebe u najbolju kondiciju u kojoj sam ikada bio

- podigao sajt na noge, i stekao stalne posetioce na istom

- bio na najboljem letovanju u mom zivotu i shvatio da su shvedjanke zakon :)

- propustio zimovanje :(

- stekao nove prijatelje

2006

- da probam neke stvari koje nikada nisam probao

- da dobijem puno lepih stvari za 18. rodjendan

- da odem na zimovanje

- da odem na letovanje i da se opet do jaja provedem

- da najdem neku finu, a kvalitetnu :) devojku po mogucstvu shvedjanku :D

- da se zaposlim negde, da vidim kako je to sam zaraditi

- da dobijem sponzora za moj sajt, sto je vec do pola odradjeno, ali izgleda da ce se desiti tek u sledecoj godini :)

Sto se tice doceka, idem kod drugarice na zurku, a potom kod komsije na pecenje i oporavak od zurke :). Naravno svima zelim sve najbolje u sledecoj godini! :D

Edited by KingLui[FOG]

skipper.jpg

The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train.

hehe, cenim da nisam ni ja rodjeni optimista davno bih odlepio..

ili kako ja to wolim da kazem: "ako sam ja normalna, niko na owom swetu nije..." :)

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Fortune favours the brave

Risking it all again and again

Fortune favours the brave

Fall after fall they climb up again

Ignore the doubt and the fear, traitors to all you believe

Now that you're getting so near, still they just try to deceive

Taking it risk at a time, trying to live every day

Trying to know your own mind, never to care what they say

[;)]