Doca Posted January 20, 2006 Report Share Posted January 20, 2006 ^tako nesto... ali nadam se dobroj igri... i vecoj posecenosti u hali sad :D Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Uf, Lukoil... Da li je neko gledao Todora Stojkova ove sezone? U fazonu je da ne moze da promasi tamo u onoj njihovoj fiskulturnoj sali gde igraju. I imaju tri crnca, od kojih je plej Jones odlican (21ppg i oko 7apg). Naravno, nisu izgubiili ove sezone kao domacini. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 veceras (19:00h) Zvezda - FMP karta je samo 100 dinara :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 okej bese lepo danas u Pioniru, bilo je interesantno dok nisu izveli Zeku... :) Izveli su choveka u kratkim rukavima bez duksa i jakne na -6 :)) Inache, utakmica totalni smor... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Poneli su mu policjaci jaknu i nisu ga izbacili napolje, tu su mu neshto kenjali (ne znam da li su ga i tukli) kod wc-a... Ovo mi je bez konkurencija bila najgora tekma sezone, prvo poluvreme sam nekako presedeo, ali u drugom vishe nisam imao zivaca ni da sedim, a ova budala urla li urla odmah iza nas... A josh smo posle morali kompletno ozuvchenje da spushtamo (pogledaj koliko malo ima onih malih i lakih zvuchnika) jer je do sledece tekme u hali neverovatnih nedelju dana... jebem ti upravu hale :) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Poneli su mu policjaci jaknu i nisu ga izbacili napolje, tu su mu neshto kenjali (ne znam da li su ga i tukli) kod wc-a... Ovo mi je bez konkurencija bila najgora tekma sezone, prvo poluvreme sam nekako presedeo, ali u drugom vishe nisam imao zivaca ni da sedim, a ova budala urla li urla odmah iza nas... A josh smo posle morali kompletno ozuvchenje da spushtamo (pogledaj koliko malo ima onih malih i lakih zvuchnika) jer je do sledece tekme u hali neverovatnih nedelju dana... jebem ti upravu hale :) ← video sam da mu je lik poneo jaknu... ali non-stop urla... ludak. A onaj "Pobratim" ili koi je vec, sedi, lici mi na popa jbt... ;) tekma nikad gora. Koliko para toliko muzike. Takodje nesto se Milosevic svadjao sa publikom... iz partera, valjda mu je decko trazio dres i ovaj ispizdeo. Inache, Leri mi je totalno kul lik, dok je G totalna budala, ni onaj Sakota ne moze da ga shvati, pokusava Sakota da ga pita zasto je vodio loptu 20sec i pritom nije uradio nista a ovaj ga ne jebe 2%, spustio gatje i igra... :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 O'Bannon bash i nije previshe kompletan igrach, odraz ne koristi-skokova nema, ne znam da li je jednom imao preko 2 asistencije ove sezone, a ni brzinu ne koristi, ulaz kao i da nema... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 O'Bannon bash i nije previshe kompletan igrach, odraz ne koristi-skokova nema, ne znam da li je jednom imao preko 2 asistencije ove sezone, a ni brzinu ne koristi, ulaz kao i da nema... ← pa da, vidi se to... medjutim prilicno je siguran u shutu. To mi se jako svidja. Mozda si primetio kako se Gerrod uplasio kada je ona reklama ispred Zvezdine klupe trebala da padne zato shto je neki igrach FMP skocio za loptu. I svi igraci na zvezdinoj klupi pokusavaju da zaustave reklamu samo G skace na stolicu da bezi... :)) Ali koja je to brzina bila... :)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n'Lad Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Da, prilichno losha utakmica. FMP je totalno podbacio, ne znam shta im se desilo. Al' dobro, pobeda je pobeda. BTW, imam jednu insider informaciju iz Zvezde. Jedan od igracha je trazhio raskid ugovora i ispisnicu (nezadovoljan minutazhom), Shakota i uprava odbili (kazhu da im i dalje treba). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Da, prilichno losha utakmica. FMP je totalno podbacio, ne znam shta im se desilo. Al' dobro, pobeda je pobeda. BTW, imam jednu insider informaciju iz Zvezde. Jedan od igracha je trazhio raskid ugovora i ispisnicu (nezadovoljan minutazhom), Shakota i uprava odbili (kazhu da im i dalje treba). ← Pretpostavljam da je to Bjelica. Celu tekmu je presedeo na kraju klupe i nije rec progovorio ni sa kim od igraca, niti je prilazio da vidi shta Sakota pokazuje. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n'Lad Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 (edited) Pa chinjenica je da dosta starih igracha imaju razlog da budu nezadovoljni minutazhom u ovoj sezoni. A informacija je stara nekoliko dana, nije od vecheras. Edited January 22, 2006 by n'Lad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Bjelica juche valjda nije ni bio u sastavu... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 pa da, bleyao je na kraju klupe, celu utakmicu na istom mestu a da pritom nije porazgovarao ni sa jednim od igraca niti je gledao za vreme time-out-a shta Sakota pokazuje Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 e ali bjelica?!?!? neka ide :) a ko je zeka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n'Lad Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 (edited) a ko je zeka? ← Zeka je verni (tj., jedini ) navijach FMP-a. Edited January 23, 2006 by n'Lad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 nije bas jedini, pored mene je bilo 10tak navijaca FMPa. Dobro, pre bih rekao simpatizera. :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 24, 2006 Author Report Share Posted January 24, 2006 Poneli su mu policjaci jaknu i nisu ga izbacili napolje, tu su mu neshto kenjali (ne znam da li su ga i tukli) kod wc-a... Ovo mi je bez konkurencija bila najgora tekma sezone, prvo poluvreme sam nekako presedeo, ali u drugom vishe nisam imao zivaca ni da sedim, a ova budala urla li urla odmah iza nas... Ali brate, znachi pandur koji uletje da razdvaja obezbedjenje i tog pomenutog zeku. Neverovatno. A josh lepo vide ljudi da je ovaj malo mentalno izazvan, ne mozhes tako sa njim. Stvarno su retardi ovi, vetji nego on. Nego, vidim da se solidno upuceni u tematiku, sta je bilo sa Markovitjem? Kapiram da mu ne godi to sto je dobio priliku da ulazi u mech 3 minuta pred kraj i samo ako je prednost zvezdina vetja od 15 poena, ali nigde nisam video da je zvanicno otishao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Markovic je '84, igrach koji bash i nema nekog iskustva u igri kakva se igra ovde, mislim da nema bash neko "pravo glasa" u zvezdi... Ako vredno trenira i dokazuje se, mozda i dobije priliku... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 mada, zvezda je imala problem sa prenosenjem lopte sa jedne na drugu stranu terena. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2006 Author Report Share Posted January 25, 2006 Markovic je '84, igrach koji bash i nema nekog iskustva u igri kakva se igra ovde, mislim da nema bash neko "pravo glasa" u zvezdi... Ako vredno trenira i dokazuje se, mozda i dobije priliku... Da se razumemo, nemam ja problem sa tim koliko on igra, kako i zasto, njegovo je i toga sta mu tim kazhe, nego me interesuje 'di je proteklih par tekmi? Nije ga bilo ni na klupi, pa cisto me zanima prosto da li je boles'an, ili je otishao? Sudeci po tvom postu nije, ali si mi malo nejasan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 26, 2006 Report Share Posted January 26, 2006 Nije otishao. Da li ce otici, ne znam :) Poslednji put sam video trening zvezde u proshli chetvrtak, tada je josh uvek trenirao sa prvim timom ;) Ochigledno ce morati da se josh nametne da bi se vratio u prvih 12, shta da ti kazem... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 ok pobeda nad lukoilom... imamo velike sanse da prodjemo.. a ko nas ceka...ne zna se ko je gori :)) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 polako, prvo da zavrshimo posao sa ovima. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 polako, prvo da zavrshimo posao sa ovima. ← a da sad jos da nas pobede sa 20 razlike to je nemoguce ..... onda bi se stvarno ubio ..... Quote ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Setite se Hemofarma i njihovih +23 protiv Makedonikosa... Mada Lukoil nije toliko jak. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts